- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
Mike Farrel #39768 üzenetére
Álomvilágban élsz. A szolgáltatót totál nem érdekli az adásvételi.
Úgyis átfognak verni aztán majd jössz ide sírni, hogy mi történt.
Egy nagy szerencsejáték a használt teló vásárlás. Teljesen felesleges pénzt adni érte.
Inkább vegyél részletre 0% THM-el. Nem csak a T-nél vannak 0% THM akciók hanem néha független telókra is pl Edigitalnál- -
-
raziel01
veterán
Ha nekem július 1-től szeptember 30-ig GONET XL csomagom volt, december 30-ig pedig GONET L akkor jár nekem újra a kedvezményes GONET XL? (Like díjcsomag)
3 havonta lehet elvileg. -
raziel01
veterán
válasz
Balazska15 #37405 üzenetére
Csütörtökön 60 ezer lesz dominoval az SP
-
raziel01
veterán
válasz
stickermajom #36877 üzenetére
Nem indul újra.
-
raziel01
veterán
válasz
Something_ #36543 üzenetére
Nekem a régi Like díjcsomagban 1800 Ft a számlám pedig nem beszélek sokat.
Szerintem mindenki jobban jár ha inkább kevesebb beszél, mint hogy aláír telefonvásárlás miatt 2 évet egy 10 ezer Ft-os díjcsomagra. -
raziel01
veterán
Fun aranytárskártya díjcsomagot mire lehetne elhasználni?
Az ilyen tartalékkártya nekem de nem használom.
Lottózni lehet belőle? Normál előfizetésnél a havidíjon felül vonná de itt elhasználható erre?
Vagy mire használjam fel? -
raziel01
veterán
Durva azért, hogy képesek voltak hétfőn visszarakni a kuponmezőt annak ellenére, hogy pénteken jól ki lett használva a rendszer.
-
raziel01
veterán
válasz
Vangelis #35855 üzenetére
Abszolút jóhiszeműség.
Nem vagy köteles tisztában lenni azzal, hogy egy terméknek mennyi az ára.
Én úgy hittem, hogy teljesen normális ár 890-ért egy memkártya.Anyám már azért mondta, hogy jajj nehogy visszakérjék. Milyen jogon kérnék vissza. Olyan, mintha a Tesco utánad jönne fizetés után, hogy bocs túl olcsón adták adjam vissza.
-
raziel01
veterán
"Ha mindenki vett volna magának 1 - 1 dolgot, szvsz nem zavarta volna Őket"
Lol azért naiv ne legyél már.
Az is zavarta volna őket.---------
AKG T912 meg kb tényleg 3400-at ér vagy annyit se. Nem nagy szám a hangereje és a hangminősége se.
Persze a sorozatokat majd tudom azzal nézni.
Dokkolóról meg könnyen leesik. Az fix, hogy 5k-nál többért rablás. -
raziel01
veterán
Technikai karbantartás
Egyszerűen nem akart tovább engedni előtte se. :\ -
raziel01
veterán
válasz
sarkanyolo2 #35619 üzenetére
Ugye milyen rossz érzés? Engem is zavar.
Bár annak őszintén örülök, hogy egyesek jól lehúzták a céget olcsó termékekkel. Grat nekik. -
raziel01
veterán
Nem igaz basszameg, hogy mindig itthon vagyok délután, ma meg nem voltam itthon. :\
Semmit nem sikerült rabolni.
Dühít most nagyon. -
raziel01
veterán
válasz
lord.lakli #34811 üzenetére
Irigység rulz.
Nem csak ott hirdetem. Abszolút korrekt áron adom, alkudni is lehet belőle.
Az egyik benne van a telómban, a másikra meg nincs szükség így eladom.
Semmi nem tiltja, hogy olcsón vett terméket eladja valaki drágábban.(én csak össz-vissz 2 kártyát raboltam, más ismerős meg 4-5 terméket is.)
-
raziel01
veterán
válasz
kavics325i #34756 üzenetére
A felhasználói szerződés tiltja a kártya eladást, nem?
Max átíratni lehet az előfizetést.St3ven: sose tudni, lehet lesz még ilyen akció.
-
raziel01
veterán
Én most reggel vettem át 8:30-kor a 32 GB-os memóriakártyát.
Már megint mit összeszerencsétlenkedtek mire megkaptam.
Először azt mondja, hogy nem látja, hogy mit vettem, csak annyi látszik, hogy 890 Ft-ot fizettem.
Mutatom neki telómon az emailt, hogy pontosan mi a termék neve. Azt mondja ja mégis látszik ám.
És hozta is a kártyát.Úgyhogy az akció alatt két 32 GB-os kártyát sikerült rabolni 2x890 Ft-ért.
Amúgy ugyan úgy a saját nevemmel belépve rendeltem meg. Úgyhogy lehetett saját account-tal is akár kétszer is kihasználni. Csak a személyes átvételen volt a lényeg.
-
raziel01
veterán
Komolyan felháborító, hogy annyira nulla a T-mobile választéka, hogy már megint egy 32 GB-os kártyát kellett rendelnem 890 Ft-ért.
Bluetooth hangszórót akartam volna csak az nincs itt a helyi boltban. Memkártya meg holnap reggel átvehető.
Reméljük.Megyek nyitásra.
Online fizettem megint. -
raziel01
veterán
válasz
Tappancs2001 #34390 üzenetére
Össze lehet vonni persze.
-
raziel01
veterán
válasz
krisztian112 #34387 üzenetére
Én beregeltem anyámat is. Sütik törlését próbáld meg.
-
raziel01
veterán
Nem mintha sokat számítana a 10k Iphone-nál ha úgyis részletre veszi az ember.
-
raziel01
veterán
válasz
Prof01 #34308 üzenetére
Gyakorlatilag mindenre felhasználható kód, így ingyen megkaphat az ember pár cuccot és szerinted lesz olyan aki ezt nem használja fel? Hát good luck.
Itt regisztrálnék a helyedben és várnám, hogy 2 napon belül még hátha jön még kód
korcsillio: A T tájékoztatása szerint lesz lehetőség olcsóbb árat fizetni de még nem publikus a pontos részlet.
Amúgy most komolyan azt mondom, hogy aki nem regisztrált 2-3 napja se amikor írva lett a dologról az meg is érdemli, hogy ne kapjon kódot.
-
raziel01
veterán
11-kor jött a kód. Fél 1-kor át is vettem.
890 Ft-ot megért. Főleg, hogy úgyis most akartam 32 GB-os kártyát venni.
Direkt online fizettem kártyával, hogy ne mondhassák, hogy nem adják oda.
Vagy fél órát vártam de megérte. 20 perc kellett mire megtalálták a raktárban a kártyát és utána vagy 10 percig szórakoztak azzal, hogy most akkor hogyan is kéne számlát adniuk egy olyan tételről amit már online fizettem. Új srác volt de kedves volt. Abszolút örülök.
-
raziel01
veterán
válasz
sarkanyolo2 #34277 üzenetére
Bárki betudja persze.
-
raziel01
veterán
válasz
smileismarci #34269 üzenetére
Kaptam én is. Sokra már nem megyünk vele.
m0ski: Iphone-ra nem érvényes írta facebook-on a T-mobile.
-
raziel01
veterán
válasz
krisztian112 #33929 üzenetére
Pont ezt mondom, hogy kiesés volt. És rájöttek erre.
-
raziel01
veterán
válasz
krisztian112 #33927 üzenetére
Bevételkiesés ha 10% lejön a drágább telefonok árából.
-
raziel01
veterán
Komolyan mondom nevetséges. Akkor súlyú? 1 embert érint a dolog, Téged.
Kiakadhatsz ha akarsz szíved joga de akkor sem kell 2 óránként valami csúnyát beírni a cégről.
Milyen segítséget vársz? Az nem segítség, hogy megmondták, hogy sehogy sem lehet visszaváltani? Azt hiszed, hogy itt mindenki a T-nél dolgozik és megtudja oldani a gondod?
Nincs megoldás. Facebook-ra írhatsz a T-nek majd mondanak rá valamit.Nekem sem tetszett, hogy 4500-ért cserélték a kártyámat, mérges is voltam nagyon rájuk de attól még nem írtam be naponta, hogy mekkora egy szemét banda.
kali: ha lejár a hűség és úgy vesz telót akkor már nem szoktak előleget kérni. Csak akkor szokás ha nincs náluk múltad. pl ha új előfizető vagy.
-
raziel01
veterán
Senkit nem érdekel. Itt kérnélek meg, hogy fejezd be a folyamatos fikázást. Tudjuk mi történt. Nem tudunk mit csinálni vele. Unalmas már 15-ször olvasni a háborgást.
Bailey: Facebook-on azt írta a T, hogy csak 1999 előtte SIM cseréje díjmentes. Beszélnek ezek össze-vissza.
Nekem 4500 Ft volt pedig még 80 ezres telót is ott vettem náluk de a másik számhoz tartozó SIM-et kellett cseréltetni. Mák kell, hogy ingyen cseréljék. -
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz
Varszegig #33579 üzenetére
Egy domino-s ügyfél olyan, mint egy csótány aki csak élősködik, jól elkéne taposni.
(viccelek)Domino-nak nem sok értelme van ha úgyis havonta töltögeti az ember. Drágábbak a percdíjak is. Meg folyton az van, hogy ú basszus pont lefogyott a pénz a kártyámról. Előfizetést is lehet hűség nélkül venni.
-
raziel01
veterán
válasz
redingitell #33363 üzenetére
Ezeknek az a dolga, hogy próbáljanak mindenre rábeszélni.
Ezért veszek én csak neten rendelve mindig.
Úgy tuti nem beszél rá senki semmire. -
raziel01
veterán
válasz
wertigo1984 #32986 üzenetére
Kötőjel nélkül olyan mintha el se küldted volna.
Kajak nem értem, hogy ha le van írva pontosan, hogy mit küldj el akkor miért nem azt küldöd el?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest