- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teko001
őstag
válasz
vitezlejszlo #55433 üzenetére
Ugyanaz az SW verzió fut mindkettőn? Egyébként én bemennék a helyedbe, és megmondanám, hogy szeretnéd, ha kicserélnék a simkártyát, mert ledobál a hálózatról. Az általában megoldja a hasonlókat.
-
Teko001
őstag
válasz
vitezlejszlo #55430 üzenetére
Ha elhal az egész GSM, és újraindítás helyre teszi, szerintem szoftveres vagy hw gond (pl. sim kártya problémája okozhat ilyesmit). Ha hálózati gond lenne, nem oldódna meg szerintem újraindítás után se, mert a telefon ugyanúgy próbálkozik feljelentkezni, és nem kéne változnia semminek.
-
Teko001
őstag
A lefedettségi térkép egy elméleti lefedettséget ábrázol, mérések, és egyéb adatok alapján ábrázolva egy algoritmus által, ami figyelembe veszi a domborzatot, stb... Ezért vannak benne ilyen szórások sokszor, mert valami betakar pl. A valós lefedettség sok mindentől függ, időjárástól kezdve, eszköztől, stb... 4G esetében is kérdéses, hogy a telefonod milyen bandeket támogat, stb...
-
Teko001
őstag
válasz
djculture #55281 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy érdekelnie kéne, vagy hogy a védelmükben kéne, hogy szóljon. Csupán közöltem, mint technikai információt. Egyébként én is az ügyfelük vagyok, és engem például érdekel.
Szerk-re válaszolva: Miért, szerinted melyik törvényt sérti az, hogy nem tudsz vásárolni?Szerk2: Tény, hogy nem így kéne csinálniuk.
-
Teko001
őstag
válasz
prannk #55193 üzenetére
pietrasko azért kérdezte a díjcsomagot, mert bizonyos esetekben lehet váltani kötbér nélkül. Bizonyára persze ellehet intézni, hisz kötbér mellett mindent ellehet intézni, de talán anélkül is. Én a helyedben felhívnám az ügyfélszolgálatot, és megkérdezném egyébként, hogy mik az opcióid.
-
Teko001
őstag
válasz
lugosi #54954 üzenetére
Ezt nem tudom, ez érdekelne engem is. Egyszer megpróbáltam utána járni, találtam mindenféle üzleti telekomos/flottás felületeket, amikre utaltak szövegek, hogy ott lehet megtalálni, de nem igazán sikerült belépnem oda. Ha sima lakossági előfizető vagy, a My T-be megjelennek a számláid, és letöltheted. De ha szintén sima lakossági előfizető vagy (a te neveden van és te fizeted), viszont flottás díjcsomaggal, akkor már nem jelennek meg letölthetőként ott a számlák, ahogy cégesként se ezek szerint. Addig jutottam, hogy egy másik felületen valahol a MyT-től függetlenül.
-
Teko001
őstag
válasz
Intel fan11 #54951 üzenetére
Nem ingyenes, van tranzakciós illeték elvileg...
-
Teko001
őstag
válasz
cris78 #54912 üzenetére
De van.
(#54910) Intel fan11: A telefon otthagyás sajnos a gyártók hülyesége, nem az övéké. Ha tönkremegy a fülhallgató, akkor is ott kell hagynod pl. egy Samsung esetében is. Az ajándék aksi miatt meg hívd fel az a 636363-as számot, és ott utána néznek. Egyébként ez melyik üzlet volt? Valamelyik partner?
-
Teko001
őstag
válasz
Criton #54830 üzenetére
Nem állítom, hogy a Telekomnak valóban van az adott településen 4G lefedettsége, de a OnePlus One weboldala szerint a telefon az 1/3/4/7/17/38/40 band-et támogatja LTE esetében (ugyebár az LTE-nél nem csak hz van, hanem band-ek is vannak, tehát egy hz támogatás nem jelent semmit), itthon a 3, 7, 20-as sávokat használják ha jól tudom (és a 20-as a 800mhz-es sáv). Az pedig hülyeség, hogy mindegyik telefon támogatja a Telekom által használt sávot. Valamelyiket jó eséllyel igen, de pl. az iPhone 5 se támogatja a 20-ast...
-
Teko001
őstag
válasz
AstraCDX #54743 üzenetére
Viszont a telefonnak legalább egy 2G-t látnia kellett volna (ha csak nem valami kínai webshopos, ami esetleg nem támogatja). Próbáld meg szerintem is a modemmel, ha azzal se megy, vidd vissza. Szerintem előfordulhat, hogy valamit nem jól regisztráltak be, és emiatt ne engedi fel a hálózatra
-
Teko001
őstag
Az önkiszolgáló ügyfélszolgálat (vagy minek hívták) megszűnt létezni? A honlapon levő menütérkép is teljesen más, mint amit beolvas. Illetve viccesen ha korábban 1-est nyom az ember (ami régen volt), átkerül a 1412-re.... Ott van is ilyen, de az meg nem jó a mobiloshoz...
-
Teko001
őstag
válasz
honda 1993 #54637 üzenetére
Ha nincs benne, inkább telefonon szólj nekik azon a külön érdeklődős vonalon....
-
Teko001
őstag
válasz
AstraCDX #54473 üzenetére
Mindkettőt megveheted online a T-nél, de függő mindkettő szerintem. Ha elolvasod a német cikket (ha nem tudsz németül, google translate
), akkor kiderül, hogy lényegében egy újabb verziója a 3276-nak, kissebb, edge-t is támogat (ha valahol nem lenne 3g/4g), stb... Határozottan jobb vétel.
-
Teko001
őstag
A honlap és az ÁSZF szerint is hálózaton belül korlátlan a Next S, mely az ÁSZF definíciója szerint:
A „hálózaton belüli" kifejezést kizárólag a Magyar Telekom Nyrt. mobil rádiótelefon hálózatán (a továbbiakban: Magyar Telekom magyarországi mobil hálózatán) belül indított és abban végződtetett alapvető szolgáltatásokra vonatkozóan kell érteni. -
Teko001
őstag
-
Teko001
őstag
válasz
quailstorm #54181 üzenetére
-
Teko001
őstag
válasz
quailstorm #54178 üzenetére
Náluk is munkanap van a két ünnep között
-
Teko001
őstag
válasz
#45553408 #53947 üzenetére
Igen, láttam, ennek függvényében mondtam. Egyébként a hirdetett sebességek léteznek, és ellehet érni, nem pedig csak papíron léteznek. Amúgy egyetértek a kollégával, szvsz mindegy, hogy 100, vagy 40, a válaszidő a lényeg, ami kb. olyan szinten van, mint egy DSL kapcsolatnál, ami elég jónak mondható. De ha nem tetszik, válts lejjebb, tudtommal lejjebb lehet
(#53950) kissbg: Akkor már csak az a kérdés, hogy elérhető-e ott mindegyik, de ezt úgy se fogjuk megtudni, mert területenként változik.
-
Teko001
őstag
-
Teko001
őstag
Hát mit írtak a hírlevélben? A Lego-kalandot ingyen megnézheted a két ünnep között, egyébként pedig maximum a csatornákat adhatnák "kódolatlanul" esetleg, de a tartalmakat biztos nem, azért neki is keményen fizetniük kell. Valószínűleg a Lego film is szép pénzekbe került.
-
Teko001
őstag
válasz
stairmaster #53885 üzenetére
Megkell várni
-
Teko001
őstag
Az alapvető probléma szerintem nyilvánvaló: dolgozni kell, és még extra pénz se jár utána. De hasonlót tapasztaltam egyébként "hivatalos" boltban is, ott is vannak azért ilyenek, maximum nem üvöltöznek, de jó párszor derogált dolgozni ügyintézőnek. Persze tisztelet a kivételnek.
-
Teko001
őstag
pickpackpont.hu, a csomagkód a PC0000001478xxxxxxx, ahol az xxxxxxx a 7 jegyű WebShop rendelési azonosítód
-
Teko001
őstag
Azt hiszem még nem írta senki: januártól megváltozik a biztosítás intézésének módja, ezentúl futárral fog történni.
-
Teko001
őstag
válasz
milenda #53177 üzenetére
Lehetett volna azt írni, de nem ő volt az első, aki előjött ezzel a témával, és le lett jó párszor írva. Persze, lelehet írni mindenkinek egyesével aki erre jön, de egy fórumban az az alapvető, hogy visszaolvasok a témában, hátha már előjött másnak is a gondja. Ez a fórum lényege valahol, ebben különbözik egy chattől. Kereshető, és nem vesznek el a válaszok.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!