- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
senior tag
válasz GoodSpeed #134457 üzenetére
Úgy sejtem, hogy a hűségidő lejártára gondolsz a Magenta 1 lejárta alatt, utóbbi ugye egy kedvezmény, ami nem jár le.
A számhordozást az új szolgáltatónál kell kezdeményezni, ő fordul a Telekomhoz a nevedben. A szerződésed a régi szolgáltatóddal a számhordozás napján szűnik meg, tehát az új szolgáltatódat előbb is megkeresheted, kijelölve számhordozás napjának október 28-at (te választhatod meg a számhordozás napját).
Telekomhoz azért érdemes előtte beugrani egyeztetni, hogy rendben vannak-e az adataid, mert a számhordozás meghiúsulhat, ha a Telekom által ismert adatok eltérnek az új szolgáltató által átküldöttektől.
Ez a 8 napos felmondási idő már nem létezik, a szolgáltatónak azonnal meg kell szüntetni bármilyen szolgáltatást az előfizető felmondásakor.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz IntelKiller7 #134362 üzenetére
Annak havi díjában benne van az HBO max. Szóval addig lesz HBO maxod, amíg erre a csomagra fizetsz elő.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz csaszi75 #134188 üzenetére
Értem én, hogy ez egy legegyszerűsített ábra akarna lenni, de a WiFi-t közvetlen IMS-be kötve mutatni nagy hiba. Ott is megvan a core, hogy is lehetne enélkül akárcsak a WiFi és mobil hálózat közötti észrevétlen átjárás a mobillal, ha épp kisétálsz a WiFi lefedettségből Vowifi beszélgetés közben.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz csaszi75 #134109 üzenetére
Gyereknapi akció közül nem aktiváltam egyet sem, azok meg sem jelentek nálam. Ezt annak tudtam be, hogy csomagot váltottam publikusról a munkáltatómnál elérhető egyedi csomagra, viszont ez az ajándék 2 GB elérhető maradt a csomagváltás ellenére is, egyik számra pár napja aktiváltam be.
Az a tippem, hogy a május 31-ig való elérhetőség inkább május 30. 23:59 volt... Ha esetleg valaki publikus csomaggal is ezt tapasztalná, az megerősítené ezt.
@blueye: alkalmazásnál az újraindítás és újratelepítés sem segített, ez központilag tűnt el nálam.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz mihaczitomi #134016 üzenetére
Hűségnél nem muszáj magasabb csomagra váltani, viszont hűséget csak az aktuális csomagokra lehet kötni, ami szinte biztos magasabb havi díjat jelent.
-
AnonymusX
senior tag
válasz mihaczitomi #133931 üzenetére
Felmondhatod, de ha felmondod a szolgáltatást, amihez a készüléket vásároltad, akkor ki kell fizetni a készüléket és a büntit is (azaz például a kedvezményt is, amit kaptál a készülékre). Szóval onnantól nincs tovább részletfizetés.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz IntelKiller7 #133649 üzenetére
Időszakos, május 31-ig tart, 30 naponta lehet aktiválni, mivel áprilisban indult az akció, így két aktiválás fér bele.
Persze ez nem zárja ki azt, hogy valami más akcióval rukkoljon elő a Telekom.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz IntelKiller7 #133647 üzenetére
Szia!
A díjmentes 2 GB május 31-ig aktiválható a Telekom alkalmazásban lévő leírás szerint.
-
AnonymusX
senior tag
válasz Luck Dragon #133521 üzenetére
A linkelt dokumentumban sehol nem találtam erre vonatkozó leírást. A csomagnál sem írja, hogy elfogyás esetén újra aktiválódna.
Ha még megvannak a korábbi SMS-ek, hogy pontosan mikor is aktiválódott korábban, akkor az ügyfélszolgálattal kéne tisztázni, hogy mi a helyzet.
Lehet a korábbi működés hibás volt és javították.
-
AnonymusX
senior tag
válasz Luck Dragon #133519 üzenetére
ÁSZF a Dominó lezárt díjcsomagok mellékletében azt írja, hogy a Domino Net 30 nap elteltével újul meg. Erről volna szó? Mert akkor ha nem telt le a 30 nap az előző aktiválás óta, nem fog aktiválódni újabb 4 GB.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz Criminal017 #133384 üzenetére
Ha nem aktiválódott sem a VoLTE, sem a VoWiFi, akkor ingyenes SMS-ben bekapcsoltathatod:
+4GHANG a 1414-re (várd meg még rendben aktiválódik és működik)
+WIFIHANG vagy +VOWIFI a 1414 SMS számra.[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz Avayasoft #133358 üzenetére
Egyetértek. Gyakorlatilag asszisztáltak a saját elnyomásukhoz és most már meg sem mernek mukkanni, pedig megérne egy vizsgálatot a Voda-Digi összefonódás (a voda felvásárlást ugye nem lehetett vizsgálni, de ettől függetlenül lehetne vizsgálatot indítani, hogy problémás-e a kialakult távközlési óriás). Anno a Diginek még az Invitel felvásárlásakor kötelezettségeket kellett vállalnia. Most is ilyen kellene legalább.
Lehet ha a Digit nem gáncsolják, akkor többen többre mentek volna a széllel szemben.
-
AnonymusX
senior tag
válasz 4Grider #133284 üzenetére
Milyen beérkező emelt díjas hívás fogadására gondolsz?
Én úgy tudom hívásfogadáskor nincs olyan, hogy emelt díjon számláznak csak mert fogadtál akármilyen hívást (és itt nem a roaming szituációra gondolok, amikor hívásfogadásért számíthatnak díjat, de ezt nem is hívjuk emelt díjasnak). Emelt díjas híváshoz az emelt díjas számot kell hívni.
-
AnonymusX
senior tag
válasz Enigma1945 #133144 üzenetére
Egy helyszín megjelölés jól jönne, nagy valószínűséggel lokális probléma, ellenkező esetben már a hírekben lenne. Találkoztam már olyan településsel, ahol pl. áramszünet esetén hektikussá válik a szolgáltatás.
-
AnonymusX
senior tag
válasz madle #133051 üzenetére
Szia!
Két szolgáltatásra 20% kedvezmény van (illetve régebben 3 szolgáltatásra volt 25%, szóval ha elég régi az egyik csomagod, talán ebbe esik vissza).
Egyszerűség kedvéért számoljunk a kisebb kedvezménnyel (20%). 15200/0,7*0,8-epack=16771
Illetve ezek szerintem még az inflációs emelés előtti árak, úgyhogy erre még rájön 14,5% emelés (15200/07*0,8*1,145-epack=19290)
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz venom8888 #133046 üzenetére
Szia!
Érdemes a Mobil Flották topikban szétnézni.
Telekom tekintetében a legjobban akkor jársz, ha Magenta 1 kedvezményt igénybe tudod venni, azaz az otthoni vezetékes internet, tv esetleg telefon is a Telekomtól van (de még ennél is találhatsz jobbat az említett topikban).
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz blackmajesty #132624 üzenetére
Ó szóval ez nem új módi. Korábbi csomagjaim vannak, ahol nem folyt ilyesmi játszadozás a kedvezményekkel szerencsére.
-
AnonymusX
senior tag
A honlapon kint vannak az új árak: új előfizetés esetén a Mobil L és XL csomaghoz többe kerül a mobilnet, mint S és M esetén. Hát ezt hogy sikerült összehozni?!
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz Oposzumtoszó #132578 üzenetére
Annyira tipikus. Nincs rendes értesítési lánc. Ügyfélszolgálaton ott kellett volna villogjon az értesítés és ugyanennek meg kellett volna jelennie a jegykezelő készülékén is.
Azért megreklamálod a büntetést, ugye? Ezt simán érvényteleníteniük kell, hiszen utólag igazolni tudod, hogy volt érvényes jegyed/bérleted és az alkalmazás miatt nem tudtad bemutatni.
-
AnonymusX
senior tag
válasz Salamander #132571 üzenetére
Domino valóban lehet Magenta 1 csomagba foglalva, de Magenta 1 csomag létrehozásához mobil előfizetés kell (2 vezetékes + 1 előfizetéses mobil). Indiant szerintem utóbbira gondolt.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz szokel16 #132360 üzenetére
Így már érthetőbb, mi a kérdésed .
Bízom benne, hogy valaki válaszol, akinek van tapasztalata, én visszakeresve csupa olyan hozzászólást találtam, ahol körülbelül azt kérdezik, amit te. Vissza már nem jöttek megosztani a tapasztalataikat. Te ne kövesd el ezt, és írd meg kérlek ide, mi lett az eredmény.
-
AnonymusX
senior tag
válasz szokel16 #132358 üzenetére
A biztosítási szerződésedben vagy Ászf-jében le kellene legyen írva. Jelenlegi biztosítási konstrukcióban, ha nem javítható, akkor hasonló műszaki paraméterekkel rendelkező készülékre történő cserét áll a biztosító (de a szerződésed a mérvadó!), ami lehet új vagy felújított készülék (a biztosító szervizpartnere intézi).
Ha bejelentetted a kárt a biztosító felé, akkor ő tud több információt adni.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz Oliverda #132344 üzenetére
Nálam is lassabb. Hiába jelent meg a fizetendő összeg már tegnap reggel, 24 óra után sem látom a számlát.
Mostanában tényleg elég jól tartották a 24 órát, mivel gondolom rájöttek, hogy sokan átnéznék a számlát mielőtt fizetnek. Szóval érdekük gyorsan előállítani, hogy minél előbb pénzt lássanak.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz Hegyirabló #132091 üzenetére
Visszajöhetne az adatduplázás. De ha megnézzük, a Magenta 1-et szépen lassan építik lefelé.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz tothferenc #132027 üzenetére
Szia!
Nem olvastad a híreket. Az új EU értelmezés (és így már a magyar hatósági értelmezés is) szerint nem lehet megkülönböztetni ilyen módon szolgáltatásokat. Szóval kötelezővé tették a szolgáltatóknak az ilyen csomagok megszüntetését.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz Corleone33 #131362 üzenetére
Nem. Régi csomagok oldalán olvasható:
"Messenger és WhatsApp esetén csökkenteni fogja adatkeretedet pl. a kapott és küldött videók és hangüzenetek meghallgatása, letöltése, a beszélgetés során megosztott külső hivatkozások (pl. cikkek, weboldalak, videómegosztókra mutató linkek) megnyitása, vagy a hang- és video hívás."
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz esbii22 #131180 üzenetére
Szia! Hívásnál 4G-n marad a telefon mindkét szám esetén? Ha nem, akkor a 1414-re SMS-t kell küldeni +4ghang szöveggel mindkét számról, hogy a VoLTE be legyen kapcsolva. Azt nem írtad, hogy melyiken kapod az SMS-eket. Cégesen előfordulhat, hogy SMS-ben nem tudod bekapcsolni, mert nincs jogod, akkor a cégnél kell megkérni, ha van rá mód.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz polonic #131112 üzenetére
A csapat szuper, ahova keresik a kollégát. Viszont ha a versenyképes fizetés számít, akkor a Telekom nem ajánlott.
A felsővezetők nem hajlandók megfizetni a munkaerőt, folyamatosan mennek el a tapasztalt emberek, és egyre kevesebben kell működtessék a céget. A felsővezetők arra játszanak, hogy legyen a dolgozó büszke arra (azaz egyfajta privilégium), hogy magentás lehet, többet ne is reméljen.
[ Szerkesztve ]
-
-
AnonymusX
senior tag
válasz AnonymusX #129966 üzenetére
Illetve még annyi jutott eszembe, hogy a multisimről indított hívás esetén a fő sim kártya száma jelenik meg a hívó félnél. Viszont ez nagyban függ a hívott fél szolgáltatójától. Vodafone irányába voltak ilyen problémák, mert a voda másképp gondolta, mit kell leküldeni a készülék felé, mint hívószám. Így a multisim száma jelent meg. Nem tudom, hogy ezt javították-e már.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz HoTaZo #129964 üzenetére
Okosóra Multisim 990 Ft/hó cserébe 1 Mb/s-re van korlátozva.
Laptop/tablet szóval rendes multisim 2990 Ft/hó. Nincs a sebesség korlátozva. Szerintem ez utóbbi ennyit nem ér, hogy leforgalmazzátok azt a 4 GB-ot.Lehetséges megoldás, hogy kérsz egy okosóra multismet és azt rakod a buta telefonba, az eredeti simet meg az okostelefonba. Hátránya, hogy az sms csak az eredeti számra érkezik meg, a multisimre az úgynevezett technikai számát (azaz másik telefonszámok) használva lehet SMS-t küldeni. A hívás működését pedig előttem leírták.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz Bl.Gyo. #129349 üzenetére
Semmi. Az internet.telekom az aktuális, a többi régebbi, de a rendszerekben a wnw és internet is az internet.telekom APN-re van "fordítva". Utóbbi kettő addig működik, amíg nem gondolnak egyet és ki nem szedik a hálózati konfigból, csak ezt a telefonokban is le kéne követni és biztos rengeteg előfizetői panaszt generálna.
-
AnonymusX
senior tag
válasz Mr.Csizmás #128945 üzenetére
Igen, ez sajna így megy. Nekem azért veszett el a garijegyem és a számlám a Telekom fiókból, mert megszüntettem azt az előfizetést, amire vettem a készüléket. Postán pótolták. Ilyenkor minden olyan irat röpül, ami az adott előfizetéshez tartozott. Ezt szerintem jogilag ki lehetne kezdeni.
Az IT rendszerekben nem ártana rendet tenni, mert ez így vérciki, de most legalább annak örülök, hogy kb. fél év alatt sikerült elérni, hogy ismét látszódjanak a negatív végösszegű számlák a Telekom fiókban (az appban még nem), azaz azok, amelyeken túlfizetés történt.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz sandró60 #128488 üzenetére
1) Használtad a Telekom alkalmazást (szóval innentől kezdve itt tudod megnézni).
2) A telefon típusa alapján letiltották a *102#-et, hogy a Telekom alkalmazásra tereljenek.Úgy tippelem, ha a nejed is feltenné a Telekom alkalmazást és elindítaná bejelentkezve a saját telefonszámával, akkor már nála sem működne a *102#.
-
AnonymusX
senior tag
válasz Hegyirabló #128434 üzenetére
5G-n még nem fogsz telefonálni, le fog váltani 4G-re (VoLTE esetén). Az 5G Magyarországon jelenleg csak adatozásra használható.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
Engem nem hívnak a telekomos számon, hozzáteszem, hogy nem is adtam meg ilyesmi célra és én vagyok az első tulaja.
(Amióta multisimeket kértem a fő számom mellé azóta az azokhoz tartozó számokon meg még mindig a régi tulajokat keresik, és persze ezek a fő számomon csörögnek ki a működésből adódóan, egyébként csak adatra használom a multisimeket.)
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz djsunstealer #126610 üzenetére
Úgy értik, hogy a készüléken is engedélyezni kell, ha nem lenne (illetve egyes készülékek esetén azt is beállíthatod, hogy a vowifit preferálja-e vagy a mobilhálózatot).
A linkelt oldal egyébként leírja lépésben, mit kell tenni, de vicces hogy még azt írja, hogy havi díjas (postpaid) előfizetés kell hozzá, mikor már a dominóval is megy (prepaid).
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz kiki89 #125811 üzenetére
Nem számít, hogy hol tartózkodik a hívott fél, itthon vagy épp külföldön (így logikus, hisz a hívó fél nem tudhatja, hol tartózkodik a hívott mobil előfizető). Az esetlegesen felmerülő roaming költségeket a hívásfogadásért a hívott állja (amennyiben van díja) a saját csomagja szerint.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz lugosi #125555 üzenetére
Nem normális. Két dolgot tudok elképzelni:
1) Telekom app nem a legfrissebb állapotot mutatta. Azután frissült az érték, hogy repülőt nyomott az előfizető. Viszont az előfizető a korlátlan netet használja. A repülő mód egyébként trigger, tehát az addig nem riportolt, de elfogyasztott adatmennyiségek is riportolásra kerülnek.
2) Túl gyorsan nyomott repülőt az illető és addigra még nem ment végig a csomag aktiválása a rendszereken.
Jött valami visszaigazolás a sikeres aktiválásról?
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz NeoPampalini #125485 üzenetére
Jelentsd be te is. Talán akkor komolyabban veszik.
-
AnonymusX
senior tag
válasz st3v3np3t3r #123859 üzenetére
Régebben még járt a 3 otthonira 25% kedvezmény (2-re 20%), most már csak 20% jár 3 otthoni szolgáltatás esetén is. Így már nagyobb a differencia a Maganta 30% javára.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz szabonagyur #123329 üzenetére
Tegnap annak ment tutira a 2GB-os keretből, aki repülő módot nyomott miután megkapta, ma már viszont mindenkinek az ajándék keretből kell mennie, ezért az értesítés.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz Jinxb1rd #122009 üzenetére
5G NSA, amit most építenek itthon, nem lesz jobb késleltetésben, mert a központi eszközök ugyanazok, amiket a 4G-nél használtak. Tehát csak a rádiós közegben lesz javulás.
5G SA-nál várható késleltetésbeli javulás, amikor is a maghálózatban lévő eszközöket is cserélik és az 5G SA szabvány szerint építik ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Amazon Fire TV stick/box
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest