- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
Az ilyen telefonos, vagy bemutatón történő értékesítéseknek az a lényege, hogy nem hagyják, hogy gondolkodj. Azért nyomul. Ha gondolkodsz, akkor már nem kéred, ezt ők is tudják. Különben ezzel a biztosítással elképesztően köcsög módon nyomulnak, és is összevesztem az ügynökkel, mire elhajtottam.
-
Varszegig
veterán
válasz Lajos11107 #28218 üzenetére
Próbáld már meg légyszi tagolni a mondanivalódat, mert ez így olvashatatlan.
-
Varszegig
veterán
válasz #99546112 #27833 üzenetére
A csomagban az emeltdíjasok nincsenek benne, azaz ha azt hívtál az azon felül van. Az meg simán lehet +2000.
chaser15: "t-mobilban vették neked", ha ez azt jelenti, hogy valaki előfizura vette, és nem fizeti az előfizut, akkor bizony letiltják a készüléket, és tökmindegy, hogy neked dominos simed van.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
"Én annyit pontosítanék, hogy ma már csak aktív roaming adatcsomaggal lehet külföldi hálózaton mobilinternetezni."
Ezt nem tudtam, de ez nagyon ügyfélbarát lépés. (Mondjuk nekem a telefonon le van tiltva az adatroaming, és persze minden gyári droidon ez az alaprtelmezett, de ahogy tapasztaltam egy átlagos felhasználó simán bekapcsolja, mert majd csak jó lesz valamire
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz ANDROID??? #27798 üzenetére
Ha függő a telefonod, akkor nem lesz jó. Vegyél egy olcsó független mifit, vagy egy olcsó droidos telefont, és azzal oszd meg a netet.
-
Varszegig
veterán
válasz ANDROID??? #27780 üzenetére
Használni mindegyiket lehet, csak amikor jön a következő számla, akkor majd meglepődsz, hogy elneteztél párszázezer Ft-ot. Ugyanis a csomagok csak belföldi adatforgalmat tartalmaznak. Vannak roaming csomagok külön pénzért, de kb. a tizedébe sem kerül venni kinn egy prepaid simet, és arról netezni.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Köszi, intézkedek.
Az illető egyébként a Telekom munkatársaként mutatkozott be, azaz nem úgy, hogy a Telekomtól kapta a számomat, és x cég nevében árul biztosítást. Persze lehet lódított, ez esetben lehet megérné a körmükre nézni, mivel a stílusa eléggé rombolja a Telekom ügyfél felé mutatott képét. Alapból azzal indított, hogy az előfizetésemhez tartozik egy ilyen biztosítási védelem, csak nincs aktiválva, mert aki eladta annak idején nem tájékoztatott erről. Ha ez a szöveg kamu, akkor elég erősen rontja a hírneveteket az adott cég. (Egyáltalán a Telekom telefonál valaha is rejtett számról?)[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Most hívott egy "kedves" T-s munkatárs, aki megpróbált rábeszélni egy baleset-biztosításra az előfizetésem mellé. Kellően agresszív volt, így amikor már 3x mondtam nekem, és még mindig nem tudtam lerázni, már eléggé felkúrta az agyam (a végén simán hazugsággal vádolt, amikor felsoroltam, miért nem akarok ilyet). Az lenne a kérdésem, hogy az ilyen zaklatásoktól nem lehetne valahogy megkímélni magam? A telekom szolgáltasson, ne nyaggasson, és ha már nyaggat, akkor legyen elég 1x nemet mondani, nem óhajtok percekig veszekedni egy agresszív ügynökkel. Persze privát számról jött a hívás.
-
Varszegig
veterán
válasz Hege1234 #27439 üzenetére
Nem kell hozzá se flash, se böngésző. A műsorújság appból indítsd, és onnan a gyári videólejátszó fogja nyomni. Semmi flash nem kel ehhez.
By the way nem veszett össze senki senkivel, csak épp próbálják a flasht kiírtani a netes világból, mivel nagyon erőforrsáigényes. Az ios, wp után már a droid sem támogatja, de szerintem még 10 év múlva is lesznek oldalak, ahol flash fog futni.[ Szerkesztve ]
-
-
Varszegig
veterán
Nem azt vitatom, hogy nem adhatnak felújított készüléket. Azt viszont vitatom, hogy nem, vagy kevésbé vonatkoznak rá a magyar törvények. Tehát ha én egy kereskedőtől veszek egy apple terméket, én azzal a kereskedővel állok szerződésben, minden törvény vonatkozik rá. Az hogy ő honnan szerzi be, az más kérdés, az az ő baja.
Ha én külföldi webshopból rendelek, az más történet, az persze már más törvények alá tartozik. -
Varszegig
veterán
válasz #48525824 #26449 üzenetére
Jog szerint, a 3 napos cseregarancia esetén ha a használhatóságot korlátozza, akkor nem küldhetik el bevizsgálásra, hanem cserélni kell. Ezt persze a boltok többsége nagy ívben ....
Otisz: Ilyen esetben a fogyasztóvédelem is elmehet a ... Adja írásba, és menni vele bíróságra
kali: Olyan nincs, hogy nem vonatkoznak rájuk a magyar jogszabályok. Kutyát nem érdekli, hogy van-e itt képviselete, a céggel amelyik eladja a termékét köt fogyasztói szerződést a vásárló, azaz a jog őrá vonatkozik. Hogy aztán ő azt az almával hogy rendezi, az az ő problémája, ha nem tudja megoldani, áruljon Samsungot
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
-
Varszegig
veterán
válasz #99546112 #24847 üzenetére
Tényleg ne vedd bántásnak, de már az eredeti kérdés az áfáról is érdekes (van ember Magyarországon, aki nem tudja, hány % az áfa???), de amikor megírják neked, akkor miért nem tetszik a válasz? Tökmindegy mi van egy mintacsekken, pláne ami 2 éves, az áfa 27% és pont.
-
Varszegig
veterán
válasz ANDROID??? #24520 üzenetére
Samsung kicsit másképp áll a garihoz.
-
Varszegig
veterán
válasz polonic #24267 üzenetére
Sok banknál februártól lesz fizetős ami addig nem volt. Szóval az ingyenesség egyre inkább megszűnik. A kártyás fizetés a Visa-sok esetében kerül pénzbe mert ott az alacsony jutalék már nem bírta el a tranzakciós adót. De különben az igaz, mindenki nézze meg a banki konstrukcióit. Nekem a kártyás sokkal előnyösebb.
-
Varszegig
veterán
válasz erdoke #24263 üzenetére
Apró különbség, hogy a banki csoportos beszedés (aminél levonják a számládról) minden banknál neked kerül pénzbe. A kártyás fizetés meg nem. Sőt, ha jó kártyád van (nem hitelkártyára gondolok), akkor akár hó végéig a kártyás vásárlás összege neked kamatozik tovább, illetve 1% visszatérítést is kaphatsz. Tudom kis összegek, de sok kicsi sokra megy, és a mai világban ott húznak le, ahol hagyod. Ehhez képest nem nagy nyűg, hogy amikor a távszámlára bejön a számla, és jön róla mail, beírom a naptáramba, figyelmeztetéssel, és kész.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz erdoke #24176 üzenetére
Nézd, ha mondjuk felhívják a számodról a parlamentet, hogy bomba van odabent, akkor pár óra és csengetnek, és visznek. Ez már önmagában is elég kellemetlen ahhoz, hogy én nem akarnám kipróbálni.
Aztán a bíróság előtt lesz egy állítás az ügyészség részéről, hogy a kérdéses hívás a te számodról érkezett, valamint lesz egy állítás a részedről, hogy a telefon elveszett. Ez utóbbit semmi nem bizonyítja, így akár figyelmen kívül is hagyhatják. De még ha hisznek is neked, többe lesz az, mint 500 Ft parkolás (előzetes, ügyvéd, munkahely elvesztése már csak a gyanú miatt is stb.). De mondom, azt csinálsz amit akarsz, nem akarlak meggyőzni. -
Varszegig
veterán
Nem tudom, hogy magyarországon, hogy megy ez külföldieknek, de én eddig az alábbi országokban vettem pre paid simet:
Egyiptom, Olaszország, Csehország, Törökország, AusztriaEgyiknél sem volt gond, az első 4-ben bemutattam az útlevelem, kitöltötték nekem a papírokat, és kész. Ausztriában annyi volt a különbség, hogy papír sem volt, csak fizettem, és használtam. Mindenhol turista voltam, tehát semmi tartózkodási engedély stb.
Azt mondod, nálunk egy prepaidhez sem jutna ilyen egyszerűen egy külföldi?
-
Varszegig
veterán
válasz tomiivagyok #23695 üzenetére
sokszor elmondtam már: venni kell egy kinti kártyát, és annak a netjét használni. 15 eur/3GB egy hónapig pl.
-
Varszegig
veterán
válasz tomiivagyok #23693 üzenetére
Tudod használni, max amikor majd jön a számla pár 10 vagy 100e ft-ról, akkor ne csodálkozz, hanem fizess
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz Gery15 #23595 üzenetére
Az ékezet nélkülit válaszd. Továbbá egy olyan is van a samsung androidos telefonoknál az üzenetek beállításainál, hogy szöveges üzenetek korlátja, ez nálam pl. 200, ha ennél többet akarsz egyszerre küldeni, akkor MMS lesz belőle. Meg kell ezt emelni, ha ilyen mennyiségnél többet akarsz küldeni.
-
Varszegig
veterán
Ma reggel 7:09 és 7:10 között 38 db sms-t kaptam a tabomra, hogy sikerült meghosszabbítani a domino webet. Aztán 7:38-kor a 39x is megjött. Azt hiszem mostanra vettem az adást, elég lesz
-
Varszegig
veterán
válasz lupus_l #23550 üzenetére
Össze ne vesszetek ezen
Én pl. Axánál vagyok, ott is ingyenes marad a kártyás fizetés. (Friss hirdetmény, érvényes 2013.02.15-től. Az eddigi ingyenes utalásokba építik csak be a tranzakciós adót (pontosan azzal megegyező mértékben.))A kártyás vásárlás azért tud ingyenes maradni, mert az után a bankok jutalékot kapnak a kártyatársaságoktól. Ez a Mastercardnál 6 ezrelék, a Visánál 2. A kártyatársaság meg a kereskedő bankján át érvényesíti ezt. Amit az ráterhel a kereskedőre. Namost amelyik bank a Visával van szerződve, ott gond lehet, mert épp elviszi a jutalékukat a tranzakciós adó. Amelyik a Mastercarddal, ott lenyelhető, vagy legrosszabb esetben a kereskedőre tolható ez a tétel. Mondjuk azt a Visa is megteheti, hogy áttolja a +2 ezreléket a kereskedőre. Tehát végeredményben így maradhat ingyenes a kártyás fizetés, pont azért amiért eddig is ingyenes volt: mert a költségét más fizeti meg.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz Gery15 #23457 üzenetére
Nem venni kell, hanem megtartani egy régi belépőset, vagy használtat venni. 10-20e ft egyszeri beruházás, ha sokat vagy külföldön, hamar megtérül. De vehetsz Mifit is, de az se olcsóbb. Én a régi badás telefonom nem adtam el, hanem erre a célra tartom. Aranyat ér
Kint meg simet venni gyerekjáték, nekem van erre egy kindertojásom, csak választani kell, épp hova megyek -
Varszegig
veterán
válasz Gery15 #23452 üzenetére
Hát elég rosszul gondolod Nagyon nem mindegy, hogy hol vagy. Mobilnetre vegyél egy sparos mobilnet simet (9 eur, 3 GB), tedd be egy olcsó droidos telefonba, oszd meg a netet wifin, és az alap telefonodat meg használd wifin át. Kevesebb mint 3000-ből netezhetsz 3GB-ot. Bármi más többszörösébe kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz sarkanyolo2 #23037 üzenetére
kb 43% kamat
-
Varszegig
veterán
válasz atillaahun #22947 üzenetére
Csak ha bekapcsolod a netet kint, akkor android alatt gyorsan nekiáll minden frisstíeni, és mindjárt nem 1-2 hanem inkább 20-50 MB-ot fogsz forgalmazni. Ha már böngészni akarsz, vegyél kinn egy prepaid kártyát, oszd nem a netet egy lcsó droidos telefonnal, az alaptelefonodat meg használd wifin, és akkor elérnek, neted is van. Országtól függően 2-3000 Ft-ért 500 Mb körül netezhetsz így.
Illetve EU-ban még opció a különféle adatroaming csomagok, napi vagy heti jegye, ami sokkal olcsóbb, mint ha csak használod. De persze sokkal drágább a fentieknél.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz Gery1987 #22716 üzenetére
Az átadóhoz már nem kell menni, max ajánlatos, az adataid egyeztetése miatt, bár a vodával mint átadóval nem szokott gond lenni. Telenorral annál inkább.
Mostanában egyeztettem pár telenoros kártyás szám adatait, hihetetlen milyen szar az adatbázis, a név kivételével szinte soha semmi nem egyezett... -
Varszegig
veterán
"A mobilinternet számomnál annyit sikerült beállítanom, hogy az én számomra jön az SMS, nem az unokahugaimnál lévő mobilinternetesre."
És azt nem lehet elérni, hogy az egyenleg sms más számra jöjjön? A routerembe dugott backup domino 3gre jönnek az sms-ek, a router nagyon intelligens, de sms-eket nem olvas, a múltkor meg néztem ki a fejemből, miért nem megy a tartalék net se
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz DonThomasino #22529 üzenetére
Mondom gmail fiókba. Semmi outlook
djculture: Ezzel nem is vitatkozom, csak azt mondom, hogy kizárt hogy valaha 0 Ft/XS volt/van/lesz A 990 Ft majdnem az, jelképes összegnek nevezném.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz Vangelis #22456 üzenetére
A letiltás elleni garancia egy papír, amivel kitörölheted... Ha esetleg mégis tiltják a telefont, akkor perelheted vele az eladót. Ez a mai magyar viszonyok közepette pár év (5-10?) alatt lemegy, ő a végén széttárja a karját, és közli nincs pénze, bocs.
Malachi: És hogy hajtod be rajta?
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz warning93 #22342 üzenetére
Nagyon korrekt a Samsung házhozjáró szervize, nem fognak hülyének nézni, és ami bajod van azt megcsinálják. Komplett kijelzőt, keretet, alaplapot, bármit cserélnek háznál, ha kell. És sokkal jobban jársz, mert ezt még ezen a héten megoldják neked, a másik esetben egy hónap mire a pénzedhez jutsz, és akkor kezdheted a telefont intézni. És mi van ha ugyanazt küldik vissza?
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz dedike #22327 üzenetére
Van a szervizfutár, ami egy bővebb körre elérhető, és van a házhozjövő, ami jellemzően a zászlóshajókra (S2, S3, Note). Az előbbi elviszi, és egy nap múlva javítva visszahozza (nagyon komoly, plombált bélelt dobozban viszik el-feleségem galaxy W-jén tesztelve akksihalál miatt), a házhozjövő meg kijön, kér egy asztalt, kipakol, és megoldja
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz Soulfly842 #22218 üzenetére
A HTC-nél viszont gáz, hogy a nagyon szeretnek elugrani a garis problémák elől. Viszont a Samu nem szarozik, a prémium telefonokat akár háznál javítja, kijelzőt, alaplapot, bármit cserélnek, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest