- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Borzont itt van a közelben
. Télen sokkal nyugisabb itt is azért, de medvespray nélkül olyankor sem ajánlott már terepre menni.
Engem rengeteg kullancs csípett meg már, volt olyan eset, amikor egyszerre 5-öt szedtem ki a lábamból
. Ajánlom a doterra terrashield-et, drága, de forgalmazó csajsziktól lehet venni kis 5ml adagot és ha nem túrázol túl gyakran, egy szezonra biztosan elég. Amióta használom, azóta egyetlen egy kullancs csípett meg és az is azért, mert elfelejtettem bekenni a vádlimat terrashield-el. Jó természetes alternatíva még az elemental, kiguglizod melyik olyaj milyen rovar ellen jó, rendelsz a célra megfelelő illóolajakat az elementalról és csinálsz keveréket. A normál bolti kullancsriasztókkal szemben az előnye az illóolajazásnak: természetes, nagyon hatékony, kellemes illatú.
Hátránya: félóránkánt, óránként érdemes pár cseppel bekenni a lábaidat, ha rövidnadrágban túrázol, mert nem tart sokáig a bőrön.Ja, a vértesben pont ez tűnt fel amúgy, hogy a rovarok sokkal bosszantóbbak, mint felénk, engem különösen a bögöly zavart, itt, a hargita tövében csak elvétve látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest