- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz w.miki #113571 üzenetére
Az enyém nem korlátlan, csak 100 perc + 2GB net: 1500Ft.
Ennyi a havidíjad és egyezkedni akarsz? Szerinted ez a BestBuy topik 2? Milyen ajánlatot szeretnél, komolyan? Mi a ragyaf*szért akarna egy szolgáltató megtartani olyan ügyfelet, akinek a fenti csomagért sok az 1500.-ft?
korlátlan duma, + 10GB net-et, 3500Ft. a Vodánál? Akkor egy percet ne tétovázz szerintem.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
válasz St3ven #113541 üzenetére
Adategyeztetés dátumát kizárólag adategyeztetéssel lehet meghosszabbítani. Ezen én nem tudok sokat csúrni-csavarni. Ha úgy gondolod, hogy egy feltöltéssel ezt kiváltod......gyakorlatilag ezzel totálisan értelmét veszítené az egész adategyeztetés intézménye és a jogalkotó szándéka is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #40993792 #113519 üzenetére
A forrás egy PH lapcsaládos cikk, sajnos a Telekom oldala az általad említett infókat nem sejti. Nekem is az egyeztetés napjához igazodik az érvényesség, 4 Domino SIM-mel is megcsináltam már.
Egyébként emiatt kezdik 2 hónappal a lejárat előtt küldözgetni az SMS-t:
Az adategyeztetés évente kötelező ügyfeleinknek, ezért esedékessége előtt négy SMS-értesítést küldünk az érintett hívószámra, illetve egy alkalommal hívásban is tájékoztatunk.
nem PH-s forrás
-
félisten
válasz glacious #113512 üzenetére
Ezzel nyugodtan várj jó pár napot, egy hónapja jött nekem is a teló és rá egy hétre már minden dokumentum fenn volt a weboldalon. Maga a kiszállítás szervezése volt kicsit kaotikus, mert minden különösebb értesítés helyett csak azt láttam a weboldalon bejelentkezve, hogy előző nap a futár nem tudta átadni a telefont. Előtte a főszámomról egyeztettünk, hogy kapok értesítést kiszállítás előtt, tudom módosítani is a szállítás napját. Sajna egy Domino számot átváltottam előfizetésre a készülékvásárlással egyidőben, ez a Domino kártya nem is volt már készülékben.
Kitalálható melyik számra küldözgettek SMS-t.
-
félisten
Módosítás lényegének rövid leírása: Amennyiben az Előfizető a Szolgáltató ügyfélszolgálatának igénybevételére vonatkozó feltételeknek nem tesz eleget, továbbá a Szolgáltató munkavállalói,
szerződéses partnerei felé az ÁSZF-ben meghatározott magatartást tanúsít, a Szolgáltató a szolgáltatás szüneteltetése helyett jogosult az előfizetői szerződést rendes felmondásával megszüntetni.
A módosítással érintett dokumentumok, fejezetek és pontok: Lakossági ÁSZF
Törzsrész 5.1.1. és 6.3.2. pontokEzt most találtam a számla alján, ez elég gumiszabály-szerű így, nem?
-
félisten
Megnéztem most, minden megy nálam is Firefox-on, le is tölti az előző számlákat rendesen. Vagy Kali javaslata alapján próbáld vagy másik böngészővel. Magát a fiókot előző napokban is simán behozta notebook és mobilapp is.
(#112616) snooze
Mobil Havidíjas díjcsomagoknál az első opció. Notebookon legalábbis.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz glaci #112463 üzenetére
Jó bizony és biztosan lesznek még ilyen kellemes akciók, akár anno a Domino 10GB vásárláskor meg utána amit még adtak pár hónapra. A két hét alatt a 3 kártyán nekem is max 5GB lett elhasználva, ha belegondolok, mikor nagy állományt akartam, akkor is napi korlátlant vettem, mivel fene se tudta, mi okból nem megy a visszaszámlálás. (logikus, hogy nem vettem volna, ha előre tudom, hogy ez a helyzet)
Csak azért, mert ingyenes vagy korlátlan, nem kezd el az ember össze-vissza minden vackot letölteni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz pana0017 #112401 üzenetére
Most, hogy említed, nekem egy héttel hamarabb vált. Ha ezt tudom, nem is kellett volna néhány napja napi korlátlan Dominot váltanom, ami alig akart működni, úgy látszik az előfizetéses is korlátlanná váltott.
Tegnapelőtt ebből a 3GB-ból melóztam egész nap, az kb 6-800MB szokott lenni egy nap. Nem tudom mire vélni én sem.
Kicsit idegesítő, mert holnap is erről dolgozom, és lehet, hogy egyszer csak elfogy a 3GB, csak én nem tudom előre kontrollálni.
Amúgy eddig azért nem írtam be meg más se nagyon, mert a T is olvassa a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz szabogabor10 #112320 üzenetére
Nem kötődik annyira szorosan a Telekom mobil témához
A Telekomos Domino napinettel történő letöltés nem tartozik szorosan ide? OK. Igazad lehet, bár olvasni itt jóval hosszabban más olyan témákat, amik 1000x inkább nem tartoznak ide.
Az meg pláne nem tartozik ide, hogy ki mit tölt le.
Azt csak azért konkretizáltam, mert valahogy mindenkinek harci riadalmat okoz a torrentezés, mivel azzal lehet elkövetni szabályellenes dolgokat is. Erre írtam az elején, hogy a szűklátókör ereje itt is látszani fog.
-
félisten
válasz szabogabor10 #112318 üzenetére
A torrentezős témát hanyagoljuk itt.
Mi okból? Mert nem mindenki jogtiszta tartalmakat tölt le? Mert amúgy a topik témájába tökéletesen illeszkedik, mivel Telekom mobil szolgáltatások az, amit én például igénybe vettem, miért helytelen ezt itt ebben a topikban kitárgyalni?
(más kérdés, hogy fél napja senki nem szól már ehhez, mert le lett rágva ez a csont totálisan)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #73820095 #112314 üzenetére
smile, ez a dolog kulcsa szerintem. Használd.
a paranoiadat es a rogeszmeidet kezelteted amugy?
Felesleges, a hangok azt mondják, úgyis kiújul, de tudod, hogy vagyonokat kereshetnél, ha képes vagy távpszichológiára!? Bár ha ezt autodidakta módon toltad a fejedbe, akkor az veszélyes lehet.
-
félisten
válasz #73820095 #112311 üzenetére
1-2 eset az, csak melléütöttem, de ha a szöveg többi részéből neked az jön le, hogy ujjmagyar és iskolázatlan a helyesírásom, azt valahogy túl fogom élni. Ezen a skandináv billentyűzeten rengetegszer melléütök, 99%-át javítom, de van, amit nem vettem észre.
Javaslom neked a betont, ha már valamibe muszáj belekötnöd!
-
félisten
válasz viktorhu #112309 üzenetére
Tökéletesen igazad van és ezzel egyet is értettem. Ezután sem szeretnék mobilneten torrentezni egy notebookra 250GB SSD-re, azt ezután is az otthoni desktopon fogom megtenni. Ha egy évben egyszer mégis megteszem, hogy leszedek egy 3,4GB-os iso 990-os napi nettel, csak nem én leszek a közellenség.
Azzal is egyet tudnék érteni, ha egyáltalán nem lehetne torrentezni a hagyományos módon ész nélkül, de ezt nem tehetik meg sajnos.
Szóval nekem semmi bajom a korlátozással, mint azt le is írtam párszor, egyszerűen meg szerettem volna kérdezni a szolgáltató erre a célra fizetett dolgozóitól, hogy amit tapasztalok, az normális-e. Ha azt mondja, hogy igen, ez így van, már nem is érdekelt volna tovább, de így, hogy félretájékoztatott, így órákat töltöttem a lehetséges hiba forrásának felderítésével, mert jártam már hasonlóan, mint írtam. Akkor is a kedves ÜSZ vezetett félre, szóval ha 3 munkanapom elment miattuk, jogosan haragszom, ha akármilyen okból is félrevezetnek!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz lugosi #112303 üzenetére
Értelek és köszi a javaslatot, de megint a megszokást említeném.
Amúgy, valahogy felesleges pluszmunkának érzem a linuxot torrentről tölteni, mikor ott van minden disztro hivatalos oldala, ahonnan kényelmesen és biztonságosan, plusz kliens nélkül tölthető.
Gyakorlatilag a kliens fenn van és kb ugyanannyi kattintás a torrent letöltése is, mint ha ftp/http-s letöltést csinálnék. De ha már említed, kizárólag a hivatalos oldalakról szedem le ezeket, mivel ott is ott van mindkét letöltési forma, a kevésbé biztonságos épp a normál letöltés, legalábbis 1.2 eset volt az elmúlt 5 évben, de lehet, hogy tévedek. Szóval nekem ez így alakult ki az évek alatt párszáz ilyen iso letöltése alatt.
Amúgy azért is akartam a végére járni, hogy miként is van ez a korlátozás, mert egy héten 2-3x ez rendszeres lesz a jövőben, hogy ott ténykedek a belvárosban és sajnos hiába van korlátlan netem Digi SIM-mel, csak az utcán hajlandó működni, az itt jószándékkal az otthoni kábel magammal húzása mellett ajánlott flotta sem megoldás, mivel amiket láttam és jók lennének, mind Telenorosak, ami az épületben szintén nem működik. Lenne egy 2TB-os csomag amúgy 6800-ért, ami egy biztonságtechnikai cég szolgáltatása, jobban tetszene, mint ezek a flottás dolgok. De az is 20-as sajnos.
(#112307) csako
No de három különböző sem tudja/akarja megmondani? Aki védi őket, elmehet a búsba, miközben nekem ajánlgatják az ÁSZF-et, az talán az ÜSZ-es kötelessége lenne, hogy ismerje jobban, mivel azért tartják, hogy telefonon annak alapján is járjon el. Ilyen marhaságot, hogy nem tudja!? Könyörgöm, akkor tanulja meg, azért fizetik. Nem?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz viktorhu #112300 üzenetére
Super! Látom a szövegből nem nagyon szűrted le, hogy ez a szokásom, hogy a Linux iso-kat így kezelem, de természetesen nem mobilneten töltöttem őket eddig, hanem kábelen, csak ugye a megszokás, ha valamit 6 évig ugyanúgy csinálsz. De egyébként akár fenn is hagyhattam volna, mivel szintén a szövegből kiderül, hogy egy napos korlátlan netet használtam! Mindegy nem rólam szól ez, aki életében talán másodszor torrentezik nagyobb állományt mobilnetről, hanem arról szól.....de ezt már 20x leírtam. Már nem is fura, hogy magát a problémát mindenki kerüli, csak papagájkodja, hogy juj a csúnya torrent. Az úgy látszik, teljesen normális, hogy intézményesen hazudnak az ügyfélnek.
-
félisten
válasz lugosi #112297 üzenetére
Dehogynem, csak mindig torrenten szoktam, mivel ez is az egyik lényege az open szörcs-nek, igaz az összes torrentnek ez lenne persze. Általában fenn hagyom a verziókat a kliensben, míg nem avul el a kiadás.
Szóval megoldható a dolog, mint az is megoldható volt, hogy minden weboldal csak a 4. kattintásra volt hajlandó már megnyílni, csak rohadt kényelmetlen, főleg ha az ezt megelőző pár hetet veszem alapul. Ezért is telefonáltam, hogy képbe legyek, van-e korlátozás, de tagadták. Anno a Digivel volt hasonló tagadós ügyem, ott a hazudozásaik miatt 3 napig tartott, mire kiderült, hogy NAT-oltak! Ha nem hazudik az az inkompetens valami az ÜSZ-en, pár óra alatt megoldódott volna a probléma, most is csak azért telefonáltam az ÜSZ-re, hogy tudjam, nem nálam van a hiba. Sok esetben nem a reklamálás az oka, hogy az ember kérdezi a szolgáltatót, hanem csak egyszerűen a hiba/jelenség okának lokalizálása.
Mondjuk az itteni hsz-ek is hasonlóak, mert egyrészt egyetértek maximálisan azzal, hogy ne terheljék a torrentezők a mobilnetet, másrészt azzal az értelmes hsz-szel sokat nem tudok kezdeni, hogy kössek kábeles szerződést, mivel otthon van olyanom, de ahová x napot megyek havonta, ott nem akarok. Ráadásul váratlanul jött a dolog, mert nyilvánvaló, hogy mindent otthon töltök le és viszem magammal, de ha már van ez a napi befizetős lehetőség, miért ne használjam?
Ami tetüség volt szerintem, hogy amikor már letöltöttem a nagy állományt, kizárólag csak pár weboldalt használtam, egész nap rossz volt, mindig csak a 4-5. frissítésre jött be az oldal. Ez se volt máskor, szóval direkt csinálják, előzőleg csak napi 1GB-ot raktam Dominora és ott érdekesmód nem volt ilyen meg az előfizetéses netemmel sem.
Na mindegy, szóval utálom, amikor intézményesen hazudnak a felhasználónak.
(#112296) czlvbt
Ugyanezen a napon 6 órát használtam az előfizetéses netemet, pont a 3GB-ot nem akartam leharcolni, emiatt fizettem napi Dominot! Szóval 3-400MB-ot elhasználtam a strick programja szerint, de azóta is az app 3GB-ot mutat! Szóval lehet, hogy sok mindent nem számolt aznap, mint ahogy a korlátlanság is még 3.-án reggel is működött.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz anglergab #112293 üzenetére
240 KB/s = 2 Mbps
Öööö... aham, no mindegy, én azt írtam, amit a torrentkliens kiírt, az meg megabyte és kilobyte-ba írja, így volt nekem múlt évben 2 megabyte és most 240 kilobyte a sebesség. De már írtátok, hogy az ünnepi időszak alatt nem volt korlátozva, most meg van.
Ezzel sem lenne amúgy bajom, ami idegesített az az volt, hogy nekem is rémlett, hogy itt olvastam anno, hogy korlátozzák a torrentet csak megzavart az év végi korlátozatlanság, de főleg az zavart, hogy konkrét kérdésre konkrétan letagadták, hogy ilyen létezne. Mondjuk 3-ból csak kettő, mert az első, akit műszaki hiba problémára kapcsoltam, annyira volt képben, hogy elment megkérdezni valakit. Tiszta szerencse, hogy olyat ültetenek oda, aki már önállóan is fel tudja venni a telefont.
-
félisten
A torrentesek többnyire nem jogtiszta dolgokat töltögetnek.
Ezt most komolyan leírtad? Deqrvajó! Köszi, remélem téged is megbüntet majd a rendőr, ha betartod a szabályokat és azt mondja, hogy többnyire gyorsan hajtanak az emberek!
Ettől függetlenül jogos, ha korlátozzák a torrentezést, szóval mint írtam is kétszer! nem a korlátozással van bajom. Az a gond, hogy szartok elolvasni és értelmezni, mit írok, csak lecsaptok arra a szóra, hogy torrentezés. Legközelebb majd behúzom magammal az otthoni kábelt, ha havonta egy-két alkalommal le akarom tölteni a Debian iso-t. Zseniális tanácsaid vannak, az már biztos.
anglergab
A weboldalon fenn van, értem. Ezt remélem nem arra írod, hogy akkor az ÜSZ-es csajoknak le kell tagadni?
A folyamatos torrentezés nem mobilnetre való, ez teljesen jogos, bár mint írtam párszor, nálam 240KB/s volt, nem 2MB/s. Azzal sem lenne gondom, ha 240K/s-re korlátoznák, ha ezt tudnám és nem csak akkor derül ki, mikor befizetem a díjat.
A torrent P2P protokoll, azt nem lehet az adat típusára szűrni.
Nem adattipusra gondoltam, hanem szerverekre, például Debian, Ubuntu, különböző egyetemek szerverei egyértelműen jogtiszta tartalmakat raknak fel. Ezt sem lehet szűrni szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Tompika777 #112286 üzenetére
Ez tökéletes, de múlt évben megvolt ez, most viszont 240KB/s a max több OS-t és letöltendő iso-t kipróbálva. 2MB/s-nél fel sem tűnt volna a korlátozás.
Ha már említed az ÁSZF-et, azt nekem kéne ismernem, de az ÜSZ-es hugiknak nem? Vagy csak hülyének nézik a felhasználót?
Pont amiatt hívtam őket, hogy eddig működött, most viszont túl alacsony a limit.
(#112287) dptrsk
Értem én, de nem örülök neki.
(#112288) anglergab
MIért írod, hogy nem tagadják? Te is ÜSZ-es vagy? Hárommal is beszéltem és mindhárom egyértelműen letagadta. Mint ahogyan Te most letagadod, hogy ők tagadják.
Azért van erre szükség, hogy a hálózat működését és integritását fenntartsák és egyes felhasználók miatt ne kerüljön veszélybe sok más felhasználó adatforgalmazása.
Ne kerüljön veszélybe a sok torrenthuszár letöltögetése? Deqrvajó. Szívjon az, aki jogszerű tartalmat akar leszedni! Azzal ne fárassz már, hogy technikailag nem lehet szűrni a jogrótiszta oldalakra, ezekre a kincstári kamuszövegekre nem vagyok ma felkészülve.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz martonl #112278 üzenetére
& anglergab
Gyanítottam, köszi a megerősítést! Ez esetben ezt miért tagadják és miért nem szűrik mondjuk a teljesen jogtiszta szerverekre és csak a jogellenes tartalmakat korlátoznák? No de ettől függetlenül múlt évben még az ingyenes időszakban is 2-3MB/s- sebességgel tudtam letölteni, most meg 240 KB/s-sel! Ezt nem értem én most.
Akkor is NAT-olt volt a mobilnet, akkor is ugyanezen oprendszert használtam és ugyanezen a helyen. Tökéletesen használható volt és letöltés mellett a weboldalak is bejöttek normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Tapasztalta már valaki, hogy a Domino korlátlan napi net torrent esetén le van korlátozva 240kb/s-re? Három ÜSZ is tagadta ezt, de több OS-sel is próbáltam, több fáljt is próbáltam tölteni, de mivel kellett volna hamar egy cc 4GB-os fájl, pont ezért is fizettem be a napi netre....
Szóval mindhárom hölgy teljesen mást mondott az okra, de mind tagadta, hogy lenne korlátozás, eddig Dominonál nem is tapasztaltam ezt, ugyanezen lokáción simán tudtam jó sebességgel tölteni múlt évben, még a free időszakban is. Most is 30mbps volt teszt alatt a sebesség, csak torrent akadt el a limiten. Tök jó, hogy az ember meló alatt akarja használni a korlátlant, befizet és tapasztalja, hogy korlátozott. Ami rosszabb, hogy a weboldalak megnyitása is csak 3-4. alkalomra jött össze, hiába lőttem ki a klienst!
Tisztességesebb lenne azt mondaniuk, hogy igen, ennél korlátozva van, bővítsem az előfizetéses netemet, mert ha nem hazudoznának, minden további nélkül azt tenném. Mivel épp dolgoznom kellett volna, megtettem volna azt is.Amúgy külön öröm, hogy mindhárom alkalommal műszaki problémával próbáltam Amandát becserkészni és minden alkalommal bájos fiatal hugi köszönt be, amikor felvette human dolgozó. Ezt direkt csinálják így?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz fery02 #112139 üzenetére
Köszi a megerősítést, mintha olvastam volna itt ezt, csak nem érint, így nem maradt meg benne. Mókolni kell a Redmi 4X-szel, azt tudom, de nulla esetben tudnám kihasználni ezt az okosságot, a Mi 9 SE-n talán már be lehetne kapcsolni.
-
-
félisten
válasz donmackó #112134 üzenetére
Legjobb az volt hogy a feleségem írta hogy mi kell a boltból, én meg akkor kaptam meg mikor már hazaértem.
Ez már quasi válóok, lehetne perelni a T-t!
Mondjuk kb ugyanazon idő óta Messengerre sem úgy jönnek át az írások, mint azóta.....
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz csako #111852 üzenetére
& (#111847) antal750
A kolléga linkjét olvasgatva hirtelen azt hittem, a Magenta1-ről van szó, csak lefelejtették, de akkor ez általánosan minden előfizetőre vonatkozik! Köszi nektek, ez az infót!
(az ilyen hasznos dolgok inkább többször legyenek belinkelve, mint egyszer se!)[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz attiati #111454 üzenetére
Hogyan hívható fel a telefonos ügyfélszolgálat külföldről?
Ügyfélszolgálatunkat külföldről a + 36 1 265 9210-es telefonszámon érheted el, a hét minden napján, a nap bármely órájában (0-24) hívhatod (Hogyan kommunikáljak Vandával?).
A hívás nem ingyenes, a díja megegyezik egy magyarországi vezetékes szám külföldről történő hívásának díjával.Roaming szolgáltatás használatakor felmerülő kérdésed esetén pedig hívd +36 30 3444 888 telefonszámunkat, melyet külföldről a díjcsomagodra (EU díjzónában), illetve roaming díjcsomagodra (EU díjzónán kívül) vonatkozó hatályos díjszabás szerinti díjjal hívhatsz.
Utoljára frissítve: 2019. szeptember 26.
Ezen kívül nincs más.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kemotox #111446 üzenetére
Szerintem szerencsés vagy, hogy nem hó elején piszkálgattad a váltást több eszközön is bejelentkezve! Így csak a tört hónap magasabb díját kell fizetned és következő hónapban visszaválthatsz, ahogy Kali szaki írja. Kivéve, ha ez a szimultán próbálkozás hűségidőt is állított be neked, mer'ugye nem Te voltál.
Ilyenkor egy folyamatot egy rendszerrel vigyél végig, mert lehet, hogy az accountodban egy félig helyzetet rögzítve a másik helyről/eszközről bejelentjezve már csak folytattad amit nem zártál le. Te tudod pontosan mit csináltál, ill nem úgy néz ki, de egy biztos, igencsak feltünően és hülyebiztos módon megjelenik egy megerősítésre szolgáló külön gomb, még írja is vagy kérdezi, hogy tudod-e mit csinálsz!? A héten váltottam csomagot, de minden lépést egy eszközön vittem végig. És akkora magenta jóváhagyó gomb ugrott fel a végén, hogy még ha háttal ülök is észreveszem!
Szóval nyugodtan netezzél csak és a törthónapra már fizetni fogsz, így készülj. Hiába hívogatod az ÜSZ-t meg mondogatod, hogy máshová mész, neki meg van kötve a keze. Mondhatod persze azt is, hogy Te aztán nem hagytál jóvá ilyet soha, akkor illetéktelen hozzáférés gyanúja miatt kérhetsz vizsgálatot, lezárják a csomagod és megnyugtatnak, hogy 30 napon belül kivizsgálják a panaszodat! Persze 30 napig nincs netezés akkor, nem jobban jársz ha benyeled a saját hülyeséged árát?
-
félisten
válasz milenda #111406 üzenetére
OK, nem azt vitattam én, hogy ez jó-e vagy nem, csak egyszerűen nekem hangalapú kieg csomagokra nincs szükségem, adatra viszont igen. Ha nem lenne az előfizetéses hálózaton belüli korlátlan hang, amit használok, akkor jó lenne ez a 490-es természetesen.
A kollégára azért kérdeztem rá, hogy ez most akkor egy új opció-e, mert számomra nem jött át egyértelműen, mire gondolt pontosan. De ezt láthatod a thread-ben.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #73820095 #111401 üzenetére
Nem tudom milyen App-ra gondolsz, de biztosan nem a Telekomosra, mivel az valamikor nyáron is szép szakaszosan napok alatt állította át az új opciókat a népek telepített App-jára, emiatt gondolhattam, hogy most is ez van, van akinél már új opciók vannak, nálam még nem.
Amúgy első dolgom volt megnézni az App-ban, de ez elég jól látható/érthető is a hsz-emből:
"Mert nálam még 790.- a napi korlátlan, pedig reggel újra be kellett jelentkeznem az App-ba."
Szerinted barátkoztam az App-pal?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #73820095 #111399 üzenetére
490 a napi korlatlan, mig a telenornal csak 300. Az egyetlen jot, a 300/600-at meg ugye megszuntettek.
Sorry, de két külön mondatban bármit felsorolhatsz, de természetes, hogy Te tudtad mire gondolsz. Én meg legközelebb a Látóasszonyok topikjához fordulok! Ott csak megfejtik az itt meg ott és ennyi meg annyit.
(#111397) vpanangin
Akkor ez maradt ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #73820095 #111373 üzenetére
Es az uj appos ajanlataik se vmi nagy durranas: 490 a napi korlatlan
Ezt elírtad vagy tényleg 490.-? Mert nálam még 790.- a napi korlátlan, pedig reggel újra be kellett jelentkeznem az App-ba. 490 már nem lenne rossz, mert nekem 10 napra kéne hóra elosztva és így jobb, mint a havi korlátlan.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Dency01 #111172 üzenetére
Igazad van, a weboldalon nem láttam még ezt az opciót drágábban! Ez is érdekes, mint annyi más a T-nél......
Ennyi év hűség után azért elvárná az ember hogy valamilyen formában figyelmeztessék
Ebbe a hibába sokan beleesnek, de T-imádók az ilyeneket szofisztikáltan lehülyézik, mert miből gondolják azt, hogy a hűség szó az hűséget jelent!
Konkrétan akár át is vernek, ha lejárt hűségidővel betelózol, hogy nincs-e valami kedvező ajánlat, én azóta olvasom a topikot, mert innen könnyebb érthető infókat kapni, mikor változik valami T-nyezőéknél. Javallom neked is, hogy időnként informálódj!
-
félisten
válasz Dency01 #111165 üzenetére
Vagy csak pillanatnyi akció van?
Egy ideje már, de inkább az a kérdés, hogy pillanatnyilag mit nézel éppen, mivel az előfizetéshez valóban 990 ft/24h opció van szemben a Domino 790 ft/24h díjával.
Kitalálhatná a T vezetése, hogy pár millió figyelmetlen ügyfélnek küldjünk már ki értesítőt, hogy negyedáron is ugyanazt kapná......azt a pár milliárd kieső pénzt simán megmagyarázzuk a részvényeseknek!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #111102 üzenetére
Az jó, szépen lépésenként tolják fel az árakat...... túl jó volt ez a 300/7 opció. 6,4 ft lesz 2 ft/perc helyett.
-
félisten
válasz makoss #110848 üzenetére
1 hónapra vagy kevesebbre
Bocs, de te írtad a fentieket, nekem idővel kapcsolatosnak tűnt, de így már végképp nehéz megfejteni, mit szeretnél. Talán a Látóasszonyok topikjában is megpróbálhatnád.....
Többen szomorkodhatunk még amiatt, hogy nem gyors, nem jó és nem olcsó, de túl sokáig szomorkodni nem érdemes. Javallották a Digit, az olcsó. Nem annyira gyors és nem is annyira jó mindenütt, szóval ahogy kolléga is említette, minden együtt nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz kchris78 #110762 üzenetére
Igen, azóta már valamennyire tiszta, 1800 MHz mire elég, de abszolút nokedli voltam/vagyok az össze felszíni és egyéb sugárzásokhoz. Egyszerűen nem értettem, mikor beléptem egy ajtón, már nulla lett a jel, az már szintén az én gyenge felfogásomból ered, hogy nem értettem, mi jelentősége van BP belvárosának utcahálózatán a tök jó jelnek, ha épületben semmi. Jellegéből adódóan az egy olyan hely, ahol a népek jórészt épületben tartózkodnak. Biztosan más városokban is így lehet ez. Szóval a Digi SIM neve lehetne Taxi-Futár-Gyalogkakukk SIM.
(itthoni panel közepén is max jel van amúgy-Kőbanya TEK vonal)
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz m1lan #110699 üzenetére
Szeptember 1. óta van egy olyan kedvezmény, hogy aki dominóról vált Mobil S-re, annak egészen addig 19 ft lesz a hálózaton kívüli percdíja, amíg nem vált másik csomagra.
Értem, köszi! Annyi bibi van ebben, hogy az utóbbi napokban kb 80 esetben csináltam számvetést pár készülékkel és ennek harmada Dominoról váltás lett volna, a mostani screenshot is egy ilyen folyamat része. Nem az emailból indultam ki a mostani második alkalommal, hanem rendesen fiókba belépve.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz AnonymusX #110672 üzenetére
Super! Köszönöm, épp ki akartam lőni az oldalt, mert nem gondoltam, hogy ma fenn lesz, de a hsz-ed után frissítve csak bejött! Az a listaár, amit linkeltél, a másik árlista nem tudom mire vonatkozik.
Amit furcsállok, hogy miért csak ez a két készülék került be a csomagba, mikor a Redmi 7 és a Mi 9 sorozatban is vannak még elég vonzó készülékek. Már az A3 is kijött...... A Redmi Note 7 70ezer alatti árával kifejezetten király ár/érték arányban.
Amúgy még nem túlzottan lehet variálni a konstrukciókkal, Dominoról váltással most nem jön be a Xiaomi......
kalanchoe
Látom nálad már behozta szűréssel. mondjuk új előfizuval nekem is bejön, de sokkal kedvezőbb Dominoról váltani.
No most már nálam is bejött, csak alapból a készülékek felől kellett közelítenem, nem a saját meglévő számaimról elindulva megpróbálni váltani.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz AnonymusX #110667 üzenetére
Az bizony könnyen előfordulhat! Ezek szerint ott nem láttad még, köszi az infót amúgy! Épp Mi 9 SE-re vadászom értelmes áron, a kettőtök linkje között azért durva eltérés van, azért akartam megnézni, hogy alakulnak az árak a honlapon.
Te vagy aki látja, infózza már be ide, ha a honlapon is megjelennek a Xiaomik!
Előre is
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #110616 üzenetére
Szerintem ez a kombó nincs jól leszabályozva
Dehogynincs! Olyan profi kaos algoritmusokat nem látsz sok helyen, amik ezeket a csomagkombókat kutyulják! Minap nekem is volt fenn egy 30 napos meg egy másik rövid lejáratú adatcsomag. Szerinted melyik fogyott le majdnem teljesen és melyik ideje járt le érintetlenül?
Csak már ide inkább be sem írom az ezekkel kapcsolatos kérdéseket, mert úgyis kiderül, hogy én vagyok a hülye, mert nem értem meg, amit magyaráznak többen/többször is.mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
Ja, azt láttam, vigyorogtam is rajta, de ettől eltekintve tényleg jó kis SIM, ha szükség van rá.
Amúgy meg tudják, hogy nálunk kár aktualizálni a neveket, most ha belegondolsz, odaírnak a 4. szolgáltatót, akkor most minden nap figyeljék, hogy van-e négy egyáltalán.Még. Szerintem banán és maffiaállamokat nem nagyon aktualizálnak.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz gzbotii #110424 üzenetére
Érdemes lenne megnézned a helyi kínálatot, mert ez a 100MB-os T-s csomag.....
Prepaid Data SIM Card Wiki Bosnia and Herzegovina
Ha van még időd, akkor az Észt Surfroam SIM is egész jó, a SIM és szállítás ingyenes, a SIM ára, 15 euró lebeszélhető. Max az APN nevét kell megváltoztatni a network settingsben, kb 3 forint/MB-ra jön ki az ára.
-
félisten
válasz gzbotii #110421 üzenetére
Igazán nincs mit! Épp reggel néztem mindkét előfizetés tipust az App-ban és onnan rámlett, hogy Domino-nál jóval kevesebb roaming opció van, így célzatosan kerestem a linkben, mert gyanús volt a dolog.
Ha már itt vagyok, kérdezek tőletek én is:
Domino rendelés online múködik valakinek? Nálam 11.-e óta beragadt a rendelés, eddig minden Domino SIM rendelés +2nap alatt itt volt. Gondoltam módosítok a szállítási címen, hátha nem örülnek, hogy T üzletbe kértem, de hiába megy végig a folyamat, a végén ugyanaz a cím marad.
Mit kell egy Domino SIM-en jóváhagyni ennyi ideig?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #70234880 #110209 üzenetére
Ja de te magad se tudod csak trolkodsz.
Persze, hogy nem tudom, ezért érdekelt volna, csak te, akinek van, nem tudtad úgy leírni, hogy gondolatolvasás nélkül is lehessen érteni. Nekem úgy rémlett, ahogy te pongyola módon leírtad, úgy nem lehetséges, ezért próbáltam tisztázni a kérdést, ha ez trollkodás......
Legközelebb úgy írj valamiről, hogy ne nagyobb legyen a zavar a témával kapcsolatban, mint volt!mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
No úgy látom pont annyi változat van arra, mi kell a Magentához, amennyi hsz.
Egyszóval az sem tudja, aki Magentás. Valami otthoni kell hozzá, ez legalább kiderült.
Az mondjuk kicsit durva, ha ennyire kiemelten kezelik a Magentásokat, hogy még az ÜSZ is kiemelt, szerintem mindenből 30% kedvezmény elegendő kéne, hogy legyen, a többi ügyfél meg lekaka.......nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Értelek, ez már így 3 Telekom előfizetés, nem egy mobil előfizetés....
Szerintem erre gondolt a kérdező, de ha nem
Az a baj csak, hogy fene se tudja, mi az amire gondol valaki, így aztán amit ide leír, arra lehet hagyatkozni. Vagy a Látóasszony topikra.
Amúgy az általad vázolt esetnél nem is 15%-ot ajánlana fel a weboldal új előfizetésnél, hanem 30%-ot kedvezményként!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kory24 #110190 üzenetére
Köszi, nekem is ez jött le a honlap leírásai alapján. Nem tudom a kolléga miként csinálta, de inkább esélyes, hogy valamit valamivel kever erősen.
Egyszóval ilyen nincs: 1 előfizetés + 1 Domino = Magenta 1 (mint lehetőség)
Amikor a díjcsomagokkal kutyulok, akkor is csak akkor ugrik fel a 15%-os Magenta ajánlat sora, amikor egy másik előfizetés vásárlása opcióra kattintok. Márpedig egy mobil előfizum már van és ha Domino-t jelölök be, akkor nincs Magenta ajánlat!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #70234880 #110181 üzenetére
Abban az esetben ha Magenta1 ügyfél vagy, azzaz van pl egy Mobil előfizetésed, ami akár lehet csak mobil internet, és be viszed a dominót.
Egy darab előfizetés mellé Dominot Magentázol? Ebben biztos vagy? Nem legalább két előfizetés kéne Magentához?
-
félisten
válasz makoss #110155 üzenetére
De ezt már megfejtettük neked, mostanra fogyott el a Domino SIM-hez ajándékként járó 1GB adat. Amit említesz a Net Plusz, az előfizetés volt, ott minden hónap adott fordulónapján újraindul. Ellenben elvész, ha nem használod fel az adott 30 napos intervallumban (egy hónap), míg a Domino SIM Maraton adat, amit az Appban is tudsz venni a keretedből, az gyakorlatilag csak akkor jár le, ha elhasználod vagy lejár maga a SIM, egy 3,5BG-os csomaggal akár évekig is elvan az ember, nem vész el! Ja és plusz szerdánként lehet 1GB-ot aktiválni 0 forintért 24 óra érvényességgel, Domino Day
Mi nem tiszta még? Kérdezz nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Először én is, de aztán leesett, hogy ha nem az, akkor kizárólag olyan lehet, amit makoss ft vásárolt, de akkor már nem keverné az előfizetéses megújulójával! 😉 Vagy annyira régen vette már, hogy el is felejtette, hogy ő vette!
Na ez igazán a nagy előnye a Maratonnak! Nincs 30 nap és aztán huss adat!makoss
Mindenképp 3,5GB-os csomagot vegyél, sokkal jobban megéri!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Huroq #110009 üzenetére
Tényleg te voltál, sorry, hogy nem jelenítettelek meg, de csak az elv miatt idéztem a mondandódból. Egyrészt teljesen igazad van, ami a rendszerrel kapcsolatos kritikát illeti. Másrészt, ezért tartom indokolatlannak és már kínosnak is a háborgást, idézlek:
Azért veszek részletre telefont és mást is, mert egy kedvezményes a készülék, kettő az ő pénzüket használom addig is.
Teljesen nyilvánvaló. Mint ahogyan az, hogy akkor, ha adják a pénzüket! Mint szintén nyilvánvaló, akkor adják, ha akarják, ehhez joguk van. Hadd ne idézzem magamat a hajléktalanos szöveggel!
Nem röhögtek ki egyik bankban sem, mert ott a logika mentén adnak hitelt nem egy random valamire. Logikus hitelbírálati rendszer van a legtöbb banknál, de ezt a részt hagyjuk is.
Neked logikus, aham. Én meg ezen röhögök! Anno öcsémnek 1+ éves munkaviszonyára vendéglátósként bejelentve adtak x kölcsönt, nekem ugyanannál a banknál hatod annyi értékű áruvásárlásomat elutasították azzal, hogy nem hitelképes! 10+ éve voltam akkor még atomstabil munkaerőpiaci körülmények között állami alkalmazásban jóval több fizetésért, mint a tesóm.
Logikus hitelbírálati rendszer van a legtöbb banknál
Egyszóval a pénzünkért járó stabil szolgáltatás és ügyfélkezelés hiánya miatt jogosan panaszkodik bárki, de egy vélelmezett kedvezményért, ami nem is jár, nem ildomos itt ennyit háborogni!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz poli27 #110000 üzenetére
Csak halkan kérdem, minek erőlteted ezt az ÁSZF dolgot, ha kibontod szépen ezt a betűszót, neked is le fog esni, hogy abban qrvára semmi keresnivalója nincs annak, hogy neked mi alapján kalkulálják a hitelképességedet! Mi a viziragyának kéne a te hitelképességed vizsgálati metodikájának szerepelni az Általános Szolgáltatási Feltételek között???? Szépen minden cég, aki hitelezéssel is foglalkozik a saját kis belső előírásai alapján majd eldönti, de akár hasraütve is, hogy ki hitelképes, ki nem - nála!
Másik ft írta, hogy sok milliós hitelt adna neki a bank. Na és? Ezzel a siralmas szöveggel még a szomszéd banknál is kiröhögnék. Amúgy meg ha annyira könnyen kap ott milliókat, van miből telót venni mindjárt! Hol a probléma?
Hozzám is odajöhetne a hajléktalan, hogy adjak neki én márpedig 500 ft-ot, mert az előttem álló autós is azt ígérte, hogy annyit adna!
No offense, de kicsit már kínos olvasgatni ezeket a sírásokat tőletek. Javaslom, hogy ne nevettesd ki magad ilyen marhaságokkal a fogyvédnél, nmhh-nál..........bocs, de arra meg aztán mennyire tartozik, hogy ad-e neked részletre eszközt a szolgáltató? De igazad van, akár az AVH-nak is írhatsz, ki tudja............ (küzvetlenül az Alaptörvény asztalához is lehet írni állítólag)
Nem is értem, mi a fenének foglalkozik még készülékekkel a T......minap is valaki fel volt háborodva, hogy nem kap 100ezres kedvezményt! Micsoda mocsadék galád cég ez a T*!
(*nehezebben értők miatt, a T=Telekom)
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #109935 üzenetére
Dehogy, nem is értettem én a mi esetünkre. 🙂
Sajnos amit írsz, az a havidíjas előfizetés esetén is problémás!
Egyébként a mama az beszélne is 100 percnél többet, de az öcsém max 10 perc után lerázza!
Meg aztán ott van ez a dolog, hogy ma is lehetett aktiválni mindhárom opciót, szóval esélyes, hogy a szerda esti aktiválása nem számolódott.😡
Másokat tuti nem hívott.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #72445440 #109932 üzenetére
Saját Dominon most lecsekkoltam, 21-én este és most is jött visszaigazoló SMS, hogy bekapcsolása került a D-day. 🙃
Ennyiért már nem is írok, sajnos legutóbbi elég kellemetlen esetkor egyértelműen bebizonyosodott, hogy a nyelvet nem ismerő/értő valamitől kaptam válaszlevelet.
Nem zárnám ki, hogy már ezeket is bot válaszolja meg.
Azt válaszolták, hogy visszautalták a rossz számra utalt összeget, viszont én azt reklamáltam meg, hogy a saját számomra küldött 5000 Ft nem érkezett meg. Még az ő visszaigazolásukat is csatoltam az email-hez, amin ott a jó telefonszám.
Vagy bot vagy mélyidióta intézi ezeket esetleg direkt csinálják, hogy ne legyen kedved többször reklamálni!(családon belül minden szám hordozatlan Domino ill. T havidíjas)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szerda este aktiváltam D-day 100 percet anyukámnak, de valami van a rendszerben szokás szerint. A tegnap napközbeni hívásai levonódtak és most, pénteken megint ott az összes Domino szerda opció.
Mivel szóltam anyámnak a 100 percről, így lazábban beszélt a kisfiával, majdnem le is merült a pénze.
Ennél még az is jobb lenne, ha feldugnák a D-dayt, mert ez így ki*ás idősekkel. Qrvannyukat, szerintem.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz lugosi #109852 üzenetére
Múlt héten láttam, amikor anyuka tolta a babakocsit és közben a Fb-ot is tolta. Hiába, az fontosabb lehetett. Csak remélni tudom, hogy a zebrán kiszakad a Fb vonzásából.
Ilyenekre gondolok, sajnos nem fog kiszakadni belőle, de tévesen anyukának hívtad az említett személyt, de nem az. Később ő majd az autóban is úgy viszi a gyerekét, hogy nem tudja lerakni a FB-ot.
Játszótereken, boltokban, mindenütt ez megy, csoda, hogy ezek a gyerekek épségben megérik az óvodás kort!mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
válasz #72445440 #109849 üzenetére
A percdíjak megváltoztatásának kérdése már más T- szta, abban igaza van annak, akinek nem tetszik, főleg a más irányba menő hívásoknál (bocs, ha nem szakszerűen fogalmazok), ez valós gond, mert ebből a szempontból a régi csomagok között jobbak voltak, ez egyértelmű.
Az én csomagomban is volt talán 80 perc egyéb hívásokra, most nulla van. Én váltottam át erre mégis, nem tartottak pisztolyt a fejemhez, szóval mindenki mérlegeljen saját igényeinek alapján, ha meg annyira csoda az a Digi, ahogy olvasom sokaktól, mit keresnek még ebben a topikban sokan?
Nekem is van amúgy Digi SIM-em és arra használom majd, amire van, tesztelésre.Arra hadd ne reagáljak, hogy emberek 0-24-ben lógnak FB-on meg társain.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #72445440 #109844 üzenetére
Mióta az új díjcsomagok kijöttek, csak arról megy a nyekergés, hogy milyen lehúzó a T, mert a FB-t nem számolja, de akkor miért nem lehet videókat nézni meg a Messenger hívások miért számítanak bele......
Nem elég, hogy már percdíjmentesen lehet hívásokat bonyolítani Messenger és társain, de nehogymá' az adatkeretem.....jajjjj! Ami ha nem egész nap lóg rajta valaki, csak párszáz kb amúgy, nem érzem okát a sírásnak. A FB meg már annyira alapjog lenne, hogy lassan már tüntetés lesz, ha nem jár mindenkinek? Persze jó lenne a beágyazott videó is free-ben minden csomaghoz, egész nap tudnánk videókat meg millió mozifilmeket bambulni a filmes csoportok megosztásaiból.
Hát hogyne. Szerintem ennek biztosítása nem a legfontosabb dolga egy mobilszolgáltatónak, inkább a megbízható hang és adatszolgáltatás legyen priorítás. Lehet variálni bőven a modulok között.
Persze legyen jó is meg olcsó is, de amúgy meg ingyenes is. Jó magyar szokás szerint meg kap az előfizető valamit ingyen, de a qrvannyát, miért csak ennyit ad!?Azt meg sem említem, hogy igen sokszor le lett írva már, mi számít bele a számolatlan adatba, mi nem, mégis nap, mint nap csak ez jön elő. Meg bezzeg a Digi......akkor tessék, azt kell használni!
(sorry, hogy elmondtam a véleményem a folyamatos nyekergésről, ha csak engem zavar, még nagyobb sorry)
A Telekomot (ha őt nevezed TÉNEK, ami mostanában már lejárt lemez mivel a Telenor is lehetne TÉ
Gondoltam ebben a topikban nyilván a Telenorra utaltam, főleg, hogy a téma is egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz sfefe #109841 üzenetére
Ezt a lassan kínossá váló sírást abbahagyhatnád, nem is értem milyen alapon háborogsz, hogy a filléres alapcsomaggal nem tudsz egész nap videókat nézni, hogy még a kereted se fogyjon!
Még ez is túlzás, ami opciót most beraktak, aki korlátlanságot akar, vegye a korlátlan csomagot.Az alapcsomag alapszolgáltatást nyújt, roppant egyszerű! Az lenne érdekes, ha más tizenezreket fizetve korlátlan csomagért, lassan ugyanazt kapná, mint a minimumot fizetők!
Lassan ott tartunk, hogy qrvannyát a T-nek, hogy nem ő fizet, mert megtisztelem azzal, hogy használom a szolgáltatását!
-
félisten
válasz anadroid #109509 üzenetére
http://Például kb. 70 ezer forint kedvezmény 2 év hűséggel Galaxy Note 9 vásárlásakor.
Sorry, de linkelésnél te másoltad be tévesen a vágólapról amit fent látsz!
Így aztán most akkor ez még érvényes?
Sajnos egy vagy humán vagy robot "ünneprontó" szétbarmolta a linket
(mindig ellenőrizd hsz elküldése után a linkelt dolgokat)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz 4Grider #109392 üzenetére
Terrorizmus ellen hozott jogszabályról van szó, ki más rúgná rád az ajtót, mint a TEK?
Kicsit logikai ellentmondásba keveredtél az előző hsz-edben elmondottakkal, mert azt mondod nem a tulajra akarják rárugni az ajtót. De a mobil szót nem véletlenül húztam alá. Lehet a nevemen több kártya is és azt én oda is adhatom akár családon belül is, így az én regisztrált ajtómat rugják mégiscsak? Nem gondoltad túlzottan át a válaszaid szerintem.
Vagy kinek az ajtaját rugják be? Mert ugye mobil az eszköz, jönnek mennek vele. Vihetik mondjuk idegen országba is.Ha jutalékmentes melóval kell foglalkozzál, akkor egy idő után te is húzni kezded a szádat.
Na ettől a mentegető magyarázattól tartottam, ma hazánkban minden idióta bármit csinálhat, mert ha kevesli a pénzt, akkor majd szarul csinálja? Erre mondtam, hogy ha nem jó neki ez, akkor takarodjon onnan más munkaterületre, ami nem jár ekkora felelősséggel, mert ha ő leszarja az egyeztetést és amiatt valakit külföldön ér az, hogy kikapcsolják a telefonját, az azért felelősség, nem? Menjen kereskedelembe dolgozni, ott is kap ennyit.
Te biztosan megértő lennél, ha nem érnéd el valamely családtagodat külföldön, hogyne.....
Esküszöm olyan szöveget nyomsz, mit ha másik bolygóról érkeztél volna...
Ez elég baj, hogy így látod, de gondolom, ha ennyire véded az ilyen felelőtlen munkavégzést, nálad ez a természetes. Sajnos sokan ugyanilyen káros felfogással dolgoznak hazánkban. Viszont az ügyfél egy szolgáltatást vesz igénybe, miért neki kéne tekintettel lennie arra, hogy egy szar munkaerő úgy érzi, ennyi pénzért ő nem csinálja rendesen, amit szerződésben vállalt.
Én ügyfélként pontosan annyit fizetek, amiben megállapodtam a szerződésben, ugyanezt a szolgáltatótól elvárhatom, hogy azt biztosítsa, amit vállalt a szerződésben, a szolgáltató meg elvárhatja a dolgozójától, partnerétől, hogy azt teljesítse, amit szerződésben vállalt.És szerinted, aki így gondolja, az jött az űrből. Ilyen a szolgáltatói oldal hozzáállása, köszönjük neked.
-
félisten
válasz dptrsk #109389 üzenetére
Elég ha véletlenül 4es helyett 7est mondasz, mert arra emlékszel...
Ez kizárt, mivel minden adatot tud egyeztetni, aki végzi az egyeztetést, személyesen voltam ott és gondolom ha az én nevemmel van regisztrálva a SIM, akkor azt is csak egyezteti az ember. Ha nem, akkor tényleg gond lehet. Tehát én bemondok egy rossz számot látja, hogy nem az enyém, bemondok nem megfelelő adatomat, azt is látja, hogy nem jó. Az oldalon van egy ellenőrző BM-es webcím, ott nem csekkolják le, azt mondod? Amúgy előfizetésem webes regisztrálásakor is minden adat igencsak le lett csekkolva, azt meg csak megnézik, nem?
-
félisten
válasz 4Grider #109387 üzenetére
ne az állítólagos használóra rúgja rá a TEK az ajtót, hanem a tényleges használóra.
Ajtórugás mobiltelefon esetén? Értem.
Másrészt ez sántít egy kicsit, ha már objektíve én felelek az eszközért. De mindegy. Amikor még nálam volt a SIM, akkor meg gondolom szintén valami olyan oka volt, hogy telefonon nem sikerült egyeztetnem, ami miatt szintén én lehetek a hibás. Mivel netes felületen nem sikerült napokig, gondoltam T-nél menni fog, de gyanítom ott se ment, csak rám hagyták, hogy jó, sikerült. Abból is sejthető ez, hogy nem igazán figyeltek, hogy 10 perc adatbediktálás és nehézkesen értelmezés után azt mondja a jóember, hogy bocsi, de elsorolnám még egyszer az adataimat........ Nem szeretik csinálni, én ezt megértem, de ha valaki így leszarja az ügyfelet, akkor takarodjon onnan a fenébe. A munkájának a nevében ugyanis az ügyfél kiszolgálása szerepel.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz dptrsk #109383 üzenetére
ha az adategyeztetés járt le, akkor felfüggesztésre kerültél, ha a SIM jár le az más.
Lejár a SIM? Ha felfüggesztenek és x ideig nem tudom/akarom aktiválni adategyeztetéssel, akkor is lejár, nem? Írod ugyan, hogy az más, de nekem nem jön le a különbség. A kérdező is írta, hogy még feltöltené lejárat előtt, emiatt zavaros most már nekem nagyon ez. Ha lejárt, akkor lejárt, de eszerint nála még lejárat előtt van.......
Mi adja a kettő különbségét? (remélem érthető valamennyire, miről hadoválok)
Ja sejtem már, a pénzzel való feltöltöttség idejéről van szó, az zavart meg, hogy nálam a kettő ugyanaz volt, emiatt is csináltam meg több módon az egyeztetést és töltöttem is fel a lejárati dátum előtt.
Azt se értem, miért nem egyeztethet valaki a saját nevén lévő kártyával kapcsolatban, ha nincs nála a kártya. Ez az egész hajcihő a felelősség vállalásáról szól, azt én a megjelenésemmel és okmányaimmal biztosítottam.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz anglergab #109378 üzenetére
Nekem egyik kártyám többszöri egyeztetési kísérlet ellenére is lejárt(még szerencse, hogy ez már külföldön derült csak ki), még az 1GB ajándék és Maraton is volt rajta, valahogyan csak sikerült megoldani* az egyeztetést és minden megmaradt. Mondjuk fura is lenne, ha előtte 5 nappal feltöltöm a Maraton adatot és csak úgy elveszne.
*ebben az a szép, hogy totál mást mondott majd az összes ÜSZ-es a boltos majom(úgy viselkedett, csak azért említem így) arról, hogyan lehet/nem lehet megoldani így, hogy külföldön van a SIM és nem nálam.
Utóbbit csak azért írom, mert nálam így történt, de nálad akár történhet bárhogyan is, elvégre örök tesztidőszakba lépett egy ideje T barátunk.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz norbertoth #109281 üzenetére
Nekem a Next M díjcsomagból volt még 109 nap hűség és engedte váltani Mobil M-re múlt évben, pedig ott 11 eft helyett 4 eft-re csökkent az összeg. Ha engedi a rendszer, válts nyugodtan.
-
félisten
válasz 4Grider #109266 üzenetére
Egyértelmű így, köszönöm! Valószínű, hogy még a fejemben a régebbi 15ezres pár MB kiszámlázása maradt, pedig olvastam, hogy itt EU-ban kitétel szerepelt. Talán rebootolni kéne már a saját memóriámat...)
(#109265) kalanchoe
Pár órája nálam is 3GB volt. 9.42.2 verzió (most újra megnéztem, ugyanaz még)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz szabogabor10 #109257 üzenetére
1,4458Ft
Telón láttam ezt az imént és elég zavaró ez a szám, ha valaki csak ezt látja egy papíron, nehezen tudná, mennyi is ez!? Ez 1,5 ft lenne?
Mondjuk a kérdés is elég ravasz volt. Dominora tippelek persze.....
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz Dexter68 #109132 üzenetére
Ha jól értem, mire gondolsz, ezek a linkek jók lesznek:
GSM Bands information by country (May 20, 2019)*
vagy a spectrummonitoringmennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- OLED TV topic
- Napelem
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM