- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
Október elején lenyomtuk másodmagammal a Láncra vert sziklavilágot a Tátrában, mondjuk az Apple Watch szerint 25km lett a vége, mert lentebbről indultunk, nem ahonnan a link jelzi.
Egy Hoka Anacapa 2 Mid GTX volt rajtam, de a túra után el is adtam.
Elképzelni nem tudom, hogy egy terepfutó cipőben egy ilyen túra, hogy lehet valakinek kényelmes, pedig volt speedgoat 5 mid gtx-em is, amit itthon használtam, de kavicsos utakon teljesen elfáradt benne a talpam.
Az Anacapa-val ugyanez volt a Tátrában is, ez a belépő Hoka rettentő kevés volt oda.
Most azon gondolkodom, hogy veszek egy egy all-in-one La Sportiva Aequilibrium LT GTX-et, amit el tudok vinni Szlovákiába és Ausztriába is, gyakorlatilag bármilyen túrára, oda nem lesz overkill, itthonra fix az lenne.
Úgyhogy itthonra veszek inkább egy Hoka Kaha 2-t, vagy a MID-et vagy a LOW-ot haladósabb túrákra.
A Dockyardban próbáltam egy Quest 4-et valamelyik nap, de két lépcső után szétnyomta a lábfejem, úgyhogy az 10 másodperc alatt kiesett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- BestBuy ruhás topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest