-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoLTE kérdéshez: Amennyit tudok róla, az alapján amellett, hogy készülékfüggő, díjcsomagfuggő is lesz. Ez alapján, ha a legnagyobb díjcsomagokhoz kötik, szerintem 3-4 ismerősöm lesz, akivel használni tudom majd.
-
"a szerviz nem tud kicserélni készüléket"
Szerintem valójában tudna, mint a szolgáltató megbízottja. Ha maga a szolgáltató a weblapján azt írja, hogy fordulhatsz közvetlenül a márkaszervizhez (nem kellene, a vásárlás helyén kell intézni a garanciális problémákat), akkor cserével is ugyanúgy lehet hozzájuk fordulni, ugyanis a csere ugyanúgy egy garanciális igény, mint a kijavítás. Tehát ha az egyiket lehet, lehet a másikat is.
-
Listaáron vett céges telefon szolgáltató általi függetlenítését is a cég aláírójának kell kérni? Vagy azt mezítlábas ember is intézheti?
-
válasz
szabogabor10 #69995 üzenetére
Digi online van ios-re: [link]
-
-
Sok mindenben igazad van, és valóban rávilágított arra, hogy mennyire függünk a mobiltól.
Az általad írt helyzetekre igyekszünk felkészülni, pl édesapámnak és nekem is van powerbankunk, plusz eleve minden napot feltöltött akksival kezd az ember. Az ellopás / elvesztés ellen nincs persze igazi orvosság, mondjuk annyi, hogy relatíve kicsi az esélye, hogy mindketten egyszerre veszítjük el (mert ha pl én vesztem el, akkor őt még el tudom érni egy telefonfülkéből, és viszont). Tehát úgy érzem, hogy szinte mindenre, amit én user szinten elkövethetek, megpróbálok felkészülni, illetve arra van orvosság, de erre amikor a szolgáltató részéről merül fel a hiba, arra nem tudtam felkészülni (illetve azzal tudnék, ha más szolgáltatós backup telefon lenne nálam, ami azért már erősen túlzás lenne). Sőt, a nagyobbik probléma, hogy éppen a fenti helyzetben, amikor nem utal semmi arra, hogy ne tudnánk egymást elérni, mind a ketten várhatjuk a másik hívását, térerőt és szolgáltatót jelez a telefon, csak éppen nem lesz bejövő hívás (meg kimenő se). Ezért érintett elég kellemetlenül. -
válasz
n@p@lm #69937 üzenetére
Igen ebben igazad van, de ez nekem eszembe se jutott. Csak az hogy a család nem tud elérni és én sem őket, adott esetben. Szóval a segélyhívás egyáltalán nem volt kérdéses, csak egymás elérése, így e tekintetben a 112-vel nem voltam kisegítve.
Plusz hozzátartozik hogy édesapám velem volt egy városban, de egy kocsival mentünk. Kitettem a város másik felén, ő intézte az ő ügyeit én az enyémeket. A továbbindulásnál elég necces lett volna egyeztetni a találkozót mobil nélkül. Szerencsére addig megjavult, mert amikor kitettem, akkor még azt hittem van telefon, így azt sem tudtuk megbeszélni, hogy adott időpontban itt vagy ott találkozunk. Huhh, nagyon béna lesz az ember mobil nélkül. -
Ma egész nap úton voltam erre-arra az országban.
Az volt a kisebbik gond, hogy a mobilnet lehalt (az is gond volt persze), de se hívni nem tudtam, se engem nem tudtak hívni kb 10:15 és 11:20 között.
A munkámon kívül csak azért aggódtam, mert szívbeteg vagyok, és ha valami van, senkit nem tudtam volna értesíteni a családból, illetve ha rámtelefonálnak, hogy mi van velem, és nem vagyok elérhető, akkor kitör az ijedelem. Na ezért megpróbáltam sms-eket küldeni, hogy nem hóttam meg3 sms-ből 2 elment érdekes módon, de a harmadik már nem.
A telefon mobilnet nélküli, sima GSM térerőt mutatott (teljes térerőt, néhol 5-ből 4-et) de semmilyen valós lefedettség nem volt.
-
válasz
felsál #69419 üzenetére
Nekem a 150-es van, a valós használatban (e-mail, böngészés, különböző mobilos szolgáltatások pl foursquare, swarm és egyebek, whatsapp és társai, voip telefonálás) egyáltalán nem érzem a különbséget (eddig nekem is next s volt).
Lehet, hogy video streamnél vagy egyéb lejátszásnál érződik, pl ha zenét töltesz le közvetlen a telefonra, de még zene stream-nél se vettem észre, hogy szükséges lenne a 150. És ez egyébként is elméleti felső érték.Jelen pillanatban én azt gondolom, hogy a 30-as is teljesen jó, a lényeg hogy az LTE hálón legyen a telefon, az önmagában sokkal többet számít szerintem, mint a 30 vagy 150.
-
válasz
MittuDomain_ #69399 üzenetére
Nem vagyok belsős de szerintem nem.
Eddig volt a nagy vásárlási szezon, és eddig sem voltak erősek az akciók.
Esetleg januárban, februárban az uborkaszezonban. -
Ha cég vett netes rendeléssel telefont annál is van a 14 napos elállás?
-
válasz
fikifiki16 #69300 üzenetére
"Persze tipikus magyar mentalitás, hogy akkor 22-én fél 12 után rendel valaki telefont és várja, hogy karácsonyra kiérjen mert az karácsonyi ajándék lesz! Máskor gondolkodj előre és 20 előtt rendelj!"
2x azaz kettőször le lett írva mielőtt ezt beírtad, hogy múlt csütörtökön rendelte.
Érdekes, hogy valakit kioktatni könnyebb, mint elolvasni, hogy egyáltalán mihez szólsz hozzá.vwpolopg: érdekes ez a kuponkód, nem akkor jár, ha új készüléket vesz az ember? Én vettem, de nem kaptam semmilyen kupont.
-
válasz
#04441088 #69293 üzenetére
Bár teljesen lényegtelen, de nem hiszek neked. Az általad leírt magyarázat teljesen adekvát lenne, ha átvétel után hirdetted volna meg. De az hogy megrendelés és átvétel között már nálad volt a pénz utalással, sokkal inkább azt engedi sejtetni, hogy ezt bizony azonnal eladási céllal rendelted. Én úgy érzem, hogy nehéz lenne bárkit is meggyőzni itt az ellenkezőjéről.
És mindehhez hab a tortán, hogy közben a szolgáltatót szidod.Valójában új előfizetésre, vagy hosszabbításra vetted volna? Mert első esetben legalább elállhatsz magától az előfizetéstől is.
-
válasz
#04441088 #69247 üzenetére
Bocs de nem állom meg, hogy meg ne jegyezzem, hogy a leírtak szerint a szolgáltató bekért volna 80k előleget arra a telefonra, amit eladtál előre 115k-ért, és a vételár már a zsebedben is volt.
Őszinte leszek, szerintem kiválóra vizsgázott a szolgáltatónál a nepperszűrő. -
válasz
d@minator #69194 üzenetére
"Egy megoldás lehet...A részletfizetés módosítom egy összegűre. Így ha nem tetszik a droid eladhatom és vehetek belőle iPhone-t."
Szerintem erre ne kalkulálj, mert a hűségidős vásárlásodat elhasználtad, azaz a hűségidő alatt másik készüléket nem fogsz tudni venni ugyanahhoz az előfizetéshez, még akkor sem ha egy összegben fizeted ki.
-
Kissé repetitív az akciós kalendárium. Ahogy a Lumia 640 ismétlődött, úgy ismétlődik ma a memóriakártya.
Úgy érzem hogy nem túl nagyszabású az idei akciózás. -
válasz
ANDROID??? #69086 üzenetére
Nekem egy Sony van, nagyon bevált.
-
Már egy ideje megtették, nem kell összemosni semmilyen közelmúltbeli történéssel. Van olyan minisztériumi szerv, ahol már hónapokkal ezelőtt. Csak most ügyesen rákommunikálnak.
A hírben elbújtatva látszik, hogy a mobilinternet szerződéseket mondják fel. Mondjuk mást már nem is nagyon tudnának, mert az előfizetéseket tudomásim szerint már az év folyamán átvitték egy másik szolgáltatóhoz. Ha érdekes, megkérdezem neked hogy pontosan mikor, de úgy emlékszem nyár vége vagy ősz volt."nem mondott semmi olyat, amiért így kellett volna bánni vele"
De szerintem igen.
"ha mondott volna, akkor is szólásszabadság van"
Abba nem fér bele minden.
-
Milyen szállítási időben kell most gondolkozni, ha az ember rendel, a jóváhagyástól számítva?
-
Webshopos rendeléssel kapcsolatban lenne kérdésem.
Ugye ha van a webshopban, akkor két dolgot ír, vagy hogy 1-2 napon belül kiszállítjuk, vagy akár azonnali átvétel xy db helyen.
Az első verzió világos, de mi van akkor, ha egy adott készüléknél nincs ott, hogy kiszállítják akár 1-2 napon belül, hanem csak az van, hogy azonnal akár 23 üzletben.Jól gondolom-e, hogy ez azt jelenti, hogy ez az adott üzletek készlete, de én hiába rendelném meg online, egy másik üzletben történő átvétellel, oda nem szállítják át? (Abban a megyében, ahol lakok, nincs üzlet, ahol készleten lenne.) Szóval a kérdés, hogy ha megveszem online, és átvételnek bejelölöm azt az üzletet, ami a lakóhelyemen van, de ott a ws szerint nincs készleten, akkor átviszik-e oda, és meg tudom-e venni.
-
válasz
kaposznyak #68920 üzenetére
Publikusban nincs ilyen csomag, csak a Next M korlátlan, abban meg van ami van.
-
+-ból a legelején csak 16-os volt, második vagy harmadik héten jött be a 128-as. Ezért kérdeztem, hogy ennyi erővel a 64-est vajon bevezetik-e.
Láttam, hogy a szürkéből csak egy van Debrecenben, ezért kérdeztem, hogy lesz-e még új készlet.
Az a baj, hogy úgy látom, hogy mivel van 1 db készleten, ezért nem tudok készletértesítőt kapni (lévén, hogy van). Kérdés, hogy azt az 1 db-ot Debrecenből elhozzák-e vajon. -
64 gigás i6s+ szerintetek érkezik még karácsony előtt a telekomhoz?
Illetve ugyanebből 128-as fekete vajon lesz még a központi raktáron karácsonyig? Látom egy darab példány van belőle az országban Debrecenben, ez egy kicsit vékonyka készlet. -
válasz
vwpolopg #68519 üzenetére
Meg nem csak az ilyenek vásárolnak szolgáltatói részletre szerintem. Ott vagyok pl én. A (relatíve drága) díjcsomagomat úgysem mondom fel (céges, szükséges), ez 2 év múlva is kelleni fog. Ha tehát emellé veszek készüléket, úgy, hogy 30%-kal olcsóbb, mint üzletben, ráadásul részletre fizethetem ki, akkor miért ne?
-
válasz
Gedeon31 #68495 üzenetére
Tényleg gyenge szerintem is. A Fitbit Charge, ami ma 50-ről 40-re akciós, konkrétan ennyi máshol is, vagy kevesebb (árgép szerint 32-nél kezdődik, és még nagyobb elektronikai áruházban is 39).
Szóval eddig én se láttam olyat, amivel levettek volna a lábamról. Lehet, hogy fizetésnaphoz igazítják a nagyobb akciót? -
válasz
Vangelis #68342 üzenetére
"Szerencsére 80 ezer előleget akartak kérni
Pedig már törzsvásárló vagyok"... vagy éppen azért?
minasm3: szerintem egy 5s nem elképzelhetetlen. Vagy amit Vangelis írt, a 6+ ami bent ragadt készlet lehet, mert az 50% akcióban is benne volt. Kurrens példány aligha fog belekerülni.
-
válasz
Soulfly842 #68329 üzenetére
Értem, köszi. Figyelni fogom, ha erre-arra járok az országban, kíváncsi vagyok, hátha én is meglátom. Bár az én telefonom "csak" a 150 mbps-t fogja tudni rajta, de azért várom, mert minden hálózatbővítés jobb hálózati kihasználhatóságot jelent. Épp a múltkor voltam olyan helyen, ahol egyszerre nagyon sok ember csatlakozott okostelefonnal a hálózatra, és nagyon érezhető volt a belassulás, néha kimaradás. Ha ebből pár telefon átáll az LTE-A hálóra (pláne ha az enyém is
) akkor megint egy gonddal kevesebb.
-
válasz
Soulfly842 #68325 üzenetére
Az ilyeneknek mindig örülök. Lehet erről, illetve az érintett területekről olvasni valahol a honlapon?
-
Az előbb próbáltam a telekom.hu-t, működik minden, gyors az oldal, flottul szépen megy.
Igaz a számomra azt írja, hogy nincs rá hűség, de ennél rosszabbat ne tévedjenek -
Ha most váltok Next s-ről Next m-re vagy aranytárskártya Next m-re, akkor bukom a voipot? Jelenleg működik.
-
válasz
Kolondrum #67964 üzenetére
Én a következőképp tudtam befizetni a céges számlát. Leírom, mert szerintem tök röhej.
A telekom app-ban (nem bb-s, windows phone) egy rövid időablakban engedte megnézni a számlát. Letölteni a telefonra nem lehetett (vagy csak én voltam a béna, vagy a wp-s app nem tudja), de megosztani meg tudtam. Így feltöltöttem egy felhőtárhelyre, onnan letöltöttem a gépre, és befizettem. Utána nézegettem pc-n is, de nem tudtam megnézni. Ma akartam újra, meg akartam magamnak ajándékba venni egy telcsit karácsonyra
, de technikai hiba miatt nem ment a webshop. Szóval ez van. :/
-
A webes fiókban szerettem volna a már meglévő készülék nélküli Next S csomagomat készüléknélküli aranytárskártya Next M-mé átváltani, de nem jelent meg a lehetőségek között. Sőt, készülék nélküli Next M-mé se engedte, csak a készülékes változatokat kínálta fel.
Nem is lehet az online ügyfélszolgálaton megcsinálni, vagy én nem jól csináltam valamit? -
válasz
lugosi #67898 üzenetére
Ez már eszméletlen...
Előre tervezett fejlesztés?
Még mielőtt bárki izélne, a szmájlit én tettem rá, egy szót akartam vele kiemelni.
Amúgy basszus a pénzem szeretném / szerettem volna költeni náluk, de hát ha egyszer nem hagyják. Komolyan előfizetek már Vangelisnél, hogy intézze nekem ezeket ügyeket, neki tutira működik minden!
-
Van valami különösebb oka (upgrade, karbantartás, vagy bármi egyéb), hogy a telekom weblapjáról kattintva semmi nem jön be? A főoldal bejön, de ha valamelyik linkre kattintok, pl előfizetéses telefon vásárlása, vagy dominós telefon vásárlása, akkor:
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.
-
Bocsesz, hogy béna vagyok keresni, de segítsetek már légyszi:
Milyen dokumentumot kell letöltenem, kitöltenem, aláíratnom, és mit kell mellé mellékelnem, ha a cég előfizetéseit akarom intézni? Már egyszer kaptunk ilyet a telekomtól, de el lett hagyva sajnos :/
-
válasz
Varszegig #67721 üzenetére
Ja, ebben a szegmensben (havi 50 perc és 8-10 sms) mióta dolgozok, nem nagyon van tapasztalatom. Attól még persze létező.
Csak az a baj, hogy ennél a megtakarítás a konkurensek között, legyen 20%, akkor is párszáz ft.
A hűséggel én meg úgy vagyok, hogy 2 év múlva is kell telefonálnom, akkor már aláírom hogy olcsóbb legyen.
Végső soron úgy gondolom, de majd kijavítasz ha tévedek, hogy neked kb a net volt a lényeg a csomagban. -
válasz
Varszegig #67717 üzenetére
Jó csomag, ez vitán felüli. Szerintem a Vodafone árban mindig nagyon jó volt, nekem mindig minőségbeli problémáim voltak vele. Egy ideje úgy vagyok a dolgokkal, hogy az ár - észszerű keretek között - legyen másodlagos, legyen a minőség az első.
Nekem cserébe a fenti csomaggal szemben 6500-ért van hálón belüli korlátlan hívásom (ami szvsz jóval többet ér, mint ugyanez aktív voda maxosok és redesek között, ezen utóbbiak sokkal kevesebben vannak), korlátlan sms hálón belül, és 160 perc kívülre. Ha összeadod, ez már szerintem eleve jobb csomag, igaz csak 500 mega a net, de ha fölé megyek nem kapcsolják ki, csak lassul, ergo van benne net utána is.
Az enyém nem voip tiltott, skypeon és sip-es hívásokkal is szoktam rajta beszélni. -
Csak jelezni szeretném hogy nálam már megy a Telekom app. Weblapot nem néztem, de az app már működik. Forgalmat mutat, számlát le tudtam belőle tölteni.
-
Nálam még mindig nem jön be a számla (sőt már maga a telekom weblap sem jelenik meg rendesen).
Akkor részemről azt hiszem ennyi esélyem volt a céges számlák rendezésére, majd a jövő héten tudom próbálni újból.
De látom nem számolnak késedelmet emiatt.
Basszus, ha belegondolok, hogy annak idején a teljes céges domaint és levelezést át akartuk vinni a telekomhoz... Most kiráz a hideg, ha erre gondolok. -
válasz
cintula187 #67579 üzenetére
Körülbelül 8 napig viszi a teknőcposta az elektronikusan kiállított számlát a telekom fiókomba.
Sajnos nálam se működik a telekom fiók még mindig, így a számlánk várat magára. Holnap estétől már csak a mobil verzióját nézem a site-nak mivel nem leszek itthon, azon meg se letölteni, se befizetni nem fogom tudni, csak a gép előtt ülve. Egy szállodai gépen pedig nyilvánvalóan nem fogok a céges számlán mobilbankolni.
Így csatlakozok a változatosság kedvéért egy hibaüzenettel, úgy látom 404 és technikai karbantartás volt sárga háttérrel eddig, ez a fehér verzió még nem:
Szóval lesz valamilyen élmény?
-
válasz
ANDROID??? #67539 üzenetére
Ez persze nem hangzik rosszul, csak egy kérdést vet fel. Ha a jelenlegi rendszerük, ahol elektronikusan éred el a számlád - ha eléred - küldi elektronikusan a számládat a távszámlának, akkor mi arra a garancia, hogy ha a weblapjuk/rendszerük úgy működik mint most, akkor a távszámlába eljut az a számla? Mert szerintem ugyanúgy kutya vacsorája lámpaoltás után.
A magánelőfizetésemben megkaptam távszámlán a számlát, de az még pénteken volt.. Pénteken még nem dobták le az EMP-t a jelenlegi rendszerükre se. -
válasz
ANDROID??? #67533 üzenetére
Oké, de már kiadott, befizetésre váró számlával mit kezdesz a távszámlával? Távolról integetsz neki?
-
válasz
GeneraL_XTX #67523 üzenetére
"Mikor várható, hogy használható állapotba kerül ez a rakás....valami?"
Megjósolhatatlan. Webshop anomáliák több mint egy éve vannak, ha jól emlékszem. Namost vagy az ügyintézős rész is felzárkózott ehhez a szinthez, és akkor nagy baj van, vagy lehet, hogy ez a diszfunkció elmúlik, és ez a rész használható lesz. Viszont ahogy a webshop javítása nem sikerült egy év alatt, így rövid kifutást nincs okunk remélni.
Sajnos munkaidő végéig sem sikerült belépnem a fiókomba, így ha holnap sem sikerül, akkor még szerda reggel rápróbálok, egyébként meglesz évek hosszú sora után az első befizetetlen számlánk, mert így ezen a héten mindenre lesz időm, csak telekom pontba menni nem.
Ja, az időzítés, hogy miért éppen számlabefizetési időszakban. Ehhez szerintem érzékük van. Mikor csinálták az országos leltárt? Csak nem akkor mikor a szifon premierje volt? Ja, de.
-
Én a magán kártyámmal nem fogom a cég kiadásait fizetni, az teljesen biztos.
Emellett másik probléma, hogy az e havi számlát már kiadták, ergo ha el is intézném valahogy (szerintem leginkább: sehogy) azt, hogy a hátralévő időben az elutazásomig meglegyen a távszámla reg, akkor sem küldenék már ki még egyszer a távszámlára ezt a számlát, ami már ott van a telekomnál (valahol) a fiókunkban, hogy fizessük be.
Egyébként, ha egy 2000 fős cég lennénk, ennek megfelelő számú előfizetéssel, akkor nincs az a magán hitelkeret, amivel ki tudnám fizetni a cég telefonszámláját...Egyébként szerintem dobogós vagyok a "gyűjtsük a telekom weboldal hibaüzeneteit" versenyben, ugyanis az előbb a változatosság kedvéért az alábbi hibaüzenetet kaptam:
Én ezt mára ráhagyom, szerintem majd a cégünk meg a telekom lemeccseli egymással, hogy miért nincs a számla befizetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Brave
- Androidos tablet topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Automobilista 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- !!Újszerű!! AsRock RX 7700XT 12GB /Jótállással!/Szép állapotban!/Beszámítás! Posta ok!
- Xbox Series X - dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!