Hirdetés
- A OnePlus 13 is mágneses kiegészítőkkel várható
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Október 12-én mutatkozik be az Oppo K12 Plus
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
Sziasztok.
Hetvegen kulfoldre megyek es szeretnem hasznalni ezt az eu100t, mint next S atks elofizeto.
-A kerdesem az volna, hogy tudom ezt aktivalni?
-hazajovetelkor ki kell e kapcsolni a szolgaltatast?
-iphoneon a roamingot be kell kapcsolni, meg az euroamingot is?
-ha esetleg tullepem a 100MB netet, akkor horror aron roamingozok tovabb, vagy lekapcsol az eu100?Koszonom a valaszokat
-
-
Zoty4
őstag
Az összes minisztérium felmondja a szerződését a Magyar telekommal
-
Zoty4
őstag
válasz SUPREME7 #69052 üzenetére
Ez a "bohóc" nem mondott semmi olyat, amiért így kellett volna bánni vele. Mellesleg, ha mondott volna, akkor is szólásszabadság van. Ő nem azt mondta, amit Kövér, mellesleg én még Kövérrel is egyetértek, nemhogy a sokkal szofisztikáltabban nyilatkozó Ákossal
Amúgy én voltam tegnap a koncertjén és azok a fa******pó k*****g b***i bérencek akik ott fütyörésztek meg beszólogattak a koncertre menőknek, na azokat kellett volna megbüntetni.[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Szeretnék a családban lévő sima dominos kártyás feltöltő mellé mobilnetet venni.
Ezt találtam.
Gondolom itt a nincs díjcsomagodban kell választani.Ha mondjuk ezt választom:
Domino
NetPlusz L
Részletek 1 GB 150 Mbit/s
garantált: az esetek
100%-ban 0 Mbit/s 2 2490 Ft/hóKell hűségidőt kötni rá? VOIP működik rajta?
Esetleg van jobb konstrukció?Köszönet
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Sziasztok. Hugom alattam van next S ATKval, es nincs neki husegideje. Ha meghosszabbitjuk, nala is mukodhet a 3999ftos havidij?
-
Zoty4
őstag
válasz Soulfly842 #73227 üzenetére
Szia, nekem van otthoni iptv csaladi +net+tv meg next s atk elofiezetesem. Szamomra is elerheto a tv go (ios) korlatlan net az eb idejere?
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Sziasztok, lenne egy kerdesem. Van egy simkartyam az otthoni riasztoban, amit nem igazan szeretnek szetkapni. Van a sim kartyan 7-8000 ft , az evenkenti feltoltesek miatt. Az volna a kerdesem, h van e vmi mod ra h levasaroljam a rajta levo egyenleget anelkul, hogy kivennem a riasztobol? Ilyen szerencsajatek zrts vagy hasonlo dologra? Vagy barmire
Boven eleg lenne ha 1000 ft lenne rajta[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Mr.Csizmás #75471 üzenetére
Jaja, vettem is, de tavaly nem volt semmi erdemleges a T kinalataban. Elegge haldoklik mar edesanyam S4-e, napjaban 2-3x kell tolteni. A huseg is le fog jarni, szoval remelem lesz valami jo ajanlat iden
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Tudom senki se jos, de azert van gondolom nemi ralatasa egy ket embernek, hogy mi varhato jovore magyar mobil piacon?
Most fog lejarni 2 kartyara husegido csaladon belul es azon gondolkodok h irjunk e ala ujabb 2 evet?
Jelenleg next s atkba vagyunk. -
Zoty4
őstag
válasz DrBubo77 #76026 üzenetére
Igen, pont ilyenre gondolok
Hat lehet , csak 1 evet irunk ala, aztan meglatjuk menet kozben mi lesz. Meg pl diginel mi lesz a szivas.max ev vegen atvaltunk ra. De ha valami brutal jo konstrukcioval rukkolnak elo, kenytelen lesz a tobbi szolgaltato is lepni a jelenlegi kartelhelyzetbol[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Soulfly842 #76186 üzenetére
édesanyámnak van mozaik xs előfizetése, ami le fog járni nemsokára. Viszont kb mindig mi hívjuk, mert nekünk ingyen van és ezért kb 500 ftot se beszél le egy hónapban. Mi lenne a módja annak hogy erre a most-ra átváltson?
Lejár a hűség és bebattyog és átváltja erre a domino most-ra?
Valami minimális net is kéne mellé, sima lassitott is jó (csak ne túlforgalmazós vagy leállítós), ha esetleg whatsappon akarna irkodni valamit.[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Fix szamot kaptok, vagy ugral a szam hivasonkent, loginenkent?
-
Zoty4
őstag
Y6 kb hol helyezkedik el egy samsung galaxy s4hez kepest?
-
Zoty4
őstag
Jelenleg is Next S atk-s vagyok. Belépve a fiókomba és rákkatintva az előfizetésrmre ezt ajánlja:
Next S ATK
Akció!
Az első évben
4790 Ft
utána pedig 5490 Ftez nem elírás? szóval ha hosszabbítok akkor első évben 4790 csak? Vagy ez álalánosságban új!! előfiztőkre vonatkozik csak?
Ha most nem kérek hozzá telefon készüléket, akkor azt később tudok venni ha akarok kedvezményesen?
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Sterilzona #79039 üzenetére
Minden dijcsomag olcsobb lett, meg a next s csomagok is
-
Zoty4
őstag
Hol tudom megnezni a webfeluleten mikor jar le a husegidom?
-
Zoty4
őstag
válasz -secret- #79056 üzenetére
Koszi, kozben megtalaltam
Erdekes mindket next s atkm lejart, es a kedvezmenyes (afacsokkentett) 5350 ft-os havidij van odairva. Nem is basztatom inkabb a telekomot, hogy adjanak kedvezmenyt, ez igy korrekt. Majd 500 fttal olcsobb mint decemberben es huseget se kell kotnom[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Soulfly842 #79155 üzenetére
Ha kotnek ujabb 2 ev huseget next s atkra kaphatnek vmi modon en is 1000ft kedvezmenyt?
Jelenleg le van jarva a huseg 2 kartyamra
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Na ma kaptam levelet hogy lejart a 2 husegszerzodesem, ami vicc hogy mar decemberben de mivel 5310 volt a next s atk (sot a weboldalon meg most is ennyi) tovabbra is azt hittem elkummanthatom hetfon lesz egy hivasom a kozpontba, ha adnak vmi kedvezmenyt a ket elofizura akkor maradok, ha nem akkor tutira valtok a vodanal. Azert jo lenne maradni.
Otlet?[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Telefonon kaptam egyedi kedvezmenyt uj husegszerzodeskotes melle 2.6-an, errol kapok vmi dokumentumot, mikor latom az uj elofizetesi dijamat a honalpon?
-
Zoty4
őstag
válasz St3ven #80714 üzenetére
En azert hosszabbitottam, mert 90%ban telekomos szamot hivok ezert nekem teljesen jo a next s atk, plane amilyen kedvezmenyt kaptam hozza. Szoval 0 ft a telefonalas, kb annyival szoktam tobbet fizetni, amennyi a parkolas. 1gb net is altalaban eleg szokott lenni, munkahelyemen es otthon is van wifi. Smst meg nagyon ritkan kuldok
(#80708)-re valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz St3ven #80719 üzenetére
Igen, otthoni csomag mellett van, es az is joarasitva van mar, persze meg joval dragabb mint a digi meg a upc, de ez van itt sajna egyedul, de az elso arhoz kepest mar -30%
Most elvileg otthoni +2 atk nexts fogok fizetni havi 14000 korul
Listaaron ez boven 21-22 korul lenne[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Sziasztok, Dominonál még mindig 2500ft a legalja a 366napos feltöltésnek?
-
Zoty4
őstag
Sziasztok.
Ma jott emailben hogy az egyik husegszerzodesem le fog jarni
A lejarati datum 2019 dec6. jelen pillanatban 2017es mobil L elofizetes van ami kedvezmenyekkel kb 4500/ho
Az volna a kerdesem hogy atvalthatom e az uj elofizetesnel mobil s + 4gbra ami 2653 ft lenne? -
Zoty4
őstag
sziasztok
van 3 előfizetés a nevemen
1. otthoni (net+tel+tv)
2.mobil (1)
3.mobil (2)Namármost a tavaly dec6-én kötöttem hűséget (2év) magentasan az otthoni és a mobil1 előfizetésre, a mobil2re csak 1 évest lehetett, így ez pár héten belül le fog járni
A kérdésem a következő lenne. Le szeretnék váltani dijcsomagot, 5k->3k lenne a havidíj kb, és ha lesz vmi értelmes telefon black friday alatt azt venni.
Megtehetem? Vagy csak dec7től?[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Srácok továbbra is 2500 a min feltöltés domino esetén ha 1 évig szeretném használni?
-
Zoty4
őstag
mindenkinek okés a mobilhálózat?
nekem volt ma nem egyszer hogy nem csörgött ki a hívott fél, ő visszahívott, miután írtam neki, az jó volt. 10-15 perc után folyton megszakad a beszélgetés -
Zoty4
őstag
sziasztok
megszűnt a 2500 ft-os feltöltési lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest