- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Vagy 50-60 teló után nekem is azt kell mondanom, hogy tényleg gyengébb az Exynos-os Samsungok térereje.
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Egyik előfizumon a minden irányba 80 perces Mobil S van, és 1GB-es Net van hozzá.
Kicsit kéne több net, van rá lehetőség, hogy csak a netcsomagot váltsam, vagy együtt kell a hangcsomaggal?
Ha az utóbbi, akkor kb 1400-1600 Ft-tal többet kell fizetnem havonta, mintha megtarthatnám az eddigi mobil S-t. Kicsit extrém áremelés lenne....
Maga a csomag is drágább, plusz 35Ft a más hálózatba történő hívás. Hogy konkrétan korlátlan a telekomon belül, engem baromira nem vigasztal.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Részlegesen lehet rendelést törölni?
rendeltem hosszabbítással egy telefont és listaáron egy tv-t, de a tv-t le szeretném mondani.
viszont nem akarom az egész rendelést lemondani, mert azóta jelentősen drágább lett a telefon.
ha nem lehet, átveszem a tv-t is, de ha lehet, inkább lemondanám.
-
South Velen
addikt
Hali!
Hosszabbitottam hűséget készülék vásárlással egybekötve, majd a kiküldése napján lemondtam. Sajnos így is a boltba került a telefon, de a webshop azt írta visszaküldik a raktárba aztán visszáruzásra kerül, és 2-3 munkanapot fog igénybe venni. Na ennek már 8 munkanapja, sőt pár napja már az át nem vett készüléknek az első részlete is megjelent a számlák között.
A vállalt minimum havidíjnál is a magasabb összeget mutatja, bár azt írja a hűség hosszabbítása folyamatban van.
Ez így normális, minden vissza fog állni csak ennyire lassúak ugye? Legjobban a kiszámlázott részlet zavar..
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #98293 üzenetére
Megkövetem a telekom most, még mindig jár a 2000 Ft kedvezmény a Net 15-höz Magenta 1-ben, megjött a részletező.
Csak az egyik előfizetés roamingja miatt lett több a számla kb. 2000 Ft-tal, amiről nem tudtam. (testvérem használja.)
Más.: Azóta sem lehet weben csomagot váltani? Felváltanám a két kisebb előfizetést 2-ről 3GB-re, de sikertelen.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #97564 üzenetére
Na megjött a számla és bár a PDF részletező még nem letölthető, de kb. 2.000 Ft-tal több a fizetendő összeg...
Még 17 hó van hátra a hűségből, szal' 1 csapásra lehúztak 34.000 Ft-tal.Igazán bekaphatná a telekom.
Még jó, hogy pont azért kötöttem meg a magenta1-et erre a csomagra, mert 2.000 Ft kedvezmény járt havonta, de most faszául elvették. Ez igen. Persze legalább dupla annyi a net. Mondjuk eddig sem használtam el a felét sem.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #97564 üzenetére
ez csak engem érdekel?
persze a májusi számlával júni elején megtudom majd, de azért kíváncsi lennék, hogy hirtelen elestem -e vagy 40 ezer forinttól.
azaz, hogy a net 15-re és a korlátlanra eddig adott havi 2000 FT kedvezmény eltűnt -e ezzel a duplázással a meglévő magentásoknak is? Mert a honlapon már nincs nyoma.. A duplázás nagyon király, de 15 GB-t se használtam ki egyszer sem.
cserébe ahogy látom a mobil S-re csak 100Ft a havidíj magenta1-ben ha nincs vezetékes telefon.... vajon ez is az összes előfizura vonatkozik majd, vagy csak az egyikre? és csak akkor ha legalább net 6GB van mellette?
kíváncsi leszek a számlára.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Ezzel a duplázással akkor vajon elvették a 15GB-s és a korlátlan nethez járó 2000Ft-os kedvezményt? Mert az úgy baromira nem buli...
-
South Velen
addikt
válasz zsoltzsolt #96615 üzenetére
Aha, biztos megveszi neked féláron a cuccot, és ismeretlen baráti szeretetből továbbadja neked.
Volt idő, amikor még egyszeri user is meg tudta ezeket venni. Az aranykor.
-
South Velen
addikt
válasz zsoltzsolt #96612 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mit jelent, nem tudsz venni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz gyarmatinic #95337 üzenetére
Szerintem nem jön vissza (esetleg egy árlista váltással), mert a bolti árlista is a jelenlegi árakat tükrözi. Amíg volt online kedvezmény, a boltban is odaadták.
Szerintem tegnap, tegnapelőtt még elfelejtették kivenni ebben a csodálatos online rendszerben.
-
South Velen
addikt
válasz gyarmatinic #95334 üzenetére
Most nézem, mert én is szemezgetek az S8-cal.
Eddig 228 volt a listaára, de min. 41 online (és nem online) kedvezmény volt rá.
Most 198 a listaára, és 0 az online kedvezmény.
Árcsökkentés T módra.
Esetedben meg 69 ezer Ft-os emelésről beszélhetünk, szép...
De nem csak Samsungoknál játszották el, hanem kb mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz punky10 #94178 üzenetére
Azért ez durva.
Régen a telekom volt a mintapéldája az ilyen rendelések benyelésének, szinte egyedüli módon tök korrekten álltak hozzá, ha eláraztak valamit, és simán teljesítették a rendelést.
Ráadásul annyira nem is volt elárazva, nem 99900 helyett 9990 volt, vagy ilyesmi..
Persze már más világ van, az eredeti árak is az egekben vannak...
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #93280 üzenetére
S7 100k listaárral viszont jó.
-
South Velen
addikt
válasz BronzIsten #93279 üzenetére
Ha jól láttam, frissültek az árak.
A nagy FB szavaztatás után az S8 előfizuval kb. 11,5k-val olcsóbb mint eddig.
Nem semmi.
(jelenleg kapni sem lehet, de gondolom reggelig megtalálják a félretett készletet.)[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Többször írtam, hogy kedden kötöttem Magenta 1-et, de eddig a webshopon ennek semmi jelét nem láttam.
Fél órája megjelent a webshopban két dokumentum otthoni szolgáltatások módosításáról. Mai dátummal.... Az aláírásom értelemszerűen nincs ott. De így is kiviteleződik a "magenta-1-esedés"? Vagy esetleg nekem kell kinyomtatni ezeket a papírokat és elküldeni a telekomnak (wtf, én már személyesen elintéztem).
Mostmár komolyan nem értek semmit..
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz -secret- #93036 üzenetére
Volt mobil+otthoni net+otthoni TV, és egy új mobil előfizuval léptem a magenta 1-be (személyesen. - sajnos Soulfly nem volt bent :/ ).
De nekem már eddig is gyanús volt, hogy csak simán megköttetett az új előfizetés magenta 1 nélkül (bár akkor az 50k kedvezményt se kaptam volna meg, habár bármi előfordulhat a T-nél.)
Mindegy, még várok 1 hetet, vagy megvárom az első számlát, aztán ha nem változik a helyzet, reklamálok (bár nem tudom milyen alapra tehetem meg). Bár gondolom bármikor beléphetek így is Magenta 1-be (csak kérdés jár -e akkor is a 2k havidíjkedvezmény a mobilnetből)
-
South Velen
addikt
-
South Velen
addikt
Azért eddig a telekom BF ajánlatai közt mindig volt pár olyan amire, ha azt nem is lehetett mondani, hogy gazdaságilag megéri, de ha valakinek épp olyan készülékre volt szüksége, akkor azt lehetett mondani, hogy megérte.
Most 2 év alatt negyedmillió körül bekérő előfizetéssel van 2 olyan huawei, ami már a kínálatban sem volt benne eddig, csak megtalálták a raktárakon. Ez nyílt pofátlanság.
-
South Velen
addikt
Dehogynem változott.
Sikerült alulmúlni minden eddigit.
A raktáron porosodó rég kifutott termékeket, amit eddig a T saját dolgozóknak vagy használtként eladott előfizu nélkül 30-35-ért, most Black Friday keretében havi 10-12k-s előfizuval adja.
A P9, H8 0 Ft Net Korlátlan előfizuval.
A Mate 9 és a P10 Plus is ennyi volt már BF előtt az üzletekben, mindenféle BF akció nélkül.
Ez már nem is tragikomikus, ez csak tragikus.
-
South Velen
addikt
Mindig van hová süllyedni a webshopnak. ;
Tavaly legalább csak 25 percet baszakodtak, most egy óra alatt se sikerült megindítani a dolgot. Szégyenteljes, ahogy az is, hogy mi itt zombiként várjuk, hogy hátha a világ leghulladékabb webshopja életre kel.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz szalai112 #90270 üzenetére
Ez a 2000 Ft mobilnet kedvezmény a szerződésben látszik?
Én most léptem Magenta 1-be, és sehol nem írnak a szerződésben 2000 Ft-os kedvezményről (pedig azért is léptem be, hogy legyen).
Igazából azt se látom sehol, hogy Magenta 1-es vagyok. De a készülékkedvezményt levonták amikor vettem a telefont, csak ez utal arra hogy akkor én most magentás vagyok
a hűség alatt ez 48 rugó, tehát nagyon nem mindegy...remélem levonják majd a számlából havonta
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz norberto_th #92919 üzenetére
Nekem meg a 15GB-s csomaghoz 8GB-t mutat. Én már meg se lepődök. Remélem az is csak bug, amit te leírsz, mert ez így tényleg undorító lenne..
-
South Velen
addikt
Tök jó amúgy az S7 Edge 205k listaára, nyáron még 151k listaár környékén vettem.
Sebaj, majd BF alatt lemegy 150-re.
Az S8 persze tök jó ingyen korlátlan hívással, de inkább korlátlan nettel+ kevés hívással lenne ingyen, szerintem többek örülnének.
-
South Velen
addikt
válasz BronzIsten #92670 üzenetére
Igen, de csak azért, mert szar a T online felülete, és jelen pillanatban felül sem tudják bírálni.
-
South Velen
addikt
Ha jelenleg is van otthoni TV + otthoni internet + mobil előfizetésem (mindre kb. 1 év hűségidő van még), azt átválhatom Magenta 1-be? Ahogy nézem jobban kijönnék és még az 50k-s kedvezményről nem is beszélve.
Vagy meg kell várnom a hűségidők végét?
És ha esetleg válthatok Magenta 1-re, azt sima igény leadással megtehetem webshopon keresztül?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Nekem nem enged díjcsomagot váltani. Ilyen informatív szöveget ír: Sikertelen díjcsomagváltás.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy meglepett, ismerve a telekom webshop minőségét, de most tényleg nem tudom, hogy miért nem engedi, mikor olvasom itt, hogy jó páran már váltottatok csomagot.
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Mobil S-nél az egyenleg ennél a csodálatos honlapon 5 perc hálón belüli hívásra (elvileg nettó 27,5 Ft/perc) nettó 441 Ft-ot jelez.
A hálón kívüli valamint az sms részleg jó.Mindig tud hová süllyedni a telekom informatikája. Másnál is ilyen? Remélem nem így kerül számlázásra.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Soulfly842 #92096 üzenetére
Király Akkor majd megnyomom a Soulfly842-es gombot a sorszámosztón
De még megvárom a BF akciókat. Bár lehet azok személyesen nem fognak járni, vagy otthonira nem fognak járni. Nem tudom, hogy szokott ez lenni.
Vagy így-vagy úgy de kihozok valamit a közeljövőben.
-
South Velen
addikt
Hali!
Ha otthoni szolgáltatáshoz akarok mobilkészüléket venni, akkor azt írja a rendszer, hogy legalább 6 hónapja otthoni előfizetőnek lennem. Itt akkor nem úgy van, mint mobilnál, hogy csak a hűség lejárta után vagy (arany esetén) az utolsó 3 hónapjában tudok venni?
A rendszer egyébként teljesen szar, nem enged IPTV-t venni (hosszabbítani) pedig jelenleg is az van, de szerinte nem elérhető a címen. Mintha nem is tudná, hogy hosszabbítani akarok. Úgy jelenik meg minden, mintha most akarnék új otthoni szolgáltatásokat kötni.
Ráadásul csak 6 készülék érhető el így.
Ha bemegyek egy T-be ott minden menni fog (minden készülék elérhető és simán meghosszabbítják nekem az egyik otthoni szolgáltatást), csak a webshop ilyen szar (mint mindig)?
Tudom inkább -otthoni- szolgáltatás kérdés, de mobilt szeretnék vele venni.
Köszi előre is ha valaki tud válaszolni és megteszi.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Kihoztam az új előfizut a meglévőhöz, kedvezményesen 3200 havidíjjal. (mert van otthoni Telekom szolgáltatás). Azonban a vállalt költési szintet 4300-nak írja. Mobil S+1G adat.
Nem lesz ebből baj? (Vállalt min. havidíj esetén tudom, hogy nem baj ha alámegy a költés a kedvezmények miatt, de ez a költési szint egy kicsit veszélyesebb fogalomnak hat.)
Illetve ezekkel az új előfizukkal jól látom, hogy megszűnt a kalkulált kötbér és csak annyit kell visszafizetni amennyi készülékkedvezményt kaptunk? Esetemben ez 5500.
Persze használni akarom az előfizut, de ha úgy döntenék, hogy mégse, akkor csak 5500-at ki kéne csengetni és ennyi?
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz PainKiller13 #86748 üzenetére
Köszi!
-
South Velen
addikt
válasz PainKiller13 #86743 üzenetére
Valami 120k körüli listaáron, de részletre.
[ Módosította: radi8tor ]
-
South Velen
addikt
Megjelent egy S7-es, gyorsan be is rendeltem (a megrendelt A5-öst pedig lemondtam, még úgyse hívtak.)
De már nem elérhető. Elképzelhető hogy egy bug volt az elérhetősége és a nagy semmit rendeltem be?
-
South Velen
addikt
válasz reddoors #86712 üzenetére
Valószínűleg nem volt képben, de itt azért előfizetés is van képben (új szerződés a meglévő aranykártyás mellé) és lehet hívni akarnak vagy ilyesmi.
Ettől függetlenül balfékség a t-től, hogy azt írja, tegnaptól átvehető, hány felesleges utat okoznak így. Persze nem tudhatjuk hogy felesleges, de nekem nincs kedvem elkocsikázni, parkolást fizetni, stb. ha tényleg nem tudnak még róla a boltban.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Mr.Csizmás #86708 üzenetére
Lehet azért csinálták, hogy inkább másfélszeres áron vegyem?
Szerintem így is drágán vettem (volna). Ennyiért meg nyilván eszembe nem jutna átvenni mint amennyi most.
Ez a T egyre viccesebb, pedig még tavaly BF-kor a Mate8-at milyen jó volt 60-ért kihozni 4000-es előfizuval.
-
South Velen
addikt
válasz reddoors #86697 üzenetére
Most hívtam a 1430-at és azt mondta, még nem vehetem át.
Valami ilyesmit magyarázott, hogy hiba csúszott a rendszerbe (egy általa is ismeretlen hiba), és még az üzletig nem jutott el a rendelési igényem, vagy ilyesmi. Szerintem ő sem volt képben..
Igazából mindegy, a T informatikai rendszere már minden létező hibát fel tud vonultatni.
Amúgy ha bemegyek egy üzletbe és webshopot megkerülve rendelek, úgy mennyivel drágább? Még mindig 10% az online kedvezmény? Vagy most épp ezeken a botrányos árakon kapnám meg?
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Hali.
Mennyi idő szokott lenni mostanában az előfizu jóváhagyása készülékvásárlással (részletre)?
Tegnap rendeltem egy telefont és honlap szerint tegnaptól átvehető a választott T-üzletben, de azt tudom, hogy ez nem igaz, merthogy jóvá kell hagyniuk még. Ma várhatom, hogy hívnak/jóvhagyják?
És ugye nem a mai beszívott árakon fogom megkapni a telefont, hanem a megrendeléskor aktuális áron?
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Soulfly842 #82767 üzenetére
Köszi! Zsír! Akkor én elég jól járok ezzel.
MoveM-ről váltok, 80 perc bőven elég lesz és lesz több netem.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Hali!
Tudom most ilyen kérdések hemzsegnek, de én is bedobok egyet.
3900Ft a vállalt minimális havidíjam, még 20 hó hűséggel. (egyébként Move M-ben vagyok)
Ha én Mobil S+1GB-re váltok 4000Ft, akkor ez teljesíti a feltételeket?
Két ok miatt merült fel a kérdés:
1. nem tudom, lehet csak a telefonálási részlegnek el kell érnie a 3900-at vagy együtt számít -e?
2. kedvezményekkel (e-pack meg t-home) együtt már bőven 3900 alá kerül a havidíjam. Ez számít vagy a listaár?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Mr.Csizmás #77593 üzenetére
Sebaj. Ennyiért megérte nekem. Így is sokkal jobb ajánlat mint bármelyik black friday-es.
-
South Velen
addikt
válasz Mr.Csizmás #77584 üzenetére
Most 60 Move M-mel.
Rendeltem is. Eddig is ennyi volt?
-
South Velen
addikt
Mindenkinek jobb lett volna ha inkább meg sem javult volna
Bár még nem rendelhetők a termékek. nem mintha nagy kár lenne
-
South Velen
addikt
+99999
az nem lep meg, hogy lefagyott a rendszer, anno a nempublikus használt kiszórás is haza tudta vágni a szervereket amiről javarészt csak a PH egy része tudott. Az a nokomment, hogy email sem jött eddig, fenntartják az embereket, aztán persze a nagy semmi van. na de nem baj, inkább rendelek valamit kínából
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Soulfly842 #71775 üzenetére
Régebben annyi volt.
-
South Velen
addikt
válasz Soulfly842 #71455 üzenetére
Általában egy nagyon szimpatikus fiatalember szolgált ki.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Bornie127 #70816 üzenetére
Nekem is valami hasonló jutott eszembe. Etika kérdés lol. Szegény telekom. Bezzeg, ahol digi/upc is jelen van a szolgáltatói területen, ott olcsóbban adja ugyanazt a netet, amit amúgy pofátlanul drágán ad T-Home only szolgáltatási területen. Mert hát ő ilyen etikusan kihasználja a népet. Nincs ezzel baj amúgy, mert majdnem minden cég profitmaximalizálásra törekszik, de itt etikával dobálózni, ráadásul a szolgáltatót véde szánalmas.
-
-
South Velen
addikt
válasz PainKiller13 #68829 üzenetére
Sajnos fordítva is megtörtént :/
-
South Velen
addikt
válasz lugosi #68807 üzenetére
Több készülék van annál, hogy belső intraneten elmenjen... A T-nek meg csak az a lényeg, hogy kiszórja őket, minimalizálja a veszteségét pár nap alatt a raktáron maradt/visszaküldött cuccokon.. Én inkább azokat szankcionálnám, akik valamiféle scriptet írnak erre, hogy figyeljék mikor kerülnek fel a készülékek, mert nem tudom elhinni, hogy valaki hónapokon keresztül percenként frissítgette a halott linket..amilyen hamar elmentek a mostani cuccok.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz PainKiller13 #68786 üzenetére
Sikerült lecsapni egy P8-ra? Talán az volt fenn a legjobb áron.
Természetesen gyárilag olyan.
-
South Velen
addikt
válasz talamasca #66926 üzenetére
Ez szerintem minden webáruházban így működik.
Ha úgy lenne ahogy Te gondolnád, akkor lehet hogy valaki akinek tényleg kell a termék, pont azért nem tudja megvenni mert valami hülyegyerek azzal szórakozik, hogy virtuális kosárba pakolja a cuccot, vagy csak simán valaki meggondolja magát még. És mire kikerül, egy másik csapja le előled, szóval mindkét módszert lehet támadni és védeni, és én nem szoktam védeni a T bughalmaz webshopját, de ahogy én tapasztaltam, mindenhol úgy működnek a webshopok mint a T-nél, csak megrendelés esetén kerül ki a mutatott készletből.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz PainKiller13 #66483 üzenetére
Én is így jártam.
(#66485) Mercutio_ : Az alapra vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Gedeon31 #66323 üzenetére
Használtan olcsóbban meg lehet venni már azt is. Ez egy 450 G0, 90ért fut aprókban. Bár ez szerintem zsír új készleten maradt, szóval ha pont ilyenre van szükséged, vedd meg, mert akkor megéri, ilyen minőségű notit nem kapsz 100ért máshol. Ez az egy megérheti. A többi noti ára valóban szóra sem érdemes, pff.. nyáron azért jobbakat akcióztak a srácok.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz PainKiller13 #66294 üzenetére
Igen, bár azok gondolom készleten maradt termékek azért mernek ennyit elkérni, persze ettől még nem érik meg.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
A kockázat mindig megvan, hogy azért vitték vissza ezeket a termékeket, mert nem tetszett és akkor kvázi új mobilt kapsz, vagy azért mert valami rejtett / gyári hibája volt, esetleg a kiállított darabokat árulják...meg volt már köztük teljesen rossz is...
De most olyan árak vannak, hogy nem éri meg kockáztatni, eltekintve pár rögtön elkelt terméktől. Persze ott az elállás lehetősége
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Amit ott kiír, nem tér ki a tarifahűségre, csak az előfizetésre. Lehet mondani, hogy hibáztam, de nem értem, miért kell bevédeni a Telekomot, hogy nem programozza be az alkalmazásába, hogy figyelmeztessen erről, bár talán nem kötelessége, de akkor is mocsokság. Persze lehet simán csak balfaszok, a honlap működését ismerve. Az is elég érdekes, hogy ha a t simán tudná, hogy nincs diákom, kötbér nélkül lökne át a move xs-be, így meg kiterhelik elvileg, pedig nincs már diákom.
A segítséget köszönöm, a témát részemről lezártam.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Nem mondtam, hogy én véletlenül nyomtam rá, de mint a végén írod, nézegetni lehet, és onnantól már csak egy kattintás, ami érintőképernyőn egész könnyen összejöhet, aztán ezek szerint jön a számla a tízezrekről... De nem az a baj, hogy ilyen könnyű a díjcsomagváltás, hanem hogy semmi figyelmeztetés nem jelenik meg a kötbérről se rányomás előtt, se után (mintegy esetleges megerősítés előtt).
-
South Velen
addikt
Music XS csomagban voltam hűség nélkül, majd úgy vettem a készüléket 2 év hűségre a musicxs-nek megfelelő árral.
Az appban csak nézegettem a csomagokat. Onnantól már csak egy kattintás. Igazából úgy gondoltam, hogy nem is fogja engedni, vagy legalább szól, hogy mire számítsak. De a következő pillanatban már boldog arcocska fogadott és Move XS-ben is voltam.
(#64737) Soulfly842: Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Soulfly842 #64733 üzenetére
Nincs részletfizetésem.Őszintén, a szerződés sem tudom hol van. A telefont kb 22k-val olcsóbban vettem így viszont, mintha Move XS-sel vettem volna eleve, emiatt gondolom értelemszerűen van tarifahűség, ugyanakkor Music XS és Like csomagok esetén ha nincs érvényes diákigazolvány, elvileg tarifahűségre tekintet nélkül Move XS-be vágnak át, megúszva a kötbért. Legalábbis így tudom. Egyébként már nem is vagyok diák, de a hűségidő végéig ugye jár(t volna) a csomag.
Azt mondjuk felháborítónak tartom, hogy az app legalább nem említi meg, hogy ilyen veszélyek vannak, és egy kattintással simán át is váltja a csomagot. Akár lehet egy véletlen kattintás is.
Ha kiszámlázzák a kötbért, van arra lehetőség, hogy visszaálljak Music XS-re és sztornózzák a kötbért? Persze ha lehet jobb lenne a Move XS, de inkább vissza az egész, mint a kötbér.
Köszönöm a segítséged.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #64631 üzenetére
Eddig semmi nem látszik az egyenlegemen, akkor már nem lesz kötbér?
-
South Velen
addikt
Hali,
Music XS díjcsomagom volt még 1,5 év hűséggel, de most rápróbáltam váltani Move XS-be és engedte. A Telekom appban.
Ilyenkor mi van? Örüljek? Vagy lesz még ennek böjtje? Ugye nyilván kisebb csomagba a hűség alatt nem válthatok. Vagy ez speciális csomag egyetemistáknak szánt volta okán, és bármerre lehetett mozdulni?
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz vidaila #63621 üzenetére
Az elég nagy blama lenne a T-nek ha letiltaná a saját maga által hazsnáltként árult telefont.
Másrészt ha egyáltalán előfizuval lettek kiadva anno, akkor elállásnál szétválasztják az előfizut és a telefont (és általában az előfizut törlik is), így ennek 0% esélye van.
erre azért nézz rá: [link]
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz vidaila #63617 üzenetére
Online vásárlás esetén lehetőség van 14 napon belül elállni, ezek általában ezek a visszaküldött termékek. Persze van olyan, amit azért vittek vissza, mert hibás, de általában csak nem tetszett az ügyfélnek a telefon/meggondolta magát. Én mondjuk a Lumia 930-ast hanyagolnám mert nincs is túl jó áron és volt problémás használt 930 már a topikban és
mert WP.[ Szerkesztve ]
-
-
South Velen
addikt
Megjött az Air, bontott, de fóliázott, új. Apple oldalán a sorozatszámot beírva (nincs apple id-m) kéri hogy lépjek be és adjam meg a vásárlás időpontját. Ezek szerint még nincs is aktiválva a termék, vagy csak csinálnom kell apple id-t és akkor derül ki? Nem nekem lesz a tab, szóval nem akarom a saját apple id-mhez kötni vagy ilyesmi. Nem tudom almánál hogy mennek a dolgok..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- YouTube
- TP-LINK routerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Linux kezdőknek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Gaming notebook topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest