- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gubu0101 #124964 üzenetére
Én szoktam használni jó dolog az...
Régen 10% kedvezmény járt. Mostanra már csak 7% az (az viszont elég durva, ezt hogy adták el "szuper hetes" - örülj, a 3% mínusznak) extreme digitálnál. Akkoriban euronicsban javasolták, egy tv vásárlás így lett olcsóbb...
Nyilván, én is tudom, hogy a Cetelem, mint bank, nem egy olcsó szolgáltató, talán vmi 38% a thm-je... Viszont, ha vki megfelelően használja, akkor nem lesz gondja, és még jól is járhat. pl akár 45 napig is ingyen hitelt kaphatsz (ha utána egyben kifizeted). Ez is hasznos dolog tud lenni. Ha meg még kedvezmény is jár ehhez... az még jobb. + Vásárlások után is kaptam már visszatérítést 1-3% nagyobb összegnél, ez már erezhető, értékelhető.
Ilyen 0%-os dologba nem mentem még bele... de sokszor láttam már reklámként, több oldalnál is. Ráadásul, ez hitel kártya, itt nem kell mindenféle kivonat, csak egyszer illetve, ha keretet szeretnél esetleg emeltetni.
A banknál, nem tudom hány éves ügyfélnek kell lenned... de gondolom a 4 év nem olyan sok. Az ember, nem vált gyakran bankot, simán lehet 5-10-15 év is megbízhatósági szempont. No meg az hogy épp milyen a körülöttünk lévő világ 2008-előtt boldog boldogtalan kaphatott, mindenre is.
Amúgy részletre én sem nagyon szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 7
- AliExpress tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged