- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #138806 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #138461 üzenetére
...azért próbálkozik az appban, mert korábban még adtak érte egy gigabyte mobilnetet. Aztán lehet, hogy már az sincs, akkor se, ha sikerülne az egyeztetés.
Annak már rég nyoma sincs, elég rövid ideig élt novemberben. Decemberben kellett egy SIM-et egyeztetnem és akkor kerestem ezt a promót, de totál eltünt a honlapról is minden erről szóló infó, még ÁSZF-ben sem találtam. Csak tippelni lehet, mi az ok...
-
válasz
Intruder2k5 #138459 üzenetére
Azt látod nem tudom, nekem is március végén esedékes. Addig még akár javíthatnak is rajta.
Néhány hete viszont notebookon pikkpakk megvolt, régebben ott sem volt egyszerű végigvinni...
-
válasz
Intruder2k5 #138453 üzenetére
-
-
válasz
Intruder2k5 #138383 üzenetére
Nem keseredtem el nagyon, amikor én ránéztem ez volt a neve. De igazad van, miért nem láttam, hogy Te épp azelőtt nevezted át!? Szégyellem is magam látóasszonyként.
Mondjuk amiket írsz, az nyilván moderátorként talán látod is, gratulálok, hogy szememre hányod, hogy mezei topiklakó ennyire idióta...
(#138382) 4Grider
Hanem mikor? Mert látom a nagymellényű hsz benned is ott puffad, előbb-utóbb nagybetűs leszel.
-
válasz
Oposzumtoszó #137887 üzenetére
Kvázi a Telekom végzik a kockázatértékelést a hitelhez, ami 0%-os ráadásul. Miért ne lenne ehhez joga, ha ez egy megállapodás a két cég között.
Plusz árkedvezményt is ad. -
-
válasz
Panthera #137636 üzenetére
Csak furcsálltam hogy sokan emlegetik most.
Lehet azért, mert egy ideje az App-ban is van adategyeztetési opció, csak kicsit nehézkesen működik, hol az App miatt, hol meg user error miatt, utóbbi napokban olvashatsz ezekről.
(#137635) nfsu17
Az App-ban tényleg nem jelenik meg a lejárati dátum, de ha webes felületre lusta is vagy belépni, a lejárat előtti hónapokban elég sok SMS-t küldenek az adott számra! Bár tény, hogy kivetíthetnék éppen a Parlamentre is, hogy tudd!
(nem tudom van-e ilyen szolgáltatása a Telekomnak...)
-
-
válasz
Nikaré #137444 üzenetére
Jó reggelt!
Aki nagyon elfoglalt és elfelejtené...
És aki nem nagyon elfoglalt az már Bástya elvtárs?
Korlátlan net vagy korlátlan beszéd aktiválható (ebben az évben)! (így jobb a marketingja)
(#137445) 4Grider
Én is láttam még pár hete az Appban az ajándék opciót, de nyom nélkül felszívódott...illetve az archive.org-on maradt csak nyoma.
-
válasz
kovacsmi_74 #137264 üzenetére
Tényleg...érdekes.
(#137263) MaxxDamage
No ennyi időm sose lesz, hogy a chat-tel kezdjel el bíbelődni!
-
válasz
MaxxDamage #137261 üzenetére
12:00-ig van rá lehetőség.
Megnéztem, nincs már Maraton opció bekapcs...
Amúgy mag reggel szerettem volna én is két SIM-re bekapcsolni 07:23-tól, furamód utolsó pillanatokban valahogy bejött az opciós menü, addig csak ezt láthattam:
Ha pont nincs kávézgatáson kívül más dolgom, akkor OK ez, de máskor pár perce van az embernek reggel erre...és nem a saját Domino-m a lényeg, hanem akinek megígértem mára.
-
válasz
kchris78 #136886 üzenetére
Par nappal ezelottig korlatos netem volt, nem tudom mikor allt at
Bacca+, ez azért qrvára más helyzet, így miből gondolod, hogy bárki tud használható választ adni? Vagy az ÜSZ tudna mit mondani, de talán még itt is esélyes érdeklődnöd%!
Normál esetben egyértelműen az van, amit előzőleg írtam, de ezt mondjuk tudtad eddig is, csak szartál leírni a különös körülményt az első hsz-ben!
-
-
Jó reggelt!
400MB és 20 perc a Domino Day
-
válasz
victorhun7 #136397 üzenetére
Kb igen, én is akkor kapcsolom már csak be, ha több adatcsomag van és kíváncsi vagyok, melyik fogy hamarabb.
Tény, hogy amikor először találkozik a user ezzel a jelenséggel, igencsak bosszantó tud lenni!
-
válasz
Cs1csó #136404 üzenetére
Választható bónuszok online feltöltés esetén
Itt láthatod őket. Mivel folyamatos a nyekergés emiatt, meg kell említenem, hogy a feltöltés után nem azonnal fog megjelenni az App-ban a bónuszválasztó opció, hanem kicsit várni kell! Ez a kicsit pontosan x percet jelent!
-
válasz
victorhun7 #136366 üzenetére
Másnál is előfordult már hogy ha le fogy az 50 Mb-os net utána nem kezdi használni a rendes havonta megújulót
Persze, mindig ez van. Ha elfogy az 50MB, utána lekapcsol az adat és mintha nem lenne semmilyen mobilneted(pedig ott van a Maraton adat). Más adatcsomag tipusoknál simán meg a váltás, ha elfogy az egyik, de ennél nem.
-
válasz
Devilstudio #136185 üzenetére
Tud valaki valami jóságot hogy mikor lesz újra raktáron?
Szerintem ebbe a céltopikba látogass el!
-
válasz
GoodSpeed #136123 üzenetére
Ahogy látom, lesz még pár köröd az Ügyfélszolgálattal,
Ezt, hogy melyik multiSIM lenne elég, érdemes körbejárni valóban, nekem még akkor adták, amikor egyféle volt, viszont alapból az is alacsony sebességű volt, ÜSZ-en lehetett kérni a magasabb sebesség opciót. Gyakorlatilag az alapvető dolgokat munkához, napi használathoz ellátta az alapsebességű is.
Esetedben valóban elgondolkodtató a Giganet az előnyei miatt, de nyilván kötbér nélkül!
Kell türelem, mire elintézel egy picit bonyolultabb dolgot a T ÜSZ-nél, annyira nem is bánom, hogy visszaadtam az előfizut, már csak Dominoim vannak.
(#136125) GoodSpeed
Csak lesz ott megfelelő opció, látod! Te meg elszaladtál volna a Yetihez az első nehézségek láttán! Tény, hogy a Magenta egy jó dolog a Telekomnál. Sajna itt lakótelepen(Kőbánya) nincs normális vezetékes net Telekomnak*, TV nem kell, így nem tudtam igénybe venni Magentát, ezért is adtam vissza az előfizus számot.
*Digis kábelnettel mi lesz jövőre, nem tudni, nem bánnám, ha a Telekom is hozna ide valamit, mert 30mbites csomag 8 eft-ért az nem jó.
-
válasz
GoodSpeed #136118 üzenetére
Persze, nem csak veled akar beszélni a mama, (ezt meg is értem)
Akkor tényleg a MultiSIM marad, igazából ezt főkártya adatmegosztására használják, de nyilván nem csak arra jó. Ha a már említett kényelmetlenséget kibírod, akkor jó lehet. Itt olvastam pár hsz-ben, hogy ki lehet kapcsoltatni a dupla csörgést, de be kell menni ÜSZ-re, ha igaz.
Itt azért érdemes átolvasni a fontos tudnivalókat a MultiSIM-ről
Hasznos tudnivalók a MultiSIM használatáról
Ezt a részt főleg olvasd át, mert vannak benne olyan részek, amik számotokra hátrányosak lehetnek, mint ez is...
Hívásindítás: Bármelyik kártyáról tudsz hívást indítani, de egyszerre csak egy SIM-kártya lehet hívásban. Amennyiben valamelyik SIM-kártya foglalt, az előfizetéshez tartozó további kártyákon kizárólag segélyhívás kezdeményezhető. A fő és MultiSIM-ek egymást nem tudják hívni.
-
válasz
GoodSpeed #136096 üzenetére
Hoppa, no ennek örülök, hogy jó vége lesz mégis!
Akkor most mégis maradsz a Telekomnál? Igaz, hülye kérdés volt, nyilván maradsz.
anyukám telefonjába helyezve tudjon róla Telekom vezetékes és mobil irányba, korlátlanul beszélni.
Ha jól értelek, ehhez elég lenne egy Domino SIM és mindkét SIM-et berakni családi csoportba. Mondjuk ennek van valami 190.-ft díja talán, attól függ most milyen előfizud lett. Olcsóbb-e a társSIM...
-
válasz
aprokaroka87 #136080 üzenetére
Egyébként meg ahogy nézem 4G hálózaton van ez a bűvös bizonyos 300 mbit/sec az aszf-ben, ha ezt 5G-n jobban tudja garantálni akkor az user azt fogja használni lehet.
Ez teljesen normális igény. Nem nagyon ezt az igényt olvastam itt eddig.
Nem az 5G-vel van bajom, inkább azokkal, akik nincsenek tisztában semmivel, de mindenből azonnal, csak nekem a legjobbat legolcsóbban ezzel a mentalitással nem könnyű megbékélni. Nem is a most morgolódó fórumtársra gondolok itt elsősorban. Ő éppen tudhatná, mire jó igazán az 5G, lévén Hajdúszoboszló nyáron épp alkalmas annak tesztelésére.
Ja és említetted, hogy aki átlagos dolgokra használja...oda talán elég a 300 mbit/sec is, nem?
Persze annyi nagyon nincs, mert aki teheti, az nyomja 4K-ban egész nap...
-
válasz
GoodSpeed #136075 üzenetére
Az 5G-vel amúgyis érdekesen álltak. 2021 nyarán azért vettem 5G-s telefont, mert ment a kampányuk, hogy 5G lesz országszerte.
Ilyen kampányoknak beugrunk? Jól van, de egyébként igaz, amit írtak, nem? Volt határidő is?
Nagyon ne szontyolodj el, tényleg nem a sebesség a lényege az 5G-nek, de ha neked ez ennyire fontos, főleg, hogy úgysem használod ki...méregesd csak szorgalmasan a Yeti 5G-t, senki nem sajnálja tőled.
Mobilt meg mindenki más szempontok alapján választ.
-
válasz
csernak75 #136074 üzenetére
Igazad lehet, 4K ra váltó youtube és egyéb videós/stream oldalakat, illetve a letöltéseket amik órákon át is terhelhetik a hálózatotm de ezekre meg mit lehet mondani? Használják...de egyébként leglább tesztelve volt, mit bír az 5G. Az látszik, hogy ezt nem bírta, de gond csak akkor lenne ezután, ha mindenki 5G korlátlanon tolná...bár sokan csak emiatt nem kezdtek el mindent 4K-ban nézegetni.
Egy reggel a ház előtt nem akart betölteni a PH app, csináltam egy mérést én is...
-
válasz
GoodSpeed #136071 üzenetére
A Maraton nem tudom miért került képbe, az csak egy készenléti opció gyakorlatilag a Domino-nál, biztosan nem azok fognak 5G-ért sírni, akik ezt használják.
én 24 hónapig fizetek
Attól fontosabbnak érzed magad, mert hűségidőt vállaltál, ami nem is az előfizetés miatt van, értem.
Kaptál rá kedvezményt, nem? Ennyi jár neked, 5G nem ill majd ha fizetsz. Egy M-es csomagtól senki nem esik hanyatt az ámulattól.
Az 5G meg hát tudod, ha nem lenne fontos, akkor 30-40K-val olcsóbb telefont vettem volna...
Ja mert 5G képes mobilt vettél...no de akkor miért nem 5G csomagot választottál hozzá? Aki fontosabbnak érzi magát, az premium-ot választ, nem? No de akkor nem tudod megfogalmazni, miért fontos az 5G...mindegy.
(nekem is 5G képes a telóm, mégse érdekel, hogy 5G legyen rajta, inkább lenne normális 4G stabilan, de nyáron nem nagyon volt a sok idióta miatt, mert a free 7napos korlátlan akcióban 5G sebességet teszteltek, annyi eszük nincs, hogy az nem a sebességről szól)
-
mert nem lóg rajta mindenki, akinek 5G képes a készüléke.
Az még nem is lett volna baj, ha mindenki lóg rajta, ha nem értetlenkedve speedtestelgetett volna annyi nagyeszű!
Plusz valami érthető tájékoztatás kéne a usereknek, hogy mi is az 5G előnye, mert a nyekergésekből az derült ki, hogy az embereknek fogalma sincs erről.
Az is egyértelmű volt, hogy tesztelés zajlik, mégis felháborodás van, hogy miért nincs alapból mindenkinek most már! Nyilván nyáron lehetett tesztelni normálisan, de ezt a különdíjas 5G-t azért nem tartom korrekt dolognak, amelyik díjcsomagban benne van, az menjen úgy, aztán majd bevezetik a többinél is, felesleges feszültségkeltés csak ez az 1600 ft-os valami...
(#136065) GoodSpeed
A Dominosok ugyanúgy fizetnek az adatért, csak jóval többet, azért nem kellett volna felengedni őket, mert neked ócsócsomagosnak nem tetszik?
Ez a baj ebben az országban, mindenki ócsóért akarja a legjobb szolgáltatást, de úgy, hogy mások ne kapják... Csak éppen az 5G tesztelés lényeg épp az volt, hogy a Telekomos adathasználókkal teszteltek. Itt háborogsz, de fogalmad sincs, miért csak az 5G jó neked!
-
válasz
Cs1csó #135956 üzenetére
Abszurd ez a felhajtás ami körülötte van.
Abszolut igazad van, de mikor volt x nap korlátlan bekapcsolható opció, akkor sok okos egész nap speedtestelt és nyekeregtek is sokan, hogy húdeszar ez az 5gé. (az b+, nem is az 1bites elméjükkel van a baj)
Nyilván a T nem véletlenül eresztette a népekre az 5gé lehetőséggel együtt ezt a korlátlan net opciót!
Lehet fogadni hogy jövő héten csak hang opció lesz.
Az szinte tuti utána meg 1giga!
-
válasz
Zsolt,72 #135908 üzenetére
Egy jó pár évig még bizonyosan életben maradsz
Nagy megnyugvás ez így hirtelen, mégiscsak...aztán persze elég sok tényező van még az eSIM-en kívül is, ami amortizál rendesen.
csak hosszabb távon számolnak a gyártók azzal, hogy megszűnjön a fizikai kártya elérhetősége.
Hasonlóképpen számolok én is fizikai elérhetőségemmel.
-
válasz
Zsolt,72 #135899 üzenetére
Yeti meg Voda...értem.
Amúgy kezdek kíváncsivá válni, hány évig tudok még életben maradni eSIM nélkül.
(#135902) mickemoto
Remélem a mobilnetet
Az amúgy kb 100 %....
Most amúgy ránéztem, van 3GB/7 napos bónusz, 1GB Maraton, de most a Domino 600MB fogyott le reggel óta 483MB-ra, szóval megnyugodhatsz.
(nyilván repülőmód ki/be megvolt az aktiválást jelző SMS után)
-
válasz
Zsolt,72 #135895 üzenetére
Amúgy az eSIM ilyen téren képes nagyobb távlatot nyitni; ha jól emlékszem, az általam használt iPhone 13 gyártmány 10 db eSIM tárolására képes
Super...és ebből hány lehetne Domino?
Amúgy meg sifonmentesen élek, Xiaominál meg a számmisztika alapján is korai lenne a 4, 9, 12 után még most váltanom.
Szóval megvárom a 14-et... Nagy szerencse, hogy árban már simán utóléri a sifont!
-
válasz
Zsolt,72 #135890 üzenetére
Oppa, ilyen is van!
Nincs ilyen fájdalmam nekem, inkább ilyen elméleti nyekergés volt részemről. Elvagyok kétSIM-es mobillal plusz az előző telómban van egy tartalék Domino... Amikor sok Dominom volt, akkor se használtam mindet!
(#135892) dzf007
DigiMobil mindenre is jó..
Hát sajna nagyon nem...anno pont megszünt a wifi melóhelyemen Székely Mihály utcában(belváros) és épp amiatt mentem be Digihez egy SIM-ért, na az az épületben azonnal le is ült! Minap meg a Herbaházba mentem, hogy videóhívással támogatva vegyek mindenféle jókat, ott is azonnal nullára ment a DigiSIM adat az épületben, úgy kellett Dominora napi adatot küldenem.
Szóval emiatt kell dualban a Telekom és a Digi SIM telóban.
Megemelik, másik csomagot aligha ajánlanak.
Kb erre számítok én is, a kábeles is több, mint duplájára emelkedett utóbbi egy évben...és eléggé instabillá is vált utóbbi hónapokban. Két napja totál összeomlott, hátha most újra összerakták és jó lesz. Giganet a neve alapján...
-
S különben is, boomerek vagyunk sokan, ne legyen már ingyen net, inkább mindig ingyen beszélgetés legyen!
Meg egyébként is, kiszúrják a zember szemit 600mega adattal!
Sajna sokat szívnak a percekkel a boomerek, mert amit hívnak, arra épp nem vonatkozik az ingyenesség..., mondjuk én modern boomer lehetek, mert a beszélgetések 1%-át intézem hanghívással. De ja, lehetne külön boomer csomag is meg tinicsomag meg gamercsomag...ja és ezek az ingyenopciók lehetóleg null latency-vel pattanjanak az orrunk elé...
Tényleg, hogy képzeli ma egy szolgáltató, hogy percekig várat, ha már kegyeskedek elfogadni akármilyen szutyok ingyenes ajándékát?
(#135884) dzf007
Jaja, nekem pár éve volt vagy 6 Domino-m, de rohadék mobilgyártók arra képtelenek, hogy normális telókat csináljanak, amibe belefér legalább 8 SIM!
Lehet megyek is a mobilos topikokba puffogni egy sort!
Digi SIM van nekem is az egyik a telóban, kíváncsi vagyok, hová fut ki a dolog jövő évtől, nem igazán bízom ebben a Voda/ONE valamiben...
(#135887) Pipi75
Köszi, mondják sokan egyébként!
És vannak olyanok is, akik értik a mögöttes tartalmat a szavak mögött...te láthatólag ilyen úri huncutsággal nem fárasztod magad!
-
válasz
dzf007 #135881 üzenetére
Hát igen, sok minden jobb lenne...de képzeld el hány feledékeny user hőbörögne, hogy nem tudja bekapcsolni, mert a héten már aktiválta egyszer...plusz rohadna meg ez a sz*r App, hogy nem mondja meg neki egyből, mikor használta és hány nap múlva tudja újra igény be venni! Persze mutatja a nyamvadt App, csak néha még két kattintás pici ujjunkkal elég megterhelő tud lenni agyilag.
-
válasz
Nikaré #135878 üzenetére
Domino Day mától....
Mindig ezekkel a free adatcsomagokkal sokkolják a usert!
Aztán nehogy ne jelenjen meg azonnal az Appban... (kíváncsi vagyok, ez fog-e fogyni előbb vagy a 3GB/7nap)
Szerencsére megszünt ez a xnap/korlátlan bekapcsolható opció, mert az aztán adott rendesen az 5G pofájára, sok agyhalott állandóan speedtesztelt és nyilván ettől befeküdt rendesen az 5G és lehetett hőbörögni, hogy milyen sz*r...
-
válasz
Fire/SOUL/CD #135850 üzenetére
Mit nem értesz ezen?
Azt, hogy valami nem megy első pillanatban és egyből hőbörögsz meg beírsz ide, azt nem értem.
2. írtam, hogy fél óra után jelent meg az app-ban...
Ezt konkrétan beleszerkesztetted, csak később láttam....
1. pontosan leírtam, hogy hol kellene megjelennie az app-ban, és ott nincs
Tök mindegy, szerinted hol kellene megjelennie...a Kiegészítő szolgáltatásoknál jelenik meg néhány perc múlva. De aki nem hisztizik, az ezt el is tudta olvasni az App-ban, szóval higgadalom!
Igazából az a furcsa, ha valaki szerencsétlenkedik és egyből lebarmozza a szolgáltatót, ez már kicsit fárasztó sok topikban!
SOkan normálisan megkérdezik, hogyan kell valamit megoldani/megtalálni és nem örjöngve robbannak be ide. Te se tedd ezt, mert nagyon zavaró tud lenni. Köszi a topiklakók nevében is!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #135848 üzenetére
Ezek mekkora majmok bammeg...
Azért, mert valami opciót képtelen vagy megtalálni vagy nem frissíted az appot, valaki más a hüle? Érdekes szemlélet.
Minden feltöltésnél az app-ban kapcsoltam be eddig a feltöltés után járó bónuszt. Néhány percet várni kell, mire megjelenik az opció...(türelmesnek kéne lenni, nem hisztizni egyből meg mindenki mást szidni)
Tényleg mekkora majmok, 500MB helyett 3GB adatot adnak 7napra...még neked is. Verdesd csak a fejed a falba.
-
válasz
Avayasoft #135780 üzenetére
A kollégát csak akkor tudod megelőzni, ha épp szabin van
Akkor reménykedjünk...bár a nyárnak kezd vége lenni.
(lehet ő írja be az App-ba a DD ajánlatokat?)
Maraton? Hát attól félünk, hogy mi érdekünkben majd jóárasítják...
Nem biztos, annyira nem olcsó, de mivel egyedi a kínálat, még akkor is jó opció lenne, ha picit emelnének rajta. De szerintem nem fognak, az előfizetéseken inkább.
-
válasz
Atomgeszi #135741 üzenetére
Azért van fiókom, mert kötelező. Nem azért, mert szerettem volna plusz egy bejelentkezést.
Nem értelek...ahogy kolléga is említette imént, érdemes Telekom App-ot használni. Nyilván nem kötelező, de egyrészt valóban kényelmesebb minden azon keresztül, plusz annyi mindent ad, hogy marhaság lenne nem kihasználni. Nemrég free 15GB/7 nap promó volt, ha feltöltöm 5000 ft-tal, most már 7nap/2GB-ot kapok pluszban. De például ott van idős családtagom, aki nem fog szólni, ha lejár az egyenlege, hanem utazik órákat, hogy feltöltse! Jó ideje már felvettem a számát az App-ba és ha látom, hogy lement az egyenlege, pár katt és feltöltöm neki.
-
válasz
Atomgeszi #135739 üzenetére
Mi van túlbonyolítva? Írod, hogy van fiókod, akkor mi a gond? Neked kell hozzárendelni az adott SIM-et, ha a fiókon keresztül akarod managelni a kártyádat. Nem kötelező persze, de ezt nehogy már a Telekomnak ródd fel! Feltöltéshez meg nem kell fiók, az csak egy a lehetőségek közül.
Sokan nem figyelnek arra, ha véletlen lejár a Dominojuk, az kikerül a fiókból, ujraaktiválás után vissza kell rakni és ez a felhasználó dolga, nem fogja senki más megcsinálni helyette!
-
válasz
Cs1csó #135079 üzenetére
Igazán nincs mit! Ha valamivel elakadsz, írhatsz priviben és megnézem...elég ritkán használom mostanában.
Anno olvastam, hogyan kell beállítani, nálam az első két opció ilyen...
Utána jön a NZ országbeli cím és a telószámok, amiket már az App-ban is tudsz managelni, utóbbi nekem nagyon tetszett, mert több számot tudtam rögzíteni(amihez nyilván hozzáfértem) és az App-ban ki lehet választani, melyik számot jelezze ki hívószámként.
Amire figyelni érdemes!
Az
automatic recharge
opciót kapcsold disabled-re!Most néztem, csak 7 éve van meg, nem 8 és 50 dollárt fizettem be eddig összesen.
-
válasz
Cs1csó #135077 üzenetére
A MegaVOIP oldalon kellett anno regisztrálnom és utána telepítettem az App-ot, bejelentkeztem ugyanazon jelszópárossal és utána már működött.
Ne fordítva csináld! Előbb a honlapon reg és utána a mobil app. (a honlap elfogad New Zealand-i címet is, anno ezt javasolták, befizetéskor majd látod, miért)
MobilVoip appot de már az elején elakadtam "provider"-nek mit állítsak be?
Ezt nem tudom hol látod....
-
válasz
Mostvid #135065 üzenetére
Te valami ChatGPT vagy...ööö inkább WormGPT? Azért kérdem, mert néhány hsz-ed teljesen eltér a valóságtól és utána totál ellentmondóakat írsz! (jó, mondjuk emiatt mégsem lehetsz AI, bocs)
Telekom is érzi, korlátlan hívás minden irányban havi szinten csak párezer forint, korábban tízezer volt.
Ezt az okosságot írtad egy előző hsz-ben, nem lehet, hogy a fejedben keveredett a Telekom meg a flották?
Most meg írod, hogy te a flották helyett a benzinkúton elköltesz többet, mint amit más flottán spórol. Alapból többször írod, hogy fillérbaszók az emberek meg mit spórolnak ilyeneken....ez egyértelmű türheség amúgy, nem mindenki teheti meg, hogy csak úgy szórja a pénzt. Bár ezt feleslegesen írom, mert ha felfognád, nem lennél ilyen lekezelő.Az meg, hogy hol szidod a Telekomot, hol meg gyanúsan szarrádícséred....
Nincs valami más kedvenc topikod is?
-
válasz
Mostvid #135036 üzenetére
Akkor mindenki ezt használná, ismerve hogy milyen fillérb@szó a magyarok többsége.
Nem ismerik az emberek és nem igazán fillérb*szás ez, anno 8 éve 35 ft/perc helyett 4ft/perc. Egyik kollégám sem hallott azelőtt róla, 3 fős családja 20+ezres telószámlát csinált havonta, kipróbálta a megavoip-ot, aztán a családnak is felrakta az appot. Átlag családnál 8 éve nem volt mindegy, hogy 20eft vagy 3-4eft megy el telefonra. Ma meg sokan használnak Messengert és társait, szintén fillérbasz*sból szerinted? Nekem mondjuk nincs többszáz számom, amiket állandóan hívnom kéne, melóban sem használunk hagyományos hívást, lehet talán érzik ott is a 21. századot!
No mindegy, szóval minap is többfős videohívást eszközöltünk családban, haláljó képminőséggel és nyilván még a hívás hangja is nagyságrendekkel jobb volt, mint ha hagyományos hívás lett volna, de ebbe ne menjünk bele most, hogy miért... Szóval nekem ez jobb volt így, mintha...
-
válasz
Mostvid #135025 üzenetére
Szerintem kimerítetted a témát és a topiklakókat is! Többször leírod, hogy gagyi mobilalkalmazások, holott nem használsz ilyeneket! Ez egy szaktopik lenne, feleslegesen ismételgetsz fogalmatlanul marhabaromságokat. Azt se érted, mi a különbség a netet használó alkalmazások között...
-
válasz
Mostvid #135007 üzenetére
Teljesen normális ez is, ha az embernek erre van igénye.
de nagyon gagyi a minőség és nem is kényelmes a több tucat alkalmazás miatt
Én egyszerre csak egy alkalmazást használok hívásra, több tucat valóban kényelmetlen lenne.
Ma már akár a korlátlan hívás is teljesen megfizethető, szóval inkább az a nyerő.
De mától 80 helyett csak 40 percet adnak Domino SIM-hez!
(egyébként meg plusz hívásperceket jóval olcsóbb rendelni hozzá, mint gigákat, emiatt sem érzem, hogy rosszabb lenne mostantól)
(#135008) blueye
MobileVOIP-ot használok én is és hasonló tapasztalatom van vele. Jó a beszédminőség.
-
Ez szerintem rosszabb, mert csak 40 perc beszélgetést ad ingyen.
Ez így korrekt. Neked rosszabb! Csak éppen tegnap azt írtad, hogy rosszabb lesz mától és mindenki vegyen gyorsan Domino SIM-et. Nekem ez nem volt OK, főleg, hogy semmi részlettel nem indokoltad, hogy mitől is lenne rosszabb! Ez szerintem így inkább jobb, mint rosszabb és gyanítom sokan vannak ezzel így.
csak egy példa:
1GB Maraton 1550.- ft
2GB Domino SIM-en 990.- ftJa és köszi a figyelemfelkeltést, épp pár napja akartam venni 2 Domino SIM-et, örvendetes, hogy ellustiztam a vételezést!
(99%-ban neten kommunikálok, még a normál hívások is neten keresztül mennek)
-
válasz
domper2015 #134986 üzenetére
Vicceltem a Digivel.
Tudom, értettem én...volt is vigyori smile!
DigiSIM nemsoká kukaérett, Domino nekem is tökéletes évek óta.
-
Ugyanannyiért lehet rendelni rosszabb domino sim-et,
Ugyanannyiért ugyanaz, igaz más néven.
Az, hogy megszünnek kedvezményes opciók, innen nem derül ki. (Domino Fix SIM 1990,. volt eddig is, online rendelve futárral feleennyi)
Még mindig nem látom mi a rosszabb Domino SIM!
(#134977) domper2015
Kezdtem gondolkozni, hogy megyek vissza a Digihez
Oda már mehetsz....
Nekem mondjuk még megvan egy Digi SIM-em másodkártyának, Digi már kampeca, SIM még nem teljesen. Ha valami rosszabb lett, akkor erre mondanám.
-
Nem tudom, mit néztél, új ÁSZF alapján mit lehet nagyon rossznak látni? Ugyanannyiért lehet rendelni egy Domino SIM-et, Maraton is dettó...
-
válasz
lugosi #134136 üzenetére
Az úgy tényleg érdekes, nekem is feltünt tegnap reggel, hogy valami nem OK, de mivel nincs Maratonom sem, így ez nem tűnt fel. Viszont legalább tegnap láthattam, hogy megy az 5G, ha már erről szól napok óta a topik.
Sokan amúgy tuti nem görgetnek le az EU-s mobilnet részre, így fogalmuk sincs, mennyi fogyott a DD keretből...
-
-
válasz
kovacsmi_74 #133104 üzenetére
-
válasz
kovacsmi_74 #133100 üzenetére
Nem nyitottam meg semmilyen böngészőt, kizárólag a Telekom appot!
A böngésző automatikusan nyílt meg, mivel érzékelte, hogy nincs mobiladat. Fiókba nem próbáltam belépni, mivel megy a feltöltés appból.
-
válasz
kovacsmi_74 #133092 üzenetére
-
válasz
Varszegig #131201 üzenetére
Egyik évben nekem is a jogsi beírása volt az, amit simán elfogadott, de volt olyan eset, amikor az egyébként rohadt hosszú lakcím első számát elrontottam és idegbetegségemben lenyomtam véletlenül az Enter-t és egyszercsak kiírta, hogy elfogadva! Mindaddig, mag tucatnyiszor jól írtam a címet, mindig visszadobta....
-
válasz
Varszegig #131196 üzenetére
Szerintem a Telekomnál bármit is bejelenthetsz, akár azt is, hogy Pápa lettél és a Vatikánban laksz, nincs is evilági okmányod!
Maga az adategyeztetés folyamata ugyanis a BM adatbázisából megy.
Én sem jelentettem be semmit, mégis ment az új személyimmel, igaz utóbbi 8-10 alkalommal sosem ment tök ugyanazon adatokkal, kivéve mostanában úgy, hogy lejáratkor küldenek SMS-ben egy kódot, azzal ment utóbbi 2 esetben.
-
válasz
T0mBd1gg3R #130769 üzenetére
Éppen pár napja írta az okot 4Grider fórumtárs!
-
-
válasz
pohár #130515 üzenetére
mondjuk fasz voltam, mert 2 hete láttam már a promót, csak lusta voltam, hogy maaajd ráérek velem meg lehet nem fog kelleni...
Hasonlóképpen felejtettem el én is, mert wifi-mentes környezetbe rándultam le egy hónapja, gondoltam pont jó lesz, de szerencsére a Digi SIM működött klasszul, utána meg elfelejtettem ezt a Domino promót. Most már mindegy, de tény, hogy ez így nem túl korrekt a határnapokat tekintve.
Ja amúgy a chat-en lévő hugi még kérdezte a beszélgetésünk végén, hogy nem tudok-e bemenni egy üzletbe ma, mondtam neki, hogy simán bemehetnék, csak egyértelmáen le van írva, hogy online megrendelt Domino SIM-mel működik a promó, erre csak azt mondta, sajnálja! Nyilván barátságosan beszélgettem vele, nem is szeretem azokta kivetíteni a morgolódásomat, aki segíteni próbál, ez nem is az ő hibája...de kiderült, hogy annyira nem ismerik ezt a promót az ÜSZ-esek sem. Gondolom diákmunkás volt és tényleg segítőkész.
-
válasz
pohár #130496 üzenetére
Na ja, azért ennek az egésznek van egy bája, mert ugye fizikailag megvalósíthatatlan a promó az utolsó napjaiban, akkor lenne korrekt ez a 08-ai dátum, ha valóban a Domino SIM megrendelése napján fel lehetne tölteni a kártyát és nem csak annak fizikai átvételekor, ja és csak az online megrendelt kártyákra él a promó!
Chaten megkérdeztem azért...
Sziasztok! Érdekelne, hogy ez a 08-án lejáró promóció hogyan valósítható meg, ha ma rendelek Domino kártyát? Fel tudom tölteni még ma?
válasz:
Sajnos nem, erre nincs mód. A csomagnak meg kell érkeznie.
én:
Értem, de ezek szerint maga a promóció nem is 08-ig tart, mert fizikailag lehetetlen dolgot ígér.... 😟 Szomorú vagyok...
válasz:
Érdemes megrendelni, és maximum rögzítünk egy panaszt, kollégáink pedig elbírálják.
Sajnálom, hogy kifutottál az időből. 😟én:
Hát éppen ez az, hogy nem futottam ki, mert ma még él a promóció.....de azért köszönöm az idődet! 😊
No szóval, mindent összevetve ez a promóció így ebben a formában erősen aggályos!
-
válasz
Nikaré #130478 üzenetére
A dijmentessel sosem volt 24h túli szerencsém
Nagyon nekem sem, nem vagyok egy nagy mobiladat használó, de az 500MB feltöltési bónusz már 4 napja nem fogyott és a Maraton is befagyott, pedig ma 125,4MB adatot fogyasztottam a teló szerint(wifin többet, de azt nyilván külön méri)...de még a postpaid SIM-ről se fogyott le az ehavi keret. Szóval eddig úgy néz ki, hogy ez az Őszi ajándék a 24 óra időtartamot elég barátin használja.
Lehet ezért mutatja nekem "jó hamar"
7:15-kor néztem a mai DD-t
-
válasz
ubyegon2 #130474 üzenetére
Ja és mielőtt elfeledjük, mivel sokan rácsodálkoznak itt dolgokra, szóval egyértelműen le van írva a bekapcsolási információkban, mi a teendő! (utolsó mondat)
Nyilván egyetértünk a fórumtársakkal ebben, ettől még saját érdekünkben megcsináljuk, amit javasolnak az App-ban...kár, hogy 100%-ban még ez sem biztosíték semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 256GB SSD / Ezüst / Új termék! / Apple Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával