- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Richee11 #48627 üzenetére
szia,
a felületre belépve, a főoldalon láthatod alul, a hűségprogram szekcióban.
Audison; szia,
neked csak egyszeri díj van, szép is lenne, ha annyiszor kellene kifizetned, ahányszor az ellenoldalon a rendszer újra és újra megpróbálja minden áldott nap újra kézbesíteni.
a te oldaladon/telefonodon nincs erre vonatkozó beállítás. -
válasz
dedike #48610 üzenetére
a maradék 18 hónap alatt is történhet bármi, de attól egyelőre nem szándékozok másik szolgáltatóhoz átmenni, bár néha megtalálnak jó flottás ajánlatokkal.
a részletre vásárlással kapcsolatban; sokkal egyszerűbb a szolgáltatós megoldás, nem kell külön bankokkal foglalkozni, pláne ha az ember nem annál a banknál van, amelyikkel adott üzlet az áruhitelt intézi, ahol függetlenül szándékozik készüléket vásárolni az ügyfél, meg aztán papírok, hitelbírálat, várakozás...stb.djculture; nem olvassák el a szerződést, amit aláírnak?
nem ismerik a részlet és kezdőrészlet szavak jelentését?
akkor meg is érdemlik! -
válasz
Vangelis #48595 üzenetére
engem nem/sem hívnak, pedig van olyan előfizetésem, amin már régen lejárt a hűség.
néha egy e-mail, legfeljebb sms, de semmi komoly ajánlat, legalábbis nem jobb az aktuálisan alapban is elérhetőtől, szóval...
régebben volt rá példa, hogy napokon belül lejáró hűségnél hívtak, miszerint látják, hogy mindig a csúcstelefonokat veszem náluk, és most fog megjelenni egy új típus (n95, mert akkor a nokia volt a sztár, n80-am volt épp), tudnának adni az elsők között x áron - jó árat mondott a csaj, így igent mondtam.
ekkor történt utoljára, és ha jól emlékszem, ez 2007-ben volt, azóta semmi ilyesmi... -
válasz
zoli03 #48587 üzenetére
nem emlékszel rosszul, régebben nagyobb eltérés volt adott téren az hűséges előfizetés irányába.
nem is merek visszagondolni az első mobiljaimra, hogy 1 év hűséggel (akkor még nem volt 2 éves hűség) mennyivel olcsóbb volt egy telefon a független árazáshoz képest, de sokat változott minden 17 év alatt...
úgy 3 éve is megérte még 2 év hűséget aláírni, csak az előfizetésre - díjcsomagra nem - történő megkötéssel is legalább 30 - 50 e ft kedvezmény volt egy 150 e ft környéki telefonnál, bár az sem rengeteg, de a mai árazáshoz képest jó volt. -
válasz
pepe091 #48581 üzenetére
nem véletlenül vettem már tavasszal is listaáron az iphone 5s-t, úgy 215 e ft volt, 2 év hűséggel meg 210 e ft lett volna. (1 év hűségre semennyi kedvezményt sem adnak a domino és a listaárhoz képest)
akkor is volt pedig olyan előfizetésem, amin már nem ketyeg hűség, de komolyan gondolták, hogy ekkora összegnél 2 - 3% kedvezményért aláír az ember 2 év hűséget?
hamarosan kifut egy másik előfizetésem hűsége is, illetve utána a harmadik is, de attól félek, nem lesznek már olyan hűséges árak, ami miatt érdemes lenne további hűséget aláírni, bár ne legyen igazam. -
válasz
lord.lakli #48577 üzenetére
az már az előfizető problémája, ha a díjcsomagra is aláír hűséget és úgy viszonyít, azok az árak a díjcsomag módosítása nélkül is sűrűn - és néha jelentősen - változnak.
nincs az a pénz, hogy díjcsomagra írjak alá hűséget, bár mostanság már az előfizetésre sem igazán érdemes. -
válasz
lord.lakli #48572 üzenetére
drágábban biztos nem.
amely meglévő előfizetőnek drágább, ott legfeljebb az az ok, hogy a hűség lejárta előtt (21 hónaptól) hosszabbít, és kifizeti a fennmadó hónapokat néhány ezres képében - nem minden telefon drágább ekkor sem -, de ezt ne vegyük már drágábbságnak az új, 24 hónapos hűség ellenében. -
válasz
whiskeys #48534 üzenetére
az 590 ft-os arany és platina kiemeltségnél vehető igénybe, a 690 ft a domino surf mellé - mert az tartalmaz benne foglalt adatmennyiséget, így bővítésnek számít -, más esetben pedig 1090 ft a 200 megabyte. utóbbi nagyon nem éri meg, de ez a domino (egyik) hátránya...
-
válasz
peugeotmate #48524 üzenetére
szia,
igen.
janeszgol; jellemzően azonos. milyen típusú telefonról van szó?
-
válasz
kisninja #48507 üzenetére
ahol én találkoztam esetlegesen problémával, ott az lte fejlesztés miatt volt, és aztán meg is javult, ahol meg legtöbbet vagyok, jellemzően budapest és környéke, ott csak javulás van, szinte mindenhol lte van már, illetve augusztusban örömmel tapasztaltam a nyaralás során, hogy a balaton déli és északi részén is.
korábban aggtelek környékén lepett meg, hogy lett 3g, mert hiába a cseppkőbarlang, csak borsodi elmaradott kistérség, de végül megkönyörültek rajta.
a szülői ház még onnan is vidékebbre van, ott semmi változás, továbbra is csak a leglomhább gprs érhető el, de legalább a lefedettség javult a régi állapothoz képest, nem kell már keresni a helyet, hogy legyen hálózat, pedig az még elmaradottabb része az országnak, ha nem is a legrosszabb. -
válasz
CHIPman #48374 üzenetére
a számlázástól független a fordulónap, gyakorlatilag a hónap bármelyik napjára eshet, ellenőrizd az online felületen.
Dave1984; szia, több tényező függvénye - a készülék ára (akciós kiskereskedelmi ár) és biztosítási díjcsomag -, így látatlanban nem lehet pontos összeget mondani, de itt tájékozódhatsz; link
-
válasz
ggeleven #48243 üzenetére
szia,
a jogszabály szerint (csak) törekedni kell a 15 napon belüli javításra, ezért sajnos tovább is tarthat, de attól te ilyenkor már sűrűn érdeklődj, mivel neked így már jelentős kényelmetlenséggel jár, hiszen már most is közel a duplája az intervallum, illetve a későbbiekben a vásárlók könyvébe is rögzítheted a problémát, pláne ha csak annyit mondanak, hogy továbbra is várj türelemmel.
-
válasz
313313 #48237 üzenetére
a futár nem javítja meg, csak a szervizes, a futár díjmentesen el- és visszaszállítja, illetve lehetőség szerint egy munkanapon belül javítják.
a csúcskategóriás készülékekhez a szervizes megy ki díjmentesen, alacsonyabb kategóriában csak a futár.Indian74; szia, a szervizest nem, de a futárt kihívhatod, a fentiek szerint kezelik a dolgot.
-
válasz
dedike #48229 üzenetére
valami olyasmi rémlik, hogy; újonnan vásárolt előfizetéssel, de sajnos nem örökítettem meg a pontos szöveget, csak feltűnt, amikor az asszonynak akartam készüléket rendelni, de végül nem kérte, így a rendelés is elmaradt - most bezzeg már kellene neki a telefon...
(büntiből várnia kell rá egy kicsit)
akkor lényeges lett volna, mert hosszabbítással vettem volna, bár lehet, hogy inkább listaáron, mert csak 10 e ft a különbség a 2 év hűséges és a domino/listaár között, 1 év hűséggel pedig nem olcsóbb, mint dominóban vagy listaáron, erre meg nem mondok inkább semmit... -
válasz
lord.lakli #48158 üzenetére
néha!
napokon belül volt ott készleten - nem csak a honlap szerint, hanem valósan is - adott típusú és színű készülék, meg is lett vásárolva! -
válasz
Soulfly842 #48140 üzenetére
igaz, még tavaszi történet, de a épp a westend city centerben tartózkodtam, mobiltelefonon ránéztem a honlapra, hogy egy adott típusú telefon van készleten ott, vagy mennem kell máshová, azt jelezte, hogy elérhető adott üzletközpont t-pont üzletében, irány be, sorszám, kivár, ügyintézőhöz jutás, vásárlási szándék közlése, mire mondja, hogy olyan készülék nincs náluk jelenleg!
mutatom neki a telefonomon, hogy a honlap szerint van, mire mondja, hogy már előző nap sem volt, de jelzi a problémát az illetékes irányába.
nem mondom, hogy sok ilyen van, jellemzően az ellenkezője igaz, de néha becsúszik hiba is a rendszerbe... -
válasz
polonic #48130 üzenetére
előfizetéses;
Vezetékes hálózatba történő átirányítás díja 13,208 Ft/perc
Más mobilhálózatba történő átirányítás díja 56,896 Ft/perc
Belföldi Telekom mobil hívószámra történő átirányítás Díjmentesdomino;
- hálózaton belül 14 Ft/perc
- vezetékes hálózatba 24 Ft/perc
- más mobilhálózatba 67 Ft/perc
- hangpostára +3630 (9888-333) Díjmentes -
válasz
zsof Nokia #48121 üzenetére
mondanám, hogy kérdezz rá telefonon, de mióta nem publikusak a telefonszámok...
taxival csak egy megálló a westend city center! -
válasz
zsof Nokia #48119 üzenetére
szia,
igaz, nem mindig teljesen pontos a honlapos kimutatás, de ha valahová nem írja, akkor ott jellemzően nincs is.
-
válasz
szili.tamas1 #48085 üzenetére
nem paranoia, hanem létező probléma mert, már azzal is elég kárt tudnak neked okozni, hogy kiolvassák a prohardveres bejelentkezési adataidat, és mondjuk hirdetéseket adnak fel a nevedben, előlegeket csalnak ki a hirdetésre jelentkezőktől...stb.
igen, megtörtént eset, olvass bele a csalós témába itt a fórumon!
biztos örömmel jársz majd rendőrségi kihallgatásokra...stb.
egy fórumról van szó csupán, de ezzel is elég nagy kárt tudnak okozni neked, és akkor még nem beszéltünk a közösségi oldalakról, a levelezéseidről...stb. -
válasz
zoli62 #48080 üzenetére
az a biztos, amit én látok és olvasok, mert sokszor egy vessző hiánya...stb is befolyásolja a szöveg jelentését, és néha olyan kivizsgálást írnak, hogy a megfogalmazás erősen problémás, és nem azért, mert nem értem - hiszen jómagam is jegyzőkönyveztem...stb eleget, ráadásul főként jogi területen -, hanem mert aki írja, az vélhetően sablonban dolgozik, és nem mindig megy neki a megfelelő átfogalmazás, vagy csak nem foglalkozik vele, ha a szöveg nagyon változik, vagy ilyesmi...
van egy olyan telekom kivizsgálásom (kábelnet, iptv és kábeltelefon ügyben), amit ha bárki hozzáértőnek megmutatok - poénból -, azonnal nevethetnékje vagy sírhatnékja támad, annyira pocsékul van megfogalmazva, és ha azt valaki felolvasná nekem telefonon, biztos elküldeném a fenébe, mert értelmetlen zagyvaság... -
amit előttem is írtak, és úgy gyorsabbak és rugalmasabbak.
igaz, nem mobilos téren, de telekom; a panaszomat követően, a 30 napos intervallum utolsó(!) napján - valami 17 óra környékén - küldtek egy sms-t, hogy panaszomat kivizsgálták, és postai úton küldik meg a részleteket, amit utána, néhány nap elteltével kaptam meg. az sms-ben semmi érdemi információ nem szerepelt, csak a postai úton kapott levélből tudtam meg a későbbiekben, hogy igazat adtak nekem - bár az a panasz első pillanatától egyértelmű volt számomra. -
szia,
30 nap, de jobb lett volna/lenne telefonon - rögzített hívás keretében - (is) intézni.
a számla nem befizetése okozhat problémát számodra.r3dsnake; a számla végösszegét már láttam tegnap is, de e-mail csak akkor érkezik, amikor a részletes számal *.pdf, megtekinthető/letölthető formátumban is felkerül, és az még néhány nap.
nem szabad/érdemes kapkodni a számla befizetésével addig, amíg az részletes formában meg nem jelenik, utána is van még rá idő bőven a határnapig. -
válasz
szili.tamas1 #48057 üzenetére
nem titkosított hálózat, nem titkosított forgalom, és bizonyos feltételek mellett, gyakorlatilag majdnem minden átfolyt adat olvasható kintről, az általad megadott felhasználónevek, jelszavak...stb is.
-
válasz
szili.tamas1 #48054 üzenetére
te minden nyitott wifi hálózatra engeded felcsatlakozni az eszközeidet?
nem a legjobb ötlet... -
válasz
Fr3eWar #48040 üzenetére
szia,
a hűség lejárta előtt, tehát előrehozottan előfordul bizonyos készülékeknél, hogy a le nem járt néhány hónap hűséget hozzácsapják a készülék árához, de az jellemzően csak úgy 1000 ft havonta, de ez nem minden telefonra igaz, típus függvénye is.
a részletfizetés adott típusú készülék és konstrukció függvénye, hogy adott készüléket adják megfelelő díjcsomagban részletre, vagy sem.somasz; szia, nincs egy cég, minden országban más és más a szolgáltató hálózati kódja, 21630 a magyar telekom, más országokban ez a kód eltér telekom esetén is, és így van ez más szolgáltatóknál is, nem lehet azonos hálózati kódja egy szolgáltatónak két eltérő országban.
a hivatalos, szolgáltató általi függetlenítés a megoldás. -
biztos előfordul néha, hogy igény esetén visszavonnak elfekvő néhány darabot az üzletekből, és ha többen is jelezték korábban, hogy rendelni szeretnének olyat, akkor arra a kevéske darabra gyorsabban ráugorhat más, ezért érdemes fürgének lenni, mert ilyen módon szerencse kérdése is a dolog.
-
-
válasz
honda 1993 #47985 üzenetére
igen
-
válasz
honda 1993 #47983 üzenetére
a bővítő a hónap első napjától az utolsóig 1290 ft, de ha csak a hónap közepén aktiválod, akkor csak a fél hónapra kell kifizetni, tehát az 1290 ft felét, illetve arányosan annyi napot, ahányra aktív az opció, a benne foglalt adatkeretet viszont teljes egészében megkapod a fordulónapig.
-
válasz
honda 1993 #47977 üzenetére
szia,
összeadódik, és a fordulónap szempontjából nincs külön jelentősége, hogy előtte vagy utána aktiválod, mert a számlázás attól elkülönül, a hónap első napjától az utolsóig eszközlik, persze törthavi kivitelben, de azt követően is csak egy fordulónap lesz, hűség pedig nincs a bővítőkre.
-
válasz
Balázs0916 #47936 üzenetére
egyszerűbb javításokat elvégeztek, bonyolultabb hibák esetén továbbították a készüléket a gyártói szervizbe, eztán meg minden esetben továbbítják...
sok esetben eddig is csak hátráltató tényező volt a szolgáltató, értendő úgy, hogy ha továbbították a készüléket a gyártói szervizbe, akkor minimum napokkal tovább tartott a folyamat, mint amikor az ügyfél direktben a gyártói szervizben intézte a garanciális ügyet.szili.tamas1; átveszik - mint forgalmazó -, utána pedig továbbítják a gyártói szerviznek, onnan visszakapják, majd átadják a velük szerződött ügyfélnek, és ezzel eleget is tesznek a jogszabályi előírásoknak, javítani nem kötelesek.
-
válasz
St3ven #47871 üzenetére
nekem is, mivel gyakorlati ellenpéldával is találkoztam már, ahol hónapok elteltével sem törlődött automatikusan.
iptv, kábelnet...stb esetén is megszüntettem minden szolgáltatásomat januárban, és hónapokkal később is működött az a fiók is, csak meguntam aztán próbálgatni... -
válasz
Nordik #47867 üzenetére
nekem a vezetékes számom adta ki anno a telekom a megkérdezésem és a hozzájárulásom nélkül; nem nyilatkoztam az általuk kiküldött nyomtatványon, nem küldtem vissza azt, így a legszigorúbban kellett volna kezelni a kapcsolódó adatokat - ez így szerepel leírva az említett nyomtatványon is -, ennek ellenére megjelent a(z online) telefonkönyvben, így gyorsan hívogatni kezdtek különböző telefonos értékesítési ügynökök...stb, akikkel szépen sorban töröltettem a telefonszámomat a nyilvántartásukból, illetve megpanaszoltam a t-nél a dolgot, és kérésemre törölték is az adataimat az online telefonkönyvből.
amennyiben sok cég megszerzi időközben a telefonszámot, úgy elég sokáig tart, mire mindenhonnan törölteti az ember, de nálam okafogyott is lett a dolog, mert időközben átmentem másik szolgáltatóhoz - főként a t-s ügyintézési hozzáállások miatt.
mobilos fronton nem találkoztam még ilyen problémával, pedig bő 17 éve azonos a t-s telefonszámom.
call center esetén, sokszor alapban nem ír ki telefonszámot a rendszer, így nem egyszerű kideríteni, és még ha tudja is az ember, akkor sem mindig lehet sokra menni azzal, olyan is van, hogy csak kimenő számokat dob a rendszer, és vissza nem is lehet hívni azokat. -
válasz
Nordik #47863 üzenetére
titkos szám, és különböző telefonkönyvekből a telefonszám törlése - a kettő együtt jó/kell -, de ha már bekerült bizonyos cégek nyilvántartásába a telefonszámod, akkor arra ez nem megoldás utólagosan, arra csak azt lépheted, hogy ha felhívnak és tudsz beszélni az illetékessel, akkor kéred a telefonszámod törlését a nyilvántartásukból, mivel nem kérsz több ilyen megkeresést, illetve ha több cégtől is hívogatnak, akkor mindegyikkel külön végig kell játszani a dolgot.
-
-
balatonföldvár; valóban van lte!
-
szia,
mert sok esetben igaz is, de a részleteket is érdemes elolvasni, mert nem mindegy, hogy budapest vagy vidék, futár vagy pick pack pont...stb.
budapesten annyira gyors, hogy munkanapon délelőtt megrendeltem, másnap délelőtt - szintén munkanap volt - hozta a futár.
olyan is volt, hogy pénteken délelőtt megrendeltem, non-stop ppp-re (benzinkút) kértem, és szombaton (nem volt munkanap) hajnalban jött az sms és e-mail, hogy átvehető, azon a napon délelőtt át is vettem.
nem budapestet látok az adatlapodon, hanem debrecent, és vidékre nem nagyon dobja a következő munkanapot - kivéve a telekom üzletben történő személyes átvételt -, pláne nem pick pack pont átvétel esetén.
kíváncsiságból kipróbáltam a debreceni ppp átvételt, és nem a következő, hanem a második munkanapot írta legkorábbi átvételnek.
bepróbáltam budapesti és non-stop és nem 0-24 órás nyitvatartású ppp átvétellel is, úgy már a következő munkanapra írja. -
válasz
lugosi #47672 üzenetére
több telefonnál azonos a domino konstrukciós és a listaár.
az iphone 5s telefonomat például listaáron vettem a t-nél, mert a 2 év hűséges - csak az előfizetésre, a díjcsomagra sosem írok alá - ár csak 5 ezressel lett volna olcsóbb, annyiért meg írjon alá 2 év hűséget, aki akar...
az 1 év hűséges ár pedig azonos a domino és listaárral.
nem baj, ilyen hátrányos hűséges árazás mellett, majd szépen kifut minden előfizetésem hűsége. -
válasz
valikund #47628 üzenetére
szia,
persze, nálatok meg a pohár teljen be...
a szolgáltató egy nyomtatott jótállási jegyet adott a készülékhez, azon mi és holt telt be?!?!
vásárlók könyve!
igaz, nem feltétlenül kell foglalkozni a szolgáltatós szervizzel, lehet közvetlenül a gyártóihoz is fordulni, és ha a készülék beregisztrálásra került a my samsung oldalon - ami mellesleg +2 hónapot jelentett a jótállás szempontjából, tehát 12+12+2=26 hónap -, akkor akár prémium szerviz keretein belül is. -
válasz
Cilindrik #47626 üzenetére
régebben minden üzletnek volt publikus telefonszáma, így telefonálgatás árán kiderült, de mostanság ez már nem olyan egyszerű, inkább csak személyes érdeklődéssel megoldható, bár nekem így legutóbb mákom volt, mert a keresett típus nem volt a nagyobb t-pontokban, de a westend kis üzletében igen - a nagyban ott sem.
-
válasz
raziel01 #47597 üzenetére
ez így nem igaz, mert amíg én a 17 éves előfizetői múltammal - és több előfizetéssel - akár két csúcstelefont, de még a legdrágábbakat is kihozhatom részletre 0 ft kezdőrészlettel mobil előleg befizetése nélkül, addig az új előfizetőtől mind a két készülékre bekérnek majd biztosítéknak jókora összegű mobil előleget.
-
drágább lte díjcmsomagokban gyorsabb a sebesség, 21 illetve 60 megabit/sec, ez van...
sebességben iesz különbség még a leglomhább lte kontra leggyorsabb 3g sebesség között is, mérj csak rá a westend city center kajáldás részén esti csúcsforgalomban, vagy most a szigeten a rendezvény ideje alatt... -
válasz
Sterilzona #47550 üzenetére
szia,
a normál adatkeretek csak a honi országban használhatók fel, külföldön nem, de vannak roaming adatdíjcsomagok; link
érdemes viszont a másik felvetésedet megnézni majd ott, mert sokszor/jellemzően olcsóbb az ottani helyi "feltöltős" net. -
válasz
Aaron14 #47544 üzenetére
ezt írtam le korábban a két konstrukcióban, de akik megvásárolták, azok csak megnézték, hogy pontosan mit is írtak alá!?!?
beléptem most a biztonság kedvéért, és úgy új előfizetéssel, továbbá egy meglévő, de már nem hűségessel is ellenőriztem az árakat, pontosan azokat dobja, amiket korábban is írtunk. -
válasz
Aaron14 #47542 üzenetére
nem hallottam még olyanról, hogy üzletben olcsóbban adták volna, mint webshop útján, fordítva persze igen, a webshop kedvezmény kapcsán.
a most kiírt árak nem azt takarják, amit ott állítanak, valami kanyar lehet a dologban...
nem néztem adott díjcsomagokkal a készülék korábbi árazását, de ha volt azóta változás, mióta a posztolók vásárolták, akkor az egy esetleges magyarázat lehet. -
válasz
kokokka #47527 üzenetére
Ezen a sebességen még pislogni sem lesz időd úgy elfogy az adatmennyiséged. - sosem értettem, hogy ha valakinek gyorsabb a net, akkor kötelezően többet is kell forgalmaznia?
hozzávetőlegesen annyit forgalmazok 3g hálón is, mint a többszörös sebességű 4g/lte hálón, de igaz ez a kábeles netre is, ahol nem olyan régen 2.5x gyorsítást eszközölt a szolgáltató, 40/20 helyett 100/50 lett. -
korábban egy huszas számot írtál, de akkor többre is ment ki sms?
mert ennek van/lehet majd jelentősége.
panaszolja meg, vizsgálják ki.
azért írtam az imessage tekintetében, mert ott sok a hibalehetőség adott tekintetben, akár még az ismeretlen számra is lehet magyarázat; telefonszám és e-mail cím is megadható, és az egyik oldal küldi az e-mail címre, de az párosításra kerül a túloldalon ahhoz adott telefonszámmal - mert az imessage elérhetetlenség okán sms lesz kiküldve, ha az engedélyezve van a telefonon, sms viszont telefonszámra fog kimenni. -
válasz
SonyNex7 #47492 üzenetére
a biztosításos részét passzolom, legalábbis azt, hogy a papíros formától mennyire hajlandóak eltérni, kellően rugalmasak, vagy sem...
az iptv esetén azt nézném először, hogy milyen netről van szó; adsl...stb.St3ven; nem kell, és az új opció kerete indul teljes értékkel, a fordulónapig.
Onei; sokan ott hibáznak, hogy megy az imessage agyba-főbe, de a telefon kapcsolódó beállításában engedélyezve, hogy; küldés sms-ben (ha az imessage nem érhető el), és bizony a figyelmeztetés is ott olvasható, hogy a szolgáltató díjt számolhat fel az üzenetküldésért!
ez egy hibalehetőség, érdemes ellenőrizni! -
válasz
anglergab #47473 üzenetére
technikus és társai illetékesek tudnának rá válaszolni - már ha akarnak és/vagy megtehetik...
a kérdésedben ott a válasz is; 1800 MHz - már ha azt érdtetted sávszélesség alatt.djculture; a domino esetén a túlnyomó többséget nem az olcsóbb bővítő, hanem a jóval drágább adatdíjcsomag érinti, abba szerintem beleférne, inkább a megvalósíthatatlan, vagy aránytalanul drága beruházás miatt nem foglalkoznak vele.
-
válasz
djculture #47456 üzenetére
hivatalosan sem feltétlenül kell, hogy újrainduljon a jótállás.
a vonatkozó hazai jogszabály alapján egy év a kötelező jótállás; link, azon belül egyértelmű az újraindulás, a gyártók...stb által adott kiegészítő (korlátozott) jótállásnál viszont már másként működik a dolog, a többletet adó gyártó által meghatározottak alapján.
sok gyártó le is írja a jogi részeknél/ismertetőnél, hogy amit a kötelező jótállás felett ad kiegészítő (korlátozott) jótállást, abban az intervallumban már csak kicserélésre vagy elállásra biztosít lehetőséget, és a kicseréléskor a jótállás nem indul újra. -
válasz
djculture #47431 üzenetére
több előfizetésem is van, de mindegyiknek átfutom mindig a számláját, sosem volt még számlázási probléma a hosszú évek alatt.
az elektronikus számlázás más miatt van, sokkal egyszerűbb és olcsóbb a szolgáltatónak.
aki nem nézi a számláit, annak teljesen mindegy, hogy levél, e-mail...stb útján kapja.
sőt, az elektronikus még jobb is, bármikor és bárhonnan elérhető akár egy mobilról is.Pepeninho; nem szoktam kiabálni, már az is nagy szó, ha emelem a hangomat, sokkal célravezetőbb, ha látják az emberen, hogy ismeri a vonatkozó szabályozást, és nem lehet csak úgy lepasszolni és/vagy hülyére venni.
-
válasz
Pepeninho #47428 üzenetére
aki nem járja végig az ügyet az igaza érdekében, azzal sajnos nincs mit tenni...
nem feltétlenül az a lagjobb módszer, hogy probléma esetén az első lépcsőnél meghátrálni és ignorálni a szolgáltatót, mert mindegyik szolgáltatónál vannak/lesznek gondok, és idővel elfogynak az előfizető lehetőségei, hanem inkább egyszer/elsőre megmutatni, hogy az előfizető nem enged az igazából, és akkor az esetleges következő problémánál a szolgáltató is másként áll majd hozzá.
örülnék annak, ha minden szolgáltatónál csak annyi és olyan problémáim lennének, mint a t-s mobilos szolgáltatásokkal bő 17 év alatt!
nem véletlenül nem mentem át például anno sokkal olcsóbb flottába másik szolgáltatóhoz, a jobb minőségért és támogatásért hajlandó vagyok többet fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest