- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vangelis #26028 üzenetére
Ezt én sem értem... Úgy már lenne értelme ahogy 1430 írja, hogy a Like 50 belföldön lehetne minden irányban lebeszélni, a sima Like meg Like 300 meg csak T-mob irányba. Így van értelme, de ha csak az is T-mob. irányba beszélhető le, akkor sehogy sem éri meg a Like mellett..
Remélem marad a Like is, mert barátnőmnek pont most akartuk aktiválni...
De hamarosan úgy is minden kiderül 1430 jóvoltából. -
válasz
Vangelis #25923 üzenetére
2 éves hűségnyilatkozattal és Mozaik S-el volt 100+ ezer Ft
1 éves hűségnyilatkozattal és Mozaik S-el 44k... Egyszerű véletlen elírás, amit később korrigáltak, csak közben rengetegen megvették, és ami a legszebb benne, vissza is igazolták nekik, és meg is kapták a telefont... -
-
válasz
sarkanyolo2 #25480 üzenetére
Nagyon buta kérdés, de azt a számot használod, ugye amit a készülékhez adtak?
Mert arra aktiválják a 100 MB-ot. Meg mikor és milyen formában vetted át a telefont? (PPP, futár..?)
Mert elvileg akkor aktiválják, ha visszament feléjük, hogy Te átvetted a csomagot. Ha minden stimmel, hívd fel a 1430-at, ott biztos tudnak okosabbat mondani. -
válasz
sarkanyolo2 #25460 üzenetére
Kaptál SMS-t hogy aktiválták a 100MB online kedvezményt?
-
válasz
dobobazsy #25458 üzenetére
Igen, ha minden feltételnek megfelelsz:
"Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha a bekapcsolást megelőző 3 hónapban nem volt Go!Net adatdíjcsomag aktiválás a szerződésen. A Go!Net havidíjkedvezmény akció 2013. január 1-jétől 2013. február 28-ig érvényes. A Go!Net adatdíjcsomagok Mozaik L-XXL, MédiaMánia és T-Mobile ikon díjcsomagok mellé nem vehetők igénybe. Kedvezményes időszak: Domino kártyás előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek az első két időszaki díj, azaz kétszer 30 nap. Havidíjas ügyfeleinknek a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő két naptári hónap. További feltételek a T-Pontokban, Partner üzleteinkben és ügyfélszolgálatunkon érhetők el: 1430, +36-1/265-9210.
A Go!NapiNet akció 2013. január 1-jétől visszavonásig érvényes. A promóció keretén belül aktivált extra adategyenleg kizárólag Go!NapiNet díjcsomagra használható fel az aktiválástól számított 180 napig.
**A kedvezmény meglévő, de már lejárt hűségidejű hangelőfizetéshez új hűségidő vállalásakor érvényesíthető. További feltételek: T-Pontok és Partner üzletek, www.t-mobile.hu, 1430 "Ha minden ok, akkor 1430-ra küld el a +GONETS kódot SMS-ben.
-
Köszönöm Neked is, meg mindenkinek. Ma már nekem is megjelent.
-
Nem mintha annyira sürgős lenne, de másnak sem jelent még meg a februári számla?
-
Többször említetted ezt a "visszaesik alap szintre" dolgot.
Eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ha egyszer valaki már arany szintű ügyfél, akkor azt el is veszítheti...
Én dominó alatt lettem arany szintű, tehát akkor még csak technikai pontjaim voltak, így is el tudom veszíteni az arany szintemet hogyha nem gyűjtök 6 hónap alatt 360 pontot?
Jelenleg Like díjcsomagos előfizetésem van ami 55 pontot szokott hozni a konyhára ami 330 pont 6 hónap alatt... -
válasz
Fehercsoki #24228 üzenetére
Szerintem nem lehet, de ha telefonon beszélsz egy ügyintézővel, ő biztos el tudja intézni, hogy micro legyen.
-
Elnézést, humornak szántam.
Rágugliztam a problémádra, és sajnos a szolgáltató nem tud ilyet csinálni, csak magában a telefonban lehetne, de azt mondtad az nem tudja. Így nincs más opció, mint az új szám.
De fentebb írták, hogy webshopból ~2800 körül van, és amennyibe kerül, azt le is beszélheted.
ITT találod. -
válasz
SziberTomi #24210 üzenetére
ICS és JB alatt a gyári android rendszer méri.
Ha GB-t használsz, akkor feltelepítesz valami appot, ami figyeli, vagy a My T-mobile-ban lekérdezed, azt hiszem 57 Ft-ért. -
@ 1430, dedike és kali
Akkor jól gondoltam elsőre, hogy a kézhezvételtől van. De akkor a 2 pixelhiba miatt szerintem cserélniük kell azonnal, nem szervizeltetni.
Mert történet leírásából, ő szeretné továbbra is ezt a készüléket, csak pixelhibák nélkül. A visszaküldést, csak az ügyintéző javasolta, lévén ha újra megveszi, már 10k-val drágább... -
válasz
erdoke #24108 üzenetére
A 3 napot arra írtam, hogy ha bármit bárhol veszel, 3 napon belül, elromlik, vagy hibát tapasztalsz a működésben, kötelezően ki kell cserélniük. Ezért szemétség webshopnál, ha a rendeléstől számítják, holott honnan a francból tudjad, hogy jó-e ha még meg sem kaptad... Erre értettem.
-
Komolyan az ünnep közeledtével egyre jobbak a kalendáriumi akciók...
-
válasz
dedike #23626 üzenetére
? Mondom, ha ajándékozási szerződést írnak akkor meg lehet csinálni, annyit írtam hogy hivatalos adatlap nincs erre, csak Te otthon készítesz egy ilyen papírt, amin szerepel az ajándékozó és az ajándékozott neve, személyi igazolvány száma, meg két tanú név + igazolvány szám, valamint a SIM kártya imei száma.
Ennyi.
Beviszi az ajándékozott, onnantól az ő nevén van.
Elnézést ha elsőre nem votlam érthető. -
válasz
ferikek #23622 üzenetére
Üdv, annyiban tudok segíteni, hogy ez tényleg így van, hogy csak az intézkedhet bármit, akinek a nevén van.
De átíratni kb 5 percbe telik, ki kell tölteni egy dominó ajándékozási szerződést, amit kitölt az ajándékozó és az ajándékozott, majd mindketten aláírják meg +2 tanú.
Ha ezt otthon kitöltötték, elég az ajándékozottnak bemenni és máris az ő nevére írják.
Ha kell ilyen nyomtatvány, akkor küldök a mail-címedre. Múltkor kérni akartam a T-ben de azt mondták, nekik nincs már ilyen szerződésük, és elég ha egy papírra ráírja az ember az adatokat. Viszont előtte 1 hónappal is kértem, akkor meg adtak, szóval megszerkesztettem magamnak azt, amit ők adtak. Írj, ha kell. -
válasz
atti95 #23581 üzenetére
3G, vagy H betű megjelenik az értesítési sávban?
Ha nem akkor ezt ellenőrizd:
Beállítások/Vezetéknélküli és mobilhálózatok, továbbiak/Mobilhálózatok/Hozzáférésipont-nevek
Ha van megadva akkor azt pipáld be, viszont ha nincs megadva adj meg újat: Jobb menü gomb/Új hozzáférésipont-név
Ezeket add meg:Név: web'n'walk
Hozzáférési pont neve: wnw
MCC: 216
MNC: 30
Hozzáférési-név-pont típusa: default,suplTöbbit hagyd üresen.
-
válasz
PhoenixSzG #23534 üzenetére
Azt meg lehet csinálni, hogy csak akkor ne küldjön sms-t ha a bejövő hívást elutasítom? Csak olyankor kellene értesítenie ha ki voltam kapcsolva.
-
válasz
krisztian112 #23489 üzenetére
Igen!
-
válasz
dptrsk #23017 üzenetére
Miért ne lenne hibás a T??? Ha tudja, hogy ő a GLS-el szerződik, és nyilván ők is tudják, hogy meddig dolgoznak, miért kínálnak fel ilyen lehetőségeket??
A másik, ha kivennék az utolsó időpontot ami az 7és 8 között van, akkor is ott a másik két választási lehetőség, amit a GLS ugyanúgy figyelmen kívül hagy mivel nem azt nézik jancsikának mikor lenne jó a szállítás, hanem egy bizonyos útvonal alapján megy, nem fog közben 4x annyit kocsikázni a városba.
Ezért is utáltam meg a GLS-t mert mindig várogatni kell, egyszerűbb sokkal a pick-pack. (Mellesleg ebben is találtam kivetni valót, hogy a T- csak a hírlaposokhoz mehet, OMV hez nem, nekem az jobb lett volna)
De ez van, nem úgy mennek a dolgok ahogy mi szeretnénk. -
válasz
Phreetsie #22972 üzenetére
Olyannyira figyelnek erre, hogy régebben én is rendeltem, kiválasztottam az opciót, hogy este 6-után, erre szállítás napján reggel 8-kor hív a GLS-hogy na.. hol vagyok??
Azóta csak pic-pack, nincs nekem arraa időm, hogy otthon üljek és várjam a futárbácsit.
Komolyra fordítva:
Amúgy annyit csinálj, hogy aznap amikor várható a szállítás, reggel hívd fel a GLS központját, kérd el a futár telefonszámát, és beszéld meg vele, hogy mikor és hol találkozzatok. Általában azért rugalmasak, szóval nem feltétlenül csak a megadott címre viszi, meg lehet vele dumálni, hogy máshol találkozzatok. -
válasz
dedike #22795 üzenetére
Igen, ez nyilvánvaló, hogy ha ketten bemennek átíratják és kész, csak nehéz hangolni, hogy együtt menjenek.. Így marad, hogy valaki kér a T-nél egy ajándékozási szerződést, azt itthon kitöltik, 2 tanú stb, és visszaviszi az akire át akarják íratni. Ezt akartuk megrövidíteni, azzal, hogy a honlapjukról töltünk le, de így mindegy.
Köszönöm a segítséget. -
válasz
#78121280 #22790 üzenetére
Nem akarok butaságot írni, de az aláírásod alapján van T-home előfizetésed is, és elvileg, fun társkártyát t-home előfizetés mellé is kérni.
@dedike
Köszönöm, akkor marad a személyes bemenetel. Családban akartak ügyet intézni, csak akkor jöttek rá, hogy nem azon a néven van, aki használja...
-
Sziasztok!
A dominó ajándékozási szerződést le lehet tölteni a honlapjukról, mert nem találtam, és nem mennék feleslegesen először csak azért, hogy odaadják ezt a papírt, aztán már jöjjek is...
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest