- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
A telekomnál le tudom kérdezni, hogy az előző pár hónapban mennyi volt az adatforgalmam? A számlám nem látom, hogy részletezve lenne. -
oszi666
őstag
válasz
lugosi #75725 üzenetére
Ezt én se értem, de a spiné ezt mondta.
Antenna a homlokzaton, annak van vmi belső, a lakásban lévő egysége, amire kábellal rá kell dugni a telót. Tehát nem közvetlenül az antennára csatlakoztatod, van egy köztes doboz is. Szerintem ez így elég körülményes megoldás, nem értem miért nem egy belső rádióadót tesznek. De aki ért hozzá, az tuti meg tudja magyarázni. És elnézést a szakmaiatlan kifejezésekért, hogy doboz meg egység, tényleg nem értek hozzá. -
oszi666
őstag
Sziasztok!
A jelerősítős tapasztalataim szeretném megosztani. Budapest XIII kerület, téglaépítésű tömb, földszint, minden oldalról falak vesznek körül, kb nem lehet telefonálni, dióhéjban ennyi a probléma.
Felhívtam a 1430on keresztül az ügyfélszolgálatot, és ott átirányítottak a műszakisokhoz, akik mondák, hogy majd hívnak. Kb egy hét múlva felhívtak és a következők derültek ki:
-egyrészt területfejlesztés van, tehát lehetünk türelmesek, és megvárhatjuk, hogy mi lesz.
-mivel a mobilnet nem fontos (van wifi) csak a sima telefonálás próbáljuk ki, hogy ha kizárólag gsm/2g hálózatra csatlakozunk, tudunk-e telefonálni
-ha a fenti nem jó, és várni sem akarunk akkor még a héten (max két hét az igényléstől számítva, de általában hamarabb felszerelik) felszerelnek antennát. Ez egy antenna amit a lakáson kívül erősítenek fel a homlokzatra. Semmilyen engedély nem kell pl önkormányzattól, de a társasház képviselőjét kérdezzük meg, hogy szabad-e. Az antennának van egy belső, a lakásba bevezett egysége, amire kábellel tudjuk rákötni a mobiltelefont. Tehát NEM egy belsőteres rádió, mint én hittem, nem vezetékmentes.. Egy antennához egy készülék csatlakoztatható. Nekünk kettő van, tehát kettő ilyen antenna kell. Az egész motyó díjmentes, tehát az antenna és a szerelés is.
Mondtam, hogy egyelőre várunk, meg kipróbáljuk ezt a gsm/2g hálózat verziót.
Ennyi egyelőre
j -
oszi666
őstag
Sziasztok!
Jelerősítőt szeretnék a lakásomba, ugyanis kb nulla térerő van, az ablakhoz tapadva nagy nehezen tudok telefonálni. EMiatt persze piszkosul merül a telefon, gondolom folyamatosan jelet keres. Felhívtam ma a telekomot, ahol a műszakis pasi valami szilikon, telefonra tehető bigyóról kezdett el magyarázni, de az nem derült ki, hogy ez most egy tok, vagy mi. Ráadásul két telefonról lenne szó.
Bp XIII ker, gangos ház földszintjének legbelseje: rengeteg fal, zéró jel. Emailen írták, hogy hát igen, ott gyenge a jel alapból, a ház meg csak ront rajta. (de elvileg októberben lesz területi fejlesztés)
Ti tudtok ilyesmiről?
Tegyük fel, valamiért nem tudják megoldani. Tudtok néhány konkrét terméket linkelni, max 25k forint értékben ami jó telekomos hálózathoz? Mobilnet nem kell, mert kábeles wifi van. Csak a telefonálás rossz. Én nem értek ehhez, és totál elvesztem a csilliárd féle antenna meg minden között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest