Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz CsST #4576 üzenetére

Ha ritkán fordulna elő és átlagos kutyákkal, engem nem zavarna különösebben, de felénk a nyájakkal általában medveölésre kiképzett (éheztetett, rúgdosott) kaukázusiak, kangalok vannak, nyájanként minimum 5, de találkoztam többször úgy nagyjából 40-es falkával is. Nyájmentes, szabad területek már szinte egyáltalán nincsenek, bármerre mész, valszeg meg fognak támadni. Kivéve erdőkben, de ott meg a medve a gond. Pfú de rohadt ijesztő, amikor 20-25 egyenként is súlyosabb, nagyobb kutya, mint te magad vagy körbevesz és próbál mind a hátad mögé kerülni, hogy rádugorhasson :O . Volt, hogy háromnegyed (!) órán át álldogálltunk egy helyben, végig 170bpm fölötti pulzussal, mire sikerült kiszabadulnunk a kutyák közül :((( . Ez így ultragáz és látszólag a hatóságok, sőt, az egész ország nem tesz semmit. Már több borssprayt, sokkolót, medvesprayt elhasználtunk rájuk, hatékony cuccok, de a vágyott nyugalmat nem hozzák el sajnos. Egyszer a szél visszafújta a medvesprayt rám és én is benyeltem egy adagot belőle :DDD

Új hozzászólás Aktív témák