Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soulfly842

addikt

válasz nash2 #70878 üzenetére

Fogd visszább a habitust. Felesleges.

1, leírtam azt, hogy mi az ami a szolgáltató jogkörébe esik hivatalosan, s azt, hogy ha pl. hat előfizetés van az elhunyt nevén a Telekom akkor sem vizsgálódik, hogy tényleg ő használta-e mindet (ő ezt milyen jogon tenné meg...).
    2, kali írta, hogy nehezen tudja elképzelni, hogy valaki ezen próbál nyerészkedni. S csak leírtam, hogy találkoztam már ilyennel, s amikor logikai öngólba ment bele az illető, s erre felhívtam a figyelmét - akkor csak nevetett rajta. - sajnos ilyen létezik. A szöveg több részből állt, de te erre a töredéknyi bekezdésre élezed ki az egészet.
    3, Egy szóval olvasd át újra, s értelmezd - kicsit összefolytak a sorok. Egy szóval nem is írtam arról, hogy ne lenne még ilyen helyzetben is - amit fent idéztek - gyakorlati példa arra, hogy valaki lemondja színtiszta méltányosságból a szolgáltatást. Más szolgálatónál van olyan, hogy ezernyi élethelyzettel nem foglalkoznak, de a Telekom pont egy olyan ellenpélda, aki a gyakorlatban is ezernyi ügyet kezel - reklamációs jogalap nélkül - pusztán méltányosságból. Az érzelmeinknek lehet egy olyan furcsa fátyla, ami néha megnehezíti az értelmezést. Nem kell ebben most támadási felületet keresni, ez felesleges. S ez nem az írásjelek számosságán múlik.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák