- iOS alkalmazások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teko001
őstag
válasz
prannk #63256 üzenetére
Általánosságban amennyire tudom, flotta függő, hogy jár-e kedvezmény a telefonra, vagy nem. Talán a részletfizetés is ilyen, de ezt nem tudom. Szerintem ott lesz a probléma, hogy a telefon vásárlás általában hűséggel is jár, és neked már van meglévő a belépés miatt, amit szerintem nem hagynának újraindítani (de általánosságban Soulfly842 talán többet tud erről mondani). Nem tudom, hogy hány számod lehet a flottában, és hány szám lehet abból meglévő előfizetés amit bevihetsz, de esetleg az egy megoldás lehet talán, hogy ha veszel egy másik előfizetéssel, publikus díjcsomagra, de előfizetésre vállalt hűségre telefont (tehát nem díjcsomagra, csak előfizetésre), így tudsz részletfizetést is kérni (persze nagy kedvezményt így nem kapsz, viszont lenne részletfizetés ugye), és utána azt bevinni meglévő előfizetésként második számként a flottába. Te tudnád használni a telefont, a másodiknak bevitt számot meg esetleg valamelyik közeli családtag, gyerek, stb...
-
Teko001
őstag
-
Teko001
őstag
válasz
Soulfly842 #63216 üzenetére
oks
-
Teko001
őstag
válasz
Soulfly842 #63214 üzenetére
Amikor új előfizetést köt, akkor is történik hitelképességi vizsgálat nem? Nem történik minden mobilvásárlásnál is hitelképességi vizsgálat eszerint?
-
Teko001
őstag
válasz
Soulfly842 #63212 üzenetére
Egyből, teljesen új előfizetésként se lehet akkor vásárolni? Vagy miben lenne más?
HKV=Hitelképesség vizsgálat?
-
Teko001
őstag
válasz
Soulfly842 #63210 üzenetére
Oh, nem tudtam, hogy eltér. Akkor bocsi, és köszi a javítást
-
Teko001
őstag
válasz
#73820095 #63208 üzenetére
Még jó hogy ingyenes ha jól tudom, sőt kedvezményt is kaphat. Egyébként akár egy publikus hűség nélkülibe is áthordozhatja, és aztán hűségvállalással vehet telefont online díjcsomagváltással. Szintén nem kerül díjba. De akár menjen be egy Telekomos üzletbe, és kérdezze meg az opcióit. Még az is lehet, hogy helyben megadják az online kedvezményt külön.
-
Teko001
őstag
válasz
Aaron14 #62989 üzenetére
Az 1. mellékletben vannak felsorolva tartós fogyasztási cikkek, abban pedig megtalálható ez:
"16. híradástechnikai készülékek 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen üzenetrögzítő, kihangosító készülék; műholdvevő és AM Micro antenna rendszerek és ezek részegységei, televízió, projektor, videomagnó, rádió, autórádió, rádiós ébresztőóra, műholdas helymeghatározó, lemezjátszó, szalagos és kazettás magnó, CD-felvevő és lejátszó, DVD-felvevő és lejátszó, játékkonzol, Blu-ray lejátszó és -író, asztali médialejátszó, egyéni hangrendszer, keverőasztal, erősítő, hangszóró, hangfal, mikrofon és fülhallgató, head-set;"
-
Teko001
őstag
válasz
schferenc77 #62968 üzenetére
Elvileg pontosan így zajlik, igen.
(#62967) r3dsnake: Ezt eddig senki nem erősítette meg, és nem is cáfolta itt, szóval jó kérdés. Szerintem amennyire ismerik az ügyintézők, ha a rendszer nem ellenkezik, akár simán ki is adják megint.
-
Teko001
őstag
válasz
schferenc77 #62963 üzenetére
Nem csak havidíjasaknak, de mivel havidíjas előfizetés lényegében, így lehet, hogy új előfizetést kell kötni, ha nincs mihez hozzárakni (persze nem társkártya vagy ilyesmi, de technikai oldalról előfizetés). Pont, hogy online nem lehet csak megrendelni, hanem személyesen vagy telefonon lehet.
-
Teko001
őstag
válasz
attiati #62961 üzenetére
Ha az ÁSZF-et nézzük, az alapján nem, mivel:
Nem minősül böngészésnek a weboldalakon megjelenített vagy azokhoz kapcsolt egyéb formátumok és forgalmak, különösen online játékok, FTP, P2P file megosztás, beágyazott hang és videó tartalmak letöltése vagy megtekintése.
Viszont előfordulhat olyan forgalom ettől függetlenül, amit nem számol.
-
Teko001
őstag
válasz
alexander12 #62748 üzenetére
Igen, vagy el kell hordozni, majd vissza (viszont ott is ragaszkodhat a másik szolgáltató 30 napos maradáshoz - állítólag a Voda nem ragaszkodik).
"A Like S díjcsomag Telekom üzletekben kizárólag számhordozás esetén, valamint Domino-ról előfizetésre váltás során kérhető."
Ami még egyetemistáknak szóló csomag a Fun S ATK, Like S mellett, az a Music XS. De ott is hasonló feltétel van:
"A Music XS díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással) igényelhető vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like/ Like 50/ Like 300/Like S díjcsomagról Music XS díjcsomagra történő váltással, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával."
-
Teko001
őstag
válasz
kiki22 #62504 üzenetére
Nem lehet kibővíteni, de vásárolhatsz további adatot és hívást EU 100 néven.
-
Teko001
őstag
-
Teko001
őstag
válasz
CityBoy007 #62311 üzenetére
Az induló ár annyi, nem pedig a részlet. Az induló ár az a legalacsonyabb végösszeg, amiért megkapod - természetesen a legdrágább díjcsomaggal.
-
Teko001
őstag
válasz
r3dsnake #62261 üzenetére
Itt linkelték a gyűjtőoldalt.
-
Teko001
őstag
válasz
kiki22 #62245 üzenetére
A honlap szerint: "A Music opció igénybevételére Domino és Mix díjcsomagokkal rendelkező ügyfeleink nem jogosultak." Viszont mintha lenne valami dominos music opció is.
Szerk: Az ÁSZF szerint létezik Domino Music opció is. Viszont kell internetnek is lennie aktiválva.
(#62251) r3dsnake: Nem darabszámra, hanem fajtára. Ha bepipálod, hogy csak a készleten levőt listázza, akkor csak azt listázza, ami van is nekik.
-
Teko001
őstag
válasz
South Velen #62153 üzenetére
Mi a címe?
-
Teko001
őstag
válasz
TeebyKay #62137 üzenetére
Pontokat gyűjtesz, a pontokat beválthatod kuponokra vagy vehetsz belőle dolgokat, illetve kérhetsz kártyát, amivel állandó kedvezményeket vehetsz igénybe a partnereknél (a legújabb épp a burger king 15%-a)
-
Teko001
őstag
válasz
TeebyKay #62133 üzenetére
A Domino Surf-ben van internet, így a "Még több netre van szükséged?" fül alatt található csomagok vonatkoznak rá, amik olcsóbbak, mint a "Nincs még net a díjcsomagodban?" fül alatt található csomagok. Mivel a Domino 5-ben nincs internet a díjcsomagban, így rá azok vonatkoznak.
-
Teko001
őstag
-
Teko001
őstag
válasz
Tappancs2001 #62048 üzenetére
Mivel hűséget kötöttél rá korábban, így lényegében a tied lett.
-
Teko001
őstag
válasz
Totheground #61744 üzenetére
hát az idáig eltelt részét igen.
-
Teko001
őstag
válasz
Totheground #61730 üzenetére
Régen azonnal megtörtént. Próbáld meg újra összekapcsolni.
-
Teko001
őstag
-
Teko001
őstag
válasz
Graphics #61713 üzenetére
Ha csak mobilinternet kell, ott vannak a net&roll csomagok is.
Amit érdemes megnézned:
Domino Net&Roll (minden 500MB 1000ft)
Domino NetPlusz Arany és Platina (ha van esetleg otthoni előfizetésed, 200MB/590ft, utána 32/32
Domino NetPlusz S (690ft/200MB, utána 32/32
Domino NetPlusz M (990ft/500MB, utána 32/32 -
Teko001
őstag
Csak a NetPlusz-ok jöhetnek szóba, a Net&Roll ha jól emlékszem nem vehető igénybe hang díjcsomag mellé. Azt, hogy mennyi net kell, te tudod, de mondjuk egy ATK-s Next S-el, és egy ATK-s, NetPlusz-al lenne mondjuk 700MB-od (ha jól tudom, összeadódik annál), mostani áron 6080ft-ért. Igaz, így csak 30mbit/s a sebesség, de szerintem bőven elég lenne neked, LTE-n. A Move-okkal kilehet hozni olcsóbban, de cserébe nincs korlátlanság (Move M ATK + NetPlusz ATK csomag ha kell + családbarát olyan 5647ft most épp. Akkor már az ATK Next S jobban megéri véleményem szerint, ha főleg hálón belül használnád)
-
Teko001
őstag
válasz
Schizoka #61669 üzenetére
Akkor igen, ha univerzális egyenleg
-
Teko001
őstag
válasz
pockhome #61663 üzenetére
Ha jó a Domino 5, akkor alternatív megoldás. Online meg a 2790ft-ból 2700ft lebeszélhető, tehát "technikailag" 90ft csak
-
Teko001
őstag
válasz
kiki22 #61659 üzenetére
Igen, meglehet.
(#61660) pockhome: Akkor neked a sima domino kell.
Szerk: Vagy amit előttem mondtak, az is jó lehet.
-
Teko001
őstag
válasz
Worldmaster #61632 üzenetére
Ha jól emlékszem, Soulfly842 azt írta, hogy az megszűnt.
-
Teko001
őstag
válasz
Worldmaster #61629 üzenetére
Igen, de technikailag az is egy kedvezmény, hogy három hónappal előbb elhozhatsz egy újabb készüléket, kedvezményesen.
-
Teko001
őstag
válasz
Worldmaster #61627 üzenetére
De, ha hajlandó vagy a kötbért kifizetni, amit automatikusan kiszámláz a rendszer
-
Teko001
őstag
válasz
berbatov2 #61624 üzenetére
Ahogy nézem, egyik díjcsomagnál se adott az akció esetében a részletfizetés. A hivatalos feltételek szerint:
"A készülékajánlatok 2015. június 1-től az akciós készlet erejéig érvényesek, és egy előfizetéshez egyszer vehetők igénybe. Kizárólag lakossági előfizetők részére, online vásárlás esetén új, vagy lejárt hűségidejű Move vagy Next díjcsomaggal (kivéve: Next L és társkártyás díjcsomagok), 2 év díjcsomagra és előfizetésre vállalt hűségidő esetén. Üzletben történő átvételekor a készülékek elérhetősége üzletenként eltérő lehet. Mobil előleg befizetése szükséges lehet."
Viszont ennek ellenére a legkisebb díjcsomagnál elég az előfizetésre vállalni hűséget a felület szerint. Azt, hogy online vásárlásnál hogy működik a számhordozás, passzolom. A feltételek szerint lehetne, mivel új előfizető, de sose néztem/próbáltam, így ezt más tudja megmondani
-
Teko001
őstag
Hát ha megoldható is, maximum egyedileg szerintem, és személyes ügyfélszolgálaton vagy írásban, kérésre, de a legegyszerűbb számodra talán az lenne, ha elköltenéd. De Soulfly842 talán jobban megtudja neked mondani, hogy mikor van erre lehetőség, ha tényleg van is. A visszakérés pedig augusztustól fog élni
-
Teko001
őstag
válasz
Sayuar #61549 üzenetére
Technikailag valóban előfizetéses csomag, itt találsz róla több információt. Engem az érdekelne vele kapcsolatban, hogy mi történik, ha eltelik a 60 nap. Megszűnik automatikusan? Egyébként nem csodálkoznék, ha nem lenne feltüntetve, de valami belső szabályzat szerint egy előfizető csak egyszer kérhetné ezt a promóciós csomagot. Bár szerintem fel kéne tüntetniük...
-
Teko001
őstag
válasz
Teko001 #61529 üzenetére
Nem tudok már szerkeszteni, de megnéztem: a fő domain ugyanazokat oldja fel a Google és a Telekomos DNS-en is, a többihez regisztrálni kéne, így azt passzolom.
Szerk: Aha, hát az valószínűleg valami CDN-en keresztül megy ha ezekből indulok ki. Amit eltudok képzelni, hogy más szerverre old fel a külföldi DNS-nél, és így olyan helyről kapod, ahol jobb a kapcsolat.
-
Teko001
őstag
válasz
tothferenc #61474 üzenetére
Szerintem tegyél panaszt.
-
Teko001
őstag
válasz
cellpeti #61312 üzenetére
Egyelőre, csak bizonyos androidos telefonokon érhető el hivatalosan. Egyébként elvileg nem kell az alkalmazás később, szóval akár még működhet is ha beleteszed. De itt kérdezd meg szerintem
-
Teko001
őstag
-
Teko001
őstag
válasz
Lacko84 #61282 üzenetére
Igen, betudod váltani. Itt találod a választékot.
-
Teko001
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #61263 üzenetére
-NETPLUSZS a 1430-ra
(#61264) lugosi: Az adatforgalmi limitet egy cikluson belül akár több alkalommal is kibővítheted. A Turbo eseti adatopciók 150/50 Mbit/s le- és feltöltési sebesség értékkel, bármilyen típusú adatforgalomra felhasználhatóak.
-
Teko001
őstag
-
Teko001
őstag
válasz
szabogabor10 #61132 üzenetére
4 óránként bontják
-
Teko001
őstag
válasz
DeathAdder #61084 üzenetére
Van egy alapértelmezett beállítás a szolgáltatói oldalon. Ez a te esetedben, hogy rejtse el a számot. Ezt a telefon felülbírálhatja. Itt találsz egy leírást, hogy Androidon hogy kell átállítani (Hívásbeállítások lenyíló alatt a Hívóazonosítás rész).
(#61085) r3dsnake: Nálam működik
-
Teko001
őstag
válasz
Intel fan11 #60936 üzenetére
-
Teko001
őstag
válasz
azigazimoris #60931 üzenetére
Igen, mert hivatalosan tényleg csak az elsőt adják ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!