- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kakuk.tamas #105475 üzenetére
Telekom hibája, ahová vinné éppen a számot a kolléga?
Igazi prebug ez akkor.
P-nél te mentél le erős minuszba és még ők fizettek? No ezek a cégek szoktak eltűnni.....
-
válasz
Atomgeszi #105420 üzenetére
Ha a szig-ről mindent ugyanúgy átmásolsz, jónak kell lennie, ne ugyanazt írd, hanem ugyanúgy, ami végig nagy betúvel van, azt neked is úgy kell írnod. Ez ilyen, mindenki szív ezzel Én is fejből írtam be a születési helyet, mert hát azt csak tudja az ember, de zárójelben ott volt még kerület is, amit soha senki nem is használ vagy tud róla, de anno a születési okmányokban még írtak kerületet Debrecenben.
-
válasz
#81733120 #105033 üzenetére
havi megújuló netcsomagokat is beletennék
Van egy benne, Domino Dupla 2700 ft.-, összes többi az egyszeriek között van.
Szóval ma már kevés ha netképes okostelód van, ha nem elég új, akkor levagytojva.
A nemokos telós időseket eddig is tetüféregmódon óriási és irdatlan pofátlan magas percdíjakkal büntették. Nincs az ilyen ganéjoknak nagyanyja? -
-
válasz
zsoltzsolt #104929 üzenetére
Ja, kicsit várj vele...az ugyanis a helyzet, hogy az informatikai/telekommunikációs fejlesztés és az azt alkalmazók szakgárdája közötti évtizednyi szakadékot elég nehéz átugrani!
Egyre nagyobb gáz lesz ebből szerintem, le kéne állnia a fejlesztéseknek mondjuk 10 évre, hogy valamelyest utolérjék magukat az alkalmazók.
-
válasz
kakuk.tamas #104826 üzenetére
Nálunk meg csak o1
-
válasz
szabogabor10 #104819 üzenetére
Ezt valóban nehéz lenne vitatni. Valamiben tényleg a legjobbak között vagyunk.
Szegény germánok például hogy le vannak maradva tőlünk mobilnet terén, szinte csak az élelmiszerárakban vannak ennyire mögöttünk.Amúgy is speciális nép vagyunk, melynek gyakorlatilag csak a netadó lebegtetése lépte át az ingerküszöbét......
-
válasz
szabogabor10 #104817 üzenetére
Aham, pincében, no de itt mifelénk nagyobb eséllyel van mobil térerő, mint wifi. No mindegy, ilyen is van már akkor, végül is 8 kamerás mobil is van már, az is nagyon hasznos.
-
-
válasz
szabogabor10 #104809 üzenetére
A szolgáltatás ugyanakkor csak a Magyar Telekom által forgalmazott, illetve a szolgáltató által bevizsgált készülékekkel és szoftververziókkal érhető el
Ez nem gáz? Ill ez mi így konkrétan?
-
válasz
zsoltzsolt #104724 üzenetére
Pár hete én is PC-vel SMS küldős módszerrel oldottam meg. Akkor könnyen ment.
Na ja, általános hiba, az az egész IT hátterük!
-
válasz
zsoltzsolt #104722 üzenetére
Előfizetés testreszabása menüpont-ból megy régi appal. Persze a Domino-s telón értelemszerűen nem megy, csak az előfizetésessel. Utóbbin nem vagy bejelentkezve sehová, automatikusan kezeli a sim-et az app.
-
hogy nem hivatalos forrásból letöltötték és telepítették a régebbi verziós, a Google Play áruházban már nem elérhető alkalmazást.
Ez nem minden esetben kellett, ugyanis az én Xcover3 Samsungomon olyan régi az Android, hogy nem is akart soha frissülni az App, mondjuk arra nem volt érvényes a 3GB sem, mivel előfizus kártya van benne.
Most bele is néztem és fura, hogy a más hálózatba irányuló hívások percdíja 25 helyett már 28 ft lett. Ez így normális, lehet emelgetni szó nélkül?
Atomantiii
Ne kapcsold be a 4GB-ot, mert nem tudod! Ott van anyám Domino-ján is automatikusan, most csatoltam a acc-omhoz nemrég és akkor láttam. Neki nem okostelója van, tuti nem kapcsolta be.
-
Lehet, hogy más a pingvines naptár, nem tudom.
Mivel Telekomos illetékesek is olvassák a topikot
Naja, várható volt, hogy kilövik a 3GB-os kiskaput a régi Appal együtt. Már csak az lenne jó, ha a topiklakók is olvasnák a topikot erősebben. Ugyanis ezt az 50MB-os aktiválást csak bepróbálja mindenki, pedig elég nyilvánvaló, hogy valamilyen teszt célokat szolgál. Eddig kilőtt minden létező net-lehetőséget, ha elfogyott minden különösebb szívfájdalom nélkül és aki nem vette észre és nem érték el emiatt, az így járt. Aki észrevette és tudta, hogy pilot mód vagy ki/bekapcs, az jobban járt.
(#104706) Atomantiii
A végét neked is javallom fenti bekezdésnek.
-
válasz
Top cat #104696 üzenetére
Ez a 111 nap is elég vicces! Néha azért ezeket az anomáliákat nem tartja viccesnek az ember, mert az OK, hogy a T is és itt is térítik az embereket, hogy az App-ot kell használni, na de egyszerúen trágya, hazudik és nem mutat szükséges információkat!
Egyszóval minden ami vonzó, megtalálható benne!Ami még érdekes, hogy nálam PC-n nem is jelent meg a 3GB, pedig még aktív volt App szerint. Vicc ez az egész.
-
válasz
Top cat #104692 üzenetére
Majd nézd meg PC-n is, mert nekem már az 7 napos időszak alatt is az volt furcsa, hogy PC-n nem azt mutatta, mint app-ban és most is úgy néz ki, hogy a 3GB csak virtuálisan volt meg, a többit használta a rendszer.
Gyakorlatilag a régi app-ban megmaradt ez az aktiválási lehetőség, de a rendszerben nyoma sem volt. Az azért zavaró, hogy ennyire nincs kézben az IT háttér.....sem.
-
válasz
freelanced #104668 üzenetére
Azt én sem értem, mert amiket én kaptam, az mind megbízható forrásnak számít, főleg, hogy gyakorlatilag valamely ténykedésemre reakcióként érkeztek.
Ha csak úgy kapnék valamit meglepetésszerűen az már más lenne, van persze ilyen is,
de más számrólhasonló szám ez is. Valami Gázszolgáltató x időnként felszólít, hogy fizessem be az elmaradt huszonakárhányezer forintot, de legalább ennek semmi értelme sincs, mert se számlaszám, se semmi, csak felszólítanak! -
válasz
freelanced #104664 üzenetére
Közben leesett, miért volt ismerős ez a szám, sok 3444***-es számról kapok különböző sms-t, amit írtál arra jött Ipon rendelés visszaigazoló és a MI fiók aktiváló kódja is. A ****217 számról jön a Raffia bank átutalós visszaigazolja. Szóval valóban sms küldő központ számai ezek.
-
válasz
freelanced #104662 üzenetére
[link] Elég sokan kapnak erről a számról ezt-azt.
(#104661) Vangelis
Az a kis cetli csak azért van, hogy kapj valamit, ha elviszik a csomagodat, mivel úgy látom 20 db alatti csomagszám van, így kár aggódnod. Vitte a koma a matricát, a kéziketyeréjével rácsippantot a kódra?
Ha igen, ne aggódj.
-
válasz
dragon1993 #104300 üzenetére
Erre nem emlékszem már, de köszi, hogy említed! A régi telómon szerencsére nem is akar frissülni, az újabbon meg ki van lőve a frissítés.
-
Azért ez nem semmi így! A jó régi app, ha felmegy a telóra, simán aktiválni lehet a 3gigát, új app még nem is látja. Annyira tolják az embereket az app használatára, nem gondolja senki, hogy ezeréves appot is használhat bárki. 😉
Sanszos, hogy amennyien használjuk a régi appot, az még kritikus tömeg alatt van. -
válasz
betyarr #104241 üzenetére
Tegnap este is téma volt. Nálam ma is megvan még, másoknál nincs.
Én régi app-ot használok, az új appot használóknál megszünt. úgy néz ki
Lehet, hogy nálam is csak az app mutatja, de nem aktiválódna, viszont akinél nem is mutatja, ott egyértelmű a helyzet, ahogy írták is többen, 2018.dec. 31-ével kampeca neki......(#104240) zolikaDB
hajrá cívisváros! -
-
válasz
#81733120 #104098 üzenetére
Január 31. azért van, mert február 01-től új ÁSZF lép érvénybe, legalábbis én már egy hete kaptam email-t vagy SMS-t erről. Egyszóval ne az érvényben lévő ÁSZF-et olvasd, ahogy javasolták imént, hanem a következőt.
De amúgy majd jön Kali szaki és leírja még párszázszor erre is a választ!
-
Nekem az alap 1GB még megvan, ami egy évig működik, mire a +10giga elfogyott, jött a 3giga, most meg a +4giga fogyogat. Az az 50MB csak szúrta ott a szememet, azért aktiváltam, de nagy marhaság volt!
Nem csoda, hogy ennyi plusz változó lejárati idővel, ennyi galibát okoz, rendszer legyen a talpán, ami ezt flottul kezeli. Ill a rendszer az megvan hozzá, aki piszkálja, annak is a helyzet magaslatán kéne lennie!
-
Rémlett, hogy ez már volt téma egyszer, ha nem lettem volna idegbeteg és nem kellett volna indulnom, tuti vissza is olvastam volna! (tudom, hogy nem emiatt említed, csak meg kellett jegyeznem)
Más kérdés, hogy a PH app-ja már nem akar bejelentkezni, valami token hibára utalva.
Ez viszont független volt a T-től....PH gond.
-
-
válasz
thomas77 #103387 üzenetére
Köszi, ez jó volt!
Ettől még a qrvannyukat (József A-tól vettem át a szóhasználatot) Ha épp autózom, észre sem veszem és nem kapom meg a szokásos csatornákon az üzeneteimet. Ezt tényleg nem lehet megoldani normálisan?
Más kérdés, hogy a PH app-ja már nem akar bejelentkezni, valami token hibára utalva. Ettől nem halok hanyatt, de az űtközbeni mobilnet elég fontos lenne, még jó hogy elindulás előtt egyszer csak megnyeklett az online rádió, így észrevettem a gondot!
Akik ezt így tudják fejleszteni, miért végeznek ilyen munkát, miközben sok más meló is van....persze ez is költői kérdés volt..... -
Azt tapasztalta már valaki, hogy ha elfogy az 50MB ajándék, akkor jön egy sms és ki is lövi a mobilnetet! Ez qrva jó, ha az ember épp úton van.
Az app-ban még ott a többi majd 4 GB.....
Mit kéne csinálnom, hogy újra legyen mobilnetem?
(eddig is tök értelmetlen idiótaságnak tartottam ezt az 50MB-ot, de tegnap bekapcsoltam, ha már ott volt....jó nagy marha vagyok)
-
válasz
szabogabor10 #103328 üzenetére
Ez nagyszerű dolog, köszönöm!
Az engedély ez esetben értelemszerű volt, csak úgy nem regelhetem magamhoz senki számát, viszont a mamának nagy könnyebbség lesz így! -
Az imént elfelejtettem megkérdezni, hogy közvetlen családtag régebbi Dominóját én regisztrálhatom a T fiókomba? Sajnos menedzselnem kellene más városban élő mama telóján az egyenleget, mert még arra is képtelen, hogy lekérdezze, van-e még rajta egység.
-
Nem volt túl leleményes, épp emiatt emeltem ki a mobil és hanghívás szavakat. Ha nem írják le konkrétabban, akkor sajnos a magyar nyelv egyszerűsége lép érvénybe, márpedig a SIM kártyáról bonyolítható hanghívás lenne csak egyértelmű. Szerintem.
𙎕) tylerddd
A nem korlátan megosztással kapcsolatos infótokat köszönöm!
Nem szükséges klónsim, mert ezt másra úgysem használnám. Igazából csak kipróbálnám a HP8570p-ben, hogy működik-e vele Linux alatt. -
Ez azért jó, mert a szolgáltató gondolt valamire ezalatt, de az ügyfélnek kötelessége azt kitalálni?
"olyan eszközben használja, amely nem alkalmas mobil hanghívások bonyolítására"
Nem kell magyaráznom, mire gondoltam.....
Amúgy a most vásárolható Domino Fix +10GB SIM-et be lehetne rakni notebookba és lehetne leforgalmazni?
-
válasz
Cranberries #103281 üzenetére
A linkedből ki lehet ugyan silabizálni, de ez a link egyszerűbb.....
-
válasz
szabogabor10 #103232 üzenetére
Még nem árulhatjuk el, hogy mivel készülünk, de azt már elmondhatjuk, hogy izgalmas JóDolgok érkeznek hozzád decemberben.
Azért a java majd biztosan itt érkezik! Én igen izgatottan várom már.....
Ami hasonló, az az, hogy itt is az App-ot javasolják erősen, ha kíváncsi lennék a részletekre. Azért írnak emailt, hogy leírják, nem árulnak el semmit!
Már akkor lemondtam róluk, amikor inaktíváltam a megújuló netfeltöltést én marha, a jövőre gondolva 2 héttel a lejárta előtt, nehogy elfelejtsem. Erre simán lenullázta az addigi majd 1 GB-ot is, az ÜSZ azt mondta, hogy ilyenkor ez így van jól, mert lemondtam ezt a szolgáltatást.
Igaza van, teljesen lemondtam róluk.
(#103234) kali
Akkor nem vagyok egyedül!
-
Most kaptam emailt a konkurenstől, szerintem simán lenyomja ezzel a T-t!
Mit nekünk 10 meg 4 meg 3 giga......
A kiszállításokról egy apró színes.
Ma hívtak a Postacsomagtól, hogy itt a csomagom a ltp-n, hol vagyok. Mondtam, hogy épp vásárolok a Lidl-be, oda nem tud átjönni, mondja az ember! Mondtam, hogy semmi gond, 10 perc múlva felhívom, ha a telepen leszek (itt sokáig bóklászik amúgy a csomagos) hívtam kétszer, átkapcsolt a Posta automatájára, ahol elmondták, csomagom érkezett! Három kört tettem, sehol postaautó, egy Gepárducos kisautót láttam csak. Mire mégiscsak fel tudtam hívni az embert és említettem neki, hogy nem látok sehol zöld postakocsit, nyíltan megmondta, hogy nem is fogok, mert ő a Gepárdos autóval jár......ők is hordják a csomagokat a Postának.
Csak amiatt említettem, hátha más is vár majd csomagot a MP-tól. -
válasz
herdsman12 #103116 üzenetére
Ha kettő kártya van benne, akkor lehet választani. Amíg nekem csak a vodás volt, nem volt választásal kapcsolatos opció.
(#103117) kali
Én is így vagyok ezzel, 5 éve már nem használok Wint!
-
válasz
herdsman12 #103113 üzenetére
Nem értek hozzá, beraktam a kártyát a vodás mellé és felül bekapcsoltam az adatforgalmat.
Most néztem meg először ezeket a beállításokat, hátha segítek vele. 😉(A +10 GB-os akcióban vettem pár hónapja)Kali
Ami működik, azon ne változtass.🙂
-
válasz
4Grider #103070 üzenetére
Viszont ne várja el a vevő a netes árharc során a legolcsóbb szállítóktól való rendelés során, hogy elállással érintett terméket nem küldenek ki megint újként, mert az bizony új, akkor is ha már valaki kipróbálta.
Sorry, de a vevőt nem érdekli a kereskedők árharca és jogosan várja el egy vevő, hogy a pénzéért új terméket kapjon, írhatnék original állapotút is. Használtat újként eladni egyszerűen megtévesztés vevő szempontjából persze. (#103069) Aaron14 sem tud örülni az 'új' szifonjának! Már elnézést, de ha én normális vásárló vagyok, miért szívjak a sok majom vevő miatt? Szívjon a kereskedő miattuk, ha egyszer közöttük zajlott a tranzakció. Persze az eladó a szívását próbálja tovább tolni a vevőkre.
Egyébként van olyan webshop, ahol egyértelműen úgy állnak hozzá, hogy ami már fel van bontva, azt nem adhatják el újként! (konkrétan a cégtulaj írta ezt le) Nekem ebből is az következik, hogy akik eladják, csalnak.
Haszon reményében a kereskedőnek kell vállalnia a kockázatot és nem a vevőnek a más vevők tetűségei miatt.
-
válasz
4Grider #103067 üzenetére
Az autó azért pár szempontból furán hangzik mondjuk telóval összehasonlítva.
Mindannyian tudjuk, mennyi minden történhet mondjuk 10 nap használat alatt egy telóval, ami befolyásolhatja annak újságát, nem beszélve ez esetben a higiéniai aggályokról. Szerintem egyezzünk meg abban, hogy szép a magyar nyelv! Amit már használt valaki, az használt. Ha az autót is dobozolva tudnák vevőig juttatni, arra is érvényes lenne.
Szerinted ellenőrzik a telefonokat szoftveresen, hogy valaki mondjuk mókolta-e? Dehogy ellenőrzik. Legfeljebb, aki utána elfogadja újként, majd csodálkozhat, ha oda a garancia valamiért.
Visszavittem egy épp kipróbált SSD-t nemrég, mivel hatodát hozta a gyári értéknek a szekvenciális sebessége. Másik típusra cseréltem a boltban, a visszavételi helyen láttam, hogy éppen csak rápillantott az ember, na az az SSD is megy újra vevőhöz újként. Szóval kicsit próbálj meg vevőként is gondolkodni ezeken......
Eladó - vevő relációban az inkorrektségi arány erősen eladó felé billen. Ennek sok sok oka van, például kevés és alulfizetett dolgozó, viszont a vevő ezzel nem kéne, hogy törődjön, neki ugyanannyiért adják a terméket, mint a német boltban.
-
válasz
4Grider #103064 üzenetére
Biztosan igazad van, amit a laikus lát, az annyi, hogy gombamód nőnek ki az online kereskedelmek és az elállási jogszabály megjelenése óta is tart ez.
Amit érdemes lenne csinálni ebben az esetben az, hogy ha már online értékesít a birka, akkor valóban tájékoztassa a vevőt rendesen, mert egynémely webshopnál gyakorlatilag alig lehet valamit megtudni a termékről, még egy fotót se nagyon erőltetnek oda a párszavas leíráshoz. No ezek meg is érdemlik, ha a termékek jó részét visszakapják, hiszen az a fő profiljuk, hogy online kereskednek, ha nem tudnak megfelelő paraméteres sok képes leírást adni egy adott termékről, akkor húzzák le a rolót.
csak egy példa, a Samsung 860 EVO 2.5 250GB SATA3 MZ-76E250B
http://www.rhw.hu/termek/13911/samsung_860_evo_250gb_mz-76e250beu
https://www.pcx.hu//samsung-250gb-860-evo-mz-76e250b-eu-ssd-meghajto-283836?referer=arukereso
https://compker.hu/termek/51771Mit lehet megtudni egy ilyen leírásból? Simán visszavihetik, mert a rövid leírás is téves:
Magyarországon marha nehéz eladni, mert a vevők azt már nem tekintik újnak.
Ezt nem értem. Van, ahol ezeket újnak tekintik amúgy? Ha valamit valaki már használt, az szerintem használt termék.
Te szeretnél ilyet újként megkapni?
Amit egyébként írtál, az nem elállás. Elállásról csak azután beszélhetünk, ha a terméket már átvetted.
Tudom, csak arra írtam ezt példának, hogy még csak ilyet csináltam.
(#103063) St3ven
Ritka esetben fizetek előre, akkor viszont tudom, hogy abból gond nem lehet.
-
válasz
Norbi. #103061 üzenetére
Na ja, a dolgozóknak persze szívás a 14 napos elállás, de önmagában a kereskedelem erősen profitál ám ebből, sokat dobott az online vásárlási hajlandóságon ez és az emberek nagy része csak él a lehetőséggel szükség szerint, nem visszaél azzal.
Én sem rendeltem még úgy valamit, hogy megnézzük, aztán ha nem tetszik visszaküldöm 14 napon belül. Ha viszont a bolt tojik a fejemre, akkor visszamondom a rendelést szívfájdalom nélkül, mert nem kell félteni a kereskedelmi cégeket sem. Nemrég kifizettem egy hűtőt online rendeléssel tervezve a megadott kiszállítás dátumával, ez letelt, azt se írták, hogy bakfitty, pedig minden felesleges dologgal zaklattak amúgy email-ben. Eltelt pluszban még annyi nap, semmi hír a szállításról, persze ha már kifizettem csak nekem sürgős....telefonáltam, hogy nem kérem a terméket. 1-2 nap csúszás belefér max, de több nem, úgy, hogy nem egyeztetik a vevővel. -
válasz
Norbi. #103059 üzenetére
5 perc volt az egesz.
Ha 5 perc alatt el tudtad intézni, miért nem oda mentél alapból? Amúgy a lakosság jó része nem T üzletben lakik, hogy 5 perc alatt elintézze. Más kérdés, hogy talán okkal nem erőltetik a snobphone-ok online eladását, itt is volt már erről szó....menj csak be, vedd meg, aztán nem szívatod őket a 14 napos visszaküldéssel. A szifonosok biztosan sűrűn visszaküldözgetik, mert meggondolták magukat, mégis inkább éjjelirakéta színűt szeretnének.....
Ilyen esetekben elég rossz ez a 14 napos elállási szabály szerintem, sajnos a normális vásárlók szívnak majmok miatt.
Úgy általában értettem ezt, nehogy magadra vedd a hsz második részét. -
válasz
Aaron14 #103051 üzenetére
Kényelminek abszolút nem nevezhető, de értem mit alarsz mondani.
Tök igazad van! 3 perc gépbe pötyögés és 6 m gyaloglás plusz kaputelefongomb megnyomása rács kinyitása és az ujjam hegyével PDA-ba aláírás nekem is rohadt kényelmetlen volt!
Legközelebb autózok negyedórát +10 perc parkolás és gyaloglok 15 percet, majd sorbaállok a T üzletben, ha van amit venni akartam akkor sebesen haza hasonlóan, mint ahogy idefelé jöttem. Másfél óra 5 perc helyett az egyéb költségekről nem beszélve.......- tényleg nem kényelmi a házhoz szállítás, igazad van.
Gondolom már nem invesztálnak bele.
Ebben is igazad van! Mivel nincs mit beleinvesztálni. A rendszer adott, a human resources a gond. Az oktatás romlik, egyébként ha sok sok csimpi lenne hazánkban, simán be lehetne tanítani őket is a rendszer kiszolgálására. Őket lehet még motiválni!
-
válasz
anadroid #102986 üzenetére
Igazad van, nem tudom...ill. már tudom miért emlékeztem egybegyúrtra! A +10giga volt egyben az 1gigával eddig. Most látom, hogy már itt is szerepel a 4GB.
Majd két nap múlva kiderül, mit kezd el használni....
Jujdejó, most már felfedezhetem a digitális világot!
(na de mi a fenét csináltam akkor az eddigi gigákkal vajh?)
-
-
válasz
szabogabor10 #102979 üzenetére
Köszi, akkor ez független az eddig FF-on megjelenő font anomáliáktól, bár ez is csak az oldalak nem a saját betűinek használatakor volt.
Többin nem tudom, elő lehet-e csalni.
Biztosan elő lehetne, de MS fontok nélkül is elvan a rendszer, akkor Mac fontok nélkül is ellesz.
(#102978) anadroid
Ezt értem, azt nem értettem, hogy jött oda a nopara, merugye' ezt akkor célszerű használni, ha valaki aggódik.
-
válasz
ubyegon2 #102973 üzenetére
Van kis változás a 3GB felhasználásához képest!
"A 4 GB adatforgalmazás kizárólag belföldi használatra vonatkozik. A promóciós 4 GB adatmennyiség bekapcsolásáról SMS értesítést is küldünk. A promóció keretében a 4 GB-ból felhasználható adatmennyiség a Telekom alkalmazásban és az online ügyfélszolgálat Áttekintés oldalán jelenik meg. Azok az ügyfeleink, akik már rendelkeznek mobilinternet díjcsomaggal, csak az abban foglalat adatmennyiség felhasználása után tudják a 4 GB adatot igénybe venni.A 4 GB adatmennyiséget minden, 2018. november 15-én már aktív előfizetéssel rendelkező, lakossági Domino kártyás a megjelölt időszakban egy alkalommal, a bekapcsolástól számított fél évig veheti igénybe. A 2018. november 15-én, illetve azt követő időszakban aktivált Domino előfizetések nem vesznek részt a promócióban."
thomas77 - ezt meg külön neked emelem ki!
A 2018. november 15-én, illetve azt követő időszakban aktivált Domino előfizetések nem vesznek részt a promócióban,
Te amúgy milyen forrásra alapozva írtad nekem a
nopara
szövegedet?***************************************************************************
Ez mi amúgy, ez a Most generáció?
-
válasz
ubyegon2 #102971 üzenetére
Mától ingyen ad négy gigát a Telekom
Még a PH lapp család is......
(#102972) thomas77
Parától messze állok, csak a trükkös megfogalmazásra hívtam fel a figyelmet.
(ha már igen jó pénzért mondatokat kell ott szerkeszteni valakiknek.....szóval lehetne egyértelmű is)
Annyira parázom egyénként, hogy a 3 giga ajándékot is 5 napja aktiváltam először, még a kapott 10GB-ból is megvan 7, bár az pont lejárt.
(még az előfizetéses sim-ről sem szokott lefogyni a keretem) -
válasz
#81733120 #102969 üzenetére
Minden lakossági Domino feltöltőkártyás ügyfeleinknek, akik 2018. november 15-én már aktív előfizetéssel rendelkeznek.
Ez elég trükkös így, mert nekem mára ígérte a T weblap a D-card kiszállítását, de ha ez nem játszik, akkor mivel 15-én rendelkeztem aktív előfizetéssel......
(a képet csak azért raktam be, mert az a kérdés még pont nem volt, hogy csak alkalmazásból érhető-e el......)
-gyanítom azért 2-300 kérdés lesz erről is-
-
válasz
herdsman12 #102899 üzenetére
Szerintem mindig a bonusz 3GB-ot használja el előbb, igaz nekem 10GB bonus van/volt, de miért lenne másképpen más csomagoknál!?
Közben már észrevettem a nagy kép alá dugott választ ezzel kapcsolatban.....
-
Nem kellett volna mindhárom izzót visszaküldened
Kösz, hogy most szólsz.
A három különböző ügyintéző által írt emailben sajnos egyértelműen leírták, hogy ezt kell tennem. Emiatt problémáztam én a dolgon, ahogy fogalmaztál imént. Szerinted hasamra ütve kitaláltam, hogy az egészet vissza kell küldenem?
Ez nem is klasszikus elállás lett volna, hanem konkrétan egy termék nem a megrendelt volt, E27 és E14 foglalat közötti különbséget még én is meg tudtam állapítani. Mindhárom ízzót lefotóztam, hogy lássák nem beszélek félre, mégis azt mondták, amit írtam.
Quasi ugyanez lenne, ha egy terméknél az elállás állna fenn. Persze lehet, hogy boltja válogatja.
-
válasz
4Grider #100926 üzenetére
Szerintem az elállási jog lényege az lenne, hogy egy terméket úgy vásárolsz, hogy nem látod pontosan mit veszel és ha mégsem vagy megelégedve, amikor ténylegesen megkapod, akkor elállhass a vételtől. Ezt egy adott terméknék csak amiatt nem lehetne megtenni, mert ugyanattól a cégtől ugyanakkor rendeltél mást is, amit mondjuk megtartanál, mert az megfelel?
Tegyük fel, veszel egy számítógépet meg egeret, de az egér kézben fogva alkalmatlan számodra. Csak mindkettőt visszaküldve lehetne elállni?
Nekem volt egy esetem, ami hasonló volt, ez is igaz, 3 LED ízzót rendeltem és az egyik más foglalatú volt, mint a megrendelésben. Azt mondták, küldjem vissza az egész csomagot és majd megvizsgálják. Kicsit idióta megoldás ez, mert a fenti példa alapján, ha rossz egeret küldenek, vissza kéne küldenem a számítógépet, holott azt használnám, mert szükségem van rá......
-
& Robi_73
Mobiltéren én is 30-as maradtam még mindig. Más kérdés, hogy egyre inkább a nem előfizetős irány tűnik jobbnak, az én igényeimnek legalábbis.
Kábelen már leszakadtam róluk, az akkoriban negyedáron beérkező Digi miatt.
Az ügyintézés meg megint csak általános, bár a T nálam még vezet ebben. Végelszámolást csináltunk a vonalas telefonra+adsl-re anno, mindent kifizettem. A papír alján még ott volt, hogy ha felmerül valami költség, amit fizetnem kell, arról email-ben értesítenek.
Mire hazaértem, már nem élt az email címem, el is feledkeztem a dologról, majd kb 4-5 év múlva jött a közkedvelt követelésbehajtó cég sms és hívás, később levéláradata.
2003
magyar forint tartozásom volt a T felé. Persze nem a náluk lévő előfizetésemen értesítenek, hanem eladják a 2003 ft.- követelést! A követeléskezelő kb 2 évig fárasztott....(ha erről valaki azt gondolja, hogy a két cég részéről ez idiotizmus, akkor jól gondolja)
-
válasz
Robi_73 #100873 üzenetére
Ez sajna így van nálunk, utcáról beeső akármilyen
ügyfél
?
is jobb ajánlatot kap, mint amivel téged meg másokat büntetnek a több évtizedes hűségért. Nekem is közel 20 évem van.Nekem nem ért plusz 144.000 Ft-ot az ajánlatuk...
Pedig akkor lennél csak igazán jó ügyfél.....bár ők nem ügyfélnek néznek bennünket, hanem ügyféleszűnek!
(ez nem T-s, inkább általános jelenség)
Én már régóta harapok arra, ha azt mondják, hogy valamit ajándékba vagy ingyen megkapok!
Nézzék hülyének a * .......!+ -
Nyilvánvaló, hogy van ilyen is meg olyan is. A kép így tiszta, mert az általánosan nem állja meg a helyét, hogy telefonon biztosan jobb ajánlatot kap a zember.
(#100871) 8
Horgász flotta!
Nem vagyok nagy ho-ho-ho....
Voltam már nem publikus flottában, talán HM...akármi volt, azt váltottam le majd 3 éve korlátlanra, majd ezt meg valami egyszerű csomagra.
-
válasz
herdsman12 #100766 üzenetére
-
-
válasz
herdsman12 #100724 üzenetére
-
válasz
herdsman12 #100722 üzenetére
Neked melyik 7.8-as verzió van meg? Itt elég érdekes, amit látok, mert abból is van több.
Samsung Xcoveren a 7.8 van fenn, de Xiaomi 4X-be kéne beraknom a Domino kártyát, azon biztosan újabbat dob a Play majd.
Azt a verziót átdobhatnád, amit említettél.
-
válasz
radio100jozs #100647 üzenetére
-
válasz
4Grider #99960 üzenetére
& (#99959) viktorhu
Köszi nektek még 1x a sok ötletet, holnap újra megpróbáljuk a javasoltakat. Annyit azért megemlítek, hogy Németországban a mobilhelyzet finoman szólva sem ideális. Aki nem tapasztalta, nem is hiszi el könnyen.
Egy éve a Lebara 10GB-os adat feltöltés után gyakorlatilag beragadt a net és pár kb-tal ment csak a messenger meg a többi. A londoni központjukkal levelezve egy hét alatt 6-8 indiai vagy pakisztáni ügyfélszolgálatos válaszolgatott szigorúan 24 órán túl, de nem jutottunk előrébb a sablonválaszaikkal. Valami régebbi előásott más országbeli Lebarás help oldalon volt valami favágó módszer, az segített.Egyszóval a Német mobilnettől mentsen meg az isten mindenkit, de már ezt ki is bővíthetem lassan!
-
válasz
4Grider #99957 üzenetére
Van a kártyán 1-2 ezer Ft egyenleg?
Mikor megvettem 2 hónapja, töltöttem rá 2 vagy 3 ezret, itthon nem használtam, csak amiatt rendeltem, hogy összehasonlítsam a Voda hasonló szolgáltatást nyújtó kártyájával két készülékben.
(különben ha már nem lenne egyenleg, itthonról akkor is hívhatónak kéne lennie, nem?-persze ha aktiválni lehetne)Kintről ezt írták, hogy ezt dobja a kódra a teló:
kapcsolodási probléma vagy érvénytelen MMi kódOlyan hálózaton indítottátok az ussd kódot, ahonnan lehet domino simmel hívni?
Ezt nem tudom, a hálózatoknál a német Telekomot írja ki.
Amit a weboldal ír a regisztrált Domino-ra, abból semmi nem derül ki. Elküldetem levélben, aktiválom és visszaküldöm. Miért is lehetne Telekom hu-de között ezt megoldani......
-
válasz
viktorhu #99952 üzenetére
Köszi, jól esik, ha ennyire idiótának néznek, bár nem írtam ide, ki lett próbálva a kód és nem működik. Talán ezért is kérdeztem itt meg, hogy miképpen lehetne megoldani....valami más kód vagy a FIX átváltása, vagy haza kell küldetnem a kártyát és vissza. Én itthon vagyok, akinél a telefon van viszont nem túlzottan ért hozzá. (wifi-je van, a lakásban tudok vele kommunikálni)
Egyébként nem tűnt fel, hogy leírom a megoldást és utána megkérdezem, hogy működik-e. A kódot meg a T chat adta meg, valami miatt nem tudom ezeket fejből és felhívtam.....szörnyű valóban.
Az válaszoljon inkább, akinek nem annyira fájdalmas, ha nem nézhet hülyének másokat értelmes válasz helyet!
Köszi előre is!
(#99951) prozodus
Sajnos mégsem.
-
Sziasztok!
A *104# kóddal Németországban lévő telefon esetén is aktiválódik?
Itthon használt Domino FIX-et kivitték DE-be, de nem lett aktiválva a rouming. Mit lehet csinálni Germanyban, hogy hívni lehessen ill. ott is használható legyen? A kártya 2 hónapos, semmire nem volt használva itthon, max hívták.
Weboldal chat nem tudta megmondani fenti kérdésre, jó lesz-e a fenti kód.
Köszi előre is!
-
válasz
Black_Raven #99686 üzenetére
Persze, hogy nincs ezzel gond, bár ha jól emlékszem kb egy héttel a lejárat előtt érdeklődtem, nehezen hiszem, hogy akkor az, akivel beszéltem nem tudta, hogy napok múlva már 1GB lesz az alap, engem simán rábeszélt az 500 megára. Mivel ritkán nézegetem az oldalukat, akár fél évig is ellettem volna a feleakkora net-tel, akkoriban párszor előfordult az is, hogy plusz adatot kellett vennem. Egyszóval nem mindegy.
-
válasz
fornettisuti #99682 üzenetére
Nincs jelentősége, csak reméltem, hogy senki nem akar meggyőzni arról, hogy nem kaphattam rosszabbat, mint egy új belépő. Persze ezt lehetetlen megúszni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 256GB SSD / Ezüst / Új termék! / Apple Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!