- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz FLD1987 #126034 üzenetére
Küldtem pm-et.
Szerintem, az lehet a nyitja a dolognak, hogy más világ volt. Akkor az "okos telefon" (értsd nokia oprendszer - amit írtál) egy szubkultúra volt inkább, egyetlen ismerősömnek volt akkoriban.
Ma viszont, 1-2 extrémebb példától eltekintve, mindenkinek az van(android, ios többnyire), mert ez vált a fősodorrá, no meg ma már, szó szerint mindent is megtudsz csinálni a mobiloddal...
Ráadásul a világ is ebbe az irányba ment, megy. Amúgy ez nem feltétlenül rossz dolog persze...
A "reklámon túl", úgy gondolom, hogy funkcionalitásban sem volt, elég. Úgy értem nem volt meg a miért. Jó, jó, hogy ezt meg azt lehet... de minek? Ott a pc sokkal könnyebb jobb, nagyobb képernyő, olcsóbb...
Hiányzott a háttér, a cél, vagy értelme is picit...
Persze ez ma sincs másképp, valószínüleg mindig voltak, lesznek ilyenek... ez egy folyamat...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FLD1987 #126031 üzenetére
Abban egyetérthetünk, hogy ezek a telefonok, még messze más kategória, alig pár %-ot ha lefedtek a piacból. Míg, ma már vagy iphone, vagy android a meghatározó, vagy annak valamilyen variánsa. Koncepcionális különbségek, biztos hogy vannak...
De ha annyira érdekel, akkor előkeresem neked azt az epizódot
De ilyen alapon, akkor lehetne azt is mondani, hogy a mobilnak is volt elődje, pl az autós mobil, vagy az a változat ami még a 80*/90-as/es években egy akta táska méretű volt. Még sem feltétlenül ez jut eszünkbe... - nah jó az autós még "menő".
De ha még jobban vissza megyünk, anno az egész mobiltelefont, egy baromságnak zsák utcának tartották, és lepasszolták vmi kis leányvállalatnak ők ráérnek ilyesmivel szórakozni... a nagyok a jövőt fejlesztik, mondták.
Aztán a jövő megváltozott (Emlékszem, még azt is megjegyzik, ki az a hülye, aki telefonálásközben mászkálni akar, és miért? ilyenre nincs időnk - idézik fel" )Tehát, az, hogy volt Nokia, meg egyebek, az egy dolog.
*Ha jól rémlik azok a 80-as években volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akinél nem éri el a 7000-et, annál gondolom több részletben kerül jóváírásra/levonásra. Esetleg pluszos lesz a számlája.
Nekem feltöltősre menne, így ez nem kérdés. Ezzel a történettel, azért a telekom megítélése nagyban változna nálam Beérné, talán le is hagyná a vodát ilyen téren, simán. mindenképp piros pont lenne
"Nem, még nem jött e-mail. "
Akkor jó Én mindjárt a telekom fiókom emailját adtam meg
Szerintem is megnézik, ha mást nem a produktumot... Nyilván itt is van vmi szűrés.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz norbertoth #126018 üzenetére
Köszi, közben nekem is meg lett... ti kaptatok emailt? Gondolom az majd manuális lesz... az utolsó oldalon volt vmi fontos infó? (a befejezés után), mert közben frissült az oldal, így nem volt idő végig olvasni...)
-
törölt tag
Akit érdekel, csak simán a telekom főoldalán jobb oldalt lent egy kis sávban megjelenik egy üzenet, ablak. Arra kattintva, lehet ezt a menü építést végig vinni. Ez is egy közvélemény kutatás a hamarosan megújuló menü rendszer kapcsán.
Amit talált itt vki, az egy másik projekt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz norbertoth #126013 üzenetére
Ez nem biztos, hogy ugyan az... a másiknál azt írja, hogy élő kapcsolat kell legyen videó/hang. Ha jól értem nálad csak egy kérdő ív volt(?).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rage47 #126004 üzenetére
Eredetileg ott azt írja, hány nap van még hátra. Ha feltöltöd az egyenleget 2500-al, akkor 366 nap érvényességi időt kapsz majd ha aktuális lesz[a fel nem használt dolgok megmaradnak]. (eredetileg is 366 nap az érvényességi idő).
Ha váltottál, akkor nem tudom hogy van, de elvileg onnantól kellene számolni a 365 napot nem?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lugosi #125994 üzenetére
Szuper
A műsorban, az első prezentáció volt megemlítve - olyan szemszögből, amit anno a nagy közönség nem tudhatott, láthatót, de így 15-18 évvel később elmondható, már nem oszt, nem szoroz. (kutyát nem érdekli, akkor hogy csaltak).
Amúgy lehet pár héttel, később, sikerült egy működőképesebb verziót összehozni, de a prezentációra még nem volt.
Én a magam részéről jobban szeretem, ha nem vagy teljesen bekorlátozva. Így inkább anroidot választottam, mikor erre került a sor.
De kinek a pap, kinek a papné
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lugosi #125983 üzenetére
Nem kell utána néznem. Lehet a "megfogalmazás" nem volt a legjobb, mert volt előtte is sybian meg mit tudom én mi. De a mai formában "forradalmi" volt, ha az iphone koncepciója megbukik, akkor valószínüleg másképp alakul ez a piac.
- Ezeket az infókat meg a nat geo azok a 2000 évek .c műsorából vettem, ha vmire pontatlanul emlékszem, bele lehet kötni... az egy dolog, a lényeg ettől nem változik. Esetleg néz utána ha érdekel
Az, meg, hogy túl van árazva, stb, az meg kb mindenki tudja. A márkát övező "hit", "rajongás", az amiért eltudják passzolni ennyiért...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ggabor02 #125949 üzenetére
Az a vicces egyébként, hogy amikor bemutatták az almát ájfón-t (vmikor 2000 évek környékén) akkor egyszerre 5 készüléket kellett használni, mert ha váltottak volna funkciót lefagyott volna, és bebukták volna a promot...
Szerencsére, akkor a közönségnek nem tűnt fel ügyesen csinálták, és mint az első okos telefon azóta is tartja magát a hit, és túl árazott árakon sikerül elpasszolni
Lényegében, azért vesznek sokan ájfónt, mert az egy életérzést jelenit meg, meg egy "szimbólumnak" számít. Valószínüleg töredéke, azon felhasználók száma, akik esetleg funkcionalitás miatt kell. (de funkciók terén is olyan az alma, mint az amazon olvasója, jó, lehet jó volt, vagy "úttörő", de az már elmúlt...)
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Szűkülhet a hűségszerződéssel vásárolható eszközök köre
A hírből kiderül miért nem volt belőle hír, mert egy futó vizsgálatról van szó a cikk szerint...
-
törölt tag
Arra nem lesz jó. A domino day, szerdánként van, és 24 óra az érvényessége.
Van még talán havi 1x 50 mb amit kérhetsz, de az is 1 nap.A vodánál is van hasonló "jó dolgok" - bár épp nem müködik, még, úgy láttam... Ott 0-500 mb-ot kaphatsz vagy szintén mint a telekomnál perceket lebeszélhetőségre. Az viszont 3-5 napig is élhet, de ált kisebb adatmennyiség mint a telekomnál.
Esetleg egy telekom maraton, jó lehet még... vagy vmelyik feltöltős net... de ez sok mindentől függhet meddig használod, mennyi adatmennyiség stb.
"kapsz 990Ftért."
Persze, ha online rendeled, asszem domino fox a neve.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ggabor02 #125792 üzenetére
Vodánál most cseréltek fő szerrendszert, így lehet ez is változott. Kis csomag is létezik talán 100-300 mb-os.
De akkor neked egy telekomos maraton jobban megérheti... vagy vmi más... valóban.Apropó megszűnik a Mol-Mobil:
"A MOL Mobile megszűnésével gyakorlatilag az összes márkázott mobilszolgáltatás megszűnik hazánkban. Ez a konstrukció az előző évtized elején élte virágkorát, amikor szinte mindegyik hazai mobilcég összeállt valamilyen partnerrel a piacszerzés reményében."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz anderledani #125616 üzenetére
És nem bírják ki pár hétig? Lesz máshol is pl webshop, offline üzlet... nem csak szolgáltatónál. Ha már vki annyira oda van érte...
-
törölt tag
válasz joey04 #125503 üzenetére
"összefésülni" összetudod magad is, legalábbis, a telekomfiókhoz hozzá tudod adni, csatolni a szolgáltatást, és a másikat pedig akár megszüntetni... (előtte azért mentsd le a másikból ami kellene dokumentum ilyesmi).
A telefonszámos dolognál, szerintem csak sorszámozni lehet, 2 előfizetést összeadni nem.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #125419 üzenetére
És még mindig nem logaritmus...
-
törölt tag
válasz dozen #125304 üzenetére
Akkor másik lehetőség, hogy dokumentálod az esetet, és elküldöd panaszként, vagy felhívod a 1414-et. És talán jóváírják. Vagy vársz egy kicsit hátha megjavul... korábban volt akinek ment, és kommentelt ide.
Nekem tavaly karácsonykor, ingyen adott a voda 100 gb-netet 1 hétre vagy mennyi... Vagy előtte februárban volt ilyen akciójuk...
Telekom úgy látom szereti a kellemest, a hasznossal összekötni
De mivel az 1 gb netet sem nagyon fogyasztottam el, így nekem ezek nem pálya többnyire... -
törölt tag
Szakít a Lidl és a Telekom
Megszűnik a Lidl diszkontlánc és a Magyar Telekom közös, telekommunikációs projektje, a Blue Mobile.Ezek szerint a Blue mobil is 30-as szám volt... itt a sok változó miatt, max akkro van értelme a dominonapos perceknek, ha van kipróbált ismerősöd, akinél láthatóan nem fogy. Minden más esetben lutri. Amúgy meg nem értem, eleve, miért nem minden irányba, mint a vodánál... ennyire többlet költség lenne nekik?
-
törölt tag
Ha jól néztem most a Telekom oldalán akkor 2500 feltöltés esetén 365 nap az egyenlegfelhasználási idő, ezt az összeget, meg weboldalon keresztül lehet feltölteni a feltöltős mobilra, igaz?
Mert 2000-re úgy látom csak 180 nap jár, egyenleg felh. idő.
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #125183 üzenetére
Igen, de pont ez a lényeg, ha 30-as számot hívsz az sem garancia semmire. Ugyan így vezetékesnél sem. Így ennek túl sok értelme nincs. Hacsak nem konkrét ismerőssel cseverészel, akivel előtte tesztelted pl.
Amúgy nem jó a link, amit linkeltél...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz stefi68 #125180 üzenetére
Nem tudom, de n ahányszor próbáltam kb annyiszor fogyott... mondjuk talán pont vezetékes nél nem. De mobil 30-asnál igen... Elég lutri...
Vodánál legalább minden irányba, és az tényleg ingyenes Itt meg olyan mint az orosz rulett... vagy bejön vagy nem
(amúgy asszem újra kell indítani a készüléket, vagy repcsi üzemmód előtte, de nekem ezek után is felem ás eredmény)
Mondjuk nekem vodával, az csak 300 forint lett volna, és a nap további része ingyenes (tuti+)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ma van 27. milyen változások vannak? Vagy még csak lesz?
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #125032 üzenetére
Nekem votl, hogy egy hónapra rá jött visszajelzés, sikertelen elküldés... valószínüleg megszűnt a szám. Ha tiltva van vagy bármi, lehet elküldi a számra, de olvasni, megkapni 99,9ű% hogy nem fogja. Ha csak ki van kapcsolva, és nincs tiltva, akkor természetesen később megkapja, eltudja olvasni.
-
törölt tag
el is romolhatott, betörhetett a képernyő, leeshetett... igazából ha nem szándékos, még van trillió lehetőség.
Esetleg másik számról is megpróbálhatod, nem is kell feltétlen sajátnak lennie...
De időközben olyan is eszembe jutott, ha nem előfizetéses, lehet lejárt az adategyeztetési határidő/feltöltési határidő +30 nap. elég sok eshetőség van.
"Rejtett szám opció lehet, de sok ember alapból tiltja a rejtett számokat, pl én is, és ismerettségi köröm nagyrésze is. "
Én pont ezért telefonálok rejtettről, mert ha nincs is tiltva, nem feltétlenül veszik fel... De ha tudja, hogy ismerős, hívhat így, akkor más... (amúgy azaz egyszerű oka, hogy több kártya is van nálam, nem feltétlenül saját, és csak ideiglenesen, így meg egyszerűbb). Nyilván van egy fő szám azt ennyi."Sms-t küldeni rá?"
szerintem sms nem jó ötlet. Ha tiltva vagy akkor nem kapja meg valószínüleg... de erről visszajelzés nincs vagy csak hetekkel később...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem én nem erre gondoltam. Az eddig is volt, mikor még appom sem volt. Én arra gondoltam, hogy a nyár folyamán, lehetett Belépő jegyeket nyerni, és ezekre regisztrálni hasonló sorsolásos megoldásban.
Amúgy megnéztem annyi változott, hogy megjelent a magenta1 több törődés = több ajándék. felirat, de ennyi.
Gondolom ez a másik magenta csoportra vonatkozik, nem baj.
Amúgy nem rég volt pl C&A kupon is, ugyan ott ahol most regisztrálni kellene, vagy lehetne másnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
oks, de akkor annak mi a megnevezése mert sms-ben nekem az jön hogy magenta1-es ügyfél. Amúgy nyáron volt nyeremény járték, nem tudom hogy magetásoknak-e vagy sem, fürdő, kalandpark ilyesmire sorsoltak. De lehet akkro változtatták meg az appot és azért.
Mind1 annyira nem lényeges csak kérdeztem
-
törölt tag
válasz pdr755 #124977 üzenetére
Hát ha van euród, akkor örülsz, egyrészt, másrészt...
De ha nincs, akkor nyilván csak a pálya széléről nézed...Amúgy euró-nál is hasonló folyamatok zajlanak épp...
Amúgy a névre én is néztem, mert nem hallottam eddig...
Ezeket amúgy hol találni? ezeket az akciókat? Tuti nem rám vonatkoznak[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gubu0101 #124964 üzenetére
Én szoktam használni jó dolog az...
Régen 10% kedvezmény járt. Mostanra már csak 7% az (az viszont elég durva, ezt hogy adták el "szuper hetes" - örülj, a 3% mínusznak) extreme digitálnál. Akkoriban euronicsban javasolták, egy tv vásárlás így lett olcsóbb...
Nyilván, én is tudom, hogy a Cetelem, mint bank, nem egy olcsó szolgáltató, talán vmi 38% a thm-je... Viszont, ha vki megfelelően használja, akkor nem lesz gondja, és még jól is járhat. pl akár 45 napig is ingyen hitelt kaphatsz (ha utána egyben kifizeted). Ez is hasznos dolog tud lenni. Ha meg még kedvezmény is jár ehhez... az még jobb. + Vásárlások után is kaptam már visszatérítést 1-3% nagyobb összegnél, ez már erezhető, értékelhető.
Ilyen 0%-os dologba nem mentem még bele... de sokszor láttam már reklámként, több oldalnál is. Ráadásul, ez hitel kártya, itt nem kell mindenféle kivonat, csak egyszer illetve, ha keretet szeretnél esetleg emeltetni.
A banknál, nem tudom hány éves ügyfélnek kell lenned... de gondolom a 4 év nem olyan sok. Az ember, nem vált gyakran bankot, simán lehet 5-10-15 év is megbízhatósági szempont. No meg az hogy épp milyen a körülöttünk lévő világ 2008-előtt boldog boldogtalan kaphatott, mindenre is.
Amúgy részletre én sem nagyon szoktam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
30. án lesz afsz módosítás 9.1 elvileg sms alapján. Nem tudom köze van-e ehhez.
-
törölt tag
válasz Fruityloops #124936 üzenetére
Mondjuk úgy hogy:
1. Türelem
2. Válaszolsz a kérdésekre (otthoni, hiba, tv-vel van gond stb) - amúgy ha olyan problémába ütközik kapcsol illektékest... Szerintem amúgy egész jó ötlet, hasznos, nem feltétlenül kell mindenhez ügyintéző. -
törölt tag
"A megsúgom a havernak, meg a neten valami tök ismeretlen arcnak megírom az üzleti titkot, az is más. Bár a haver is hozhat szar helyzetbe, ha kifecsegi."
Tény, más. De a végeredmény - szabályszegés.Csak hoztam pl-t arra, hogy nem áll távol a valóságtól gyakorlattól. Nyilván nem egy ilyen fórumon, de a lehetőség meg van. Egyébként ezeken kívül még van egy csomó üzlet, online bolt - nagyok is. Más szolgálató... érdemes lehet körbe nézni... Ha van cetelem kártyád alapból 7% kedvezmény egyes üzletekben (pl edigitál lehet mm is).
-
törölt tag
Mindent lehet... egyeseknél még következménye sincs... (csak nézzünk körül a világban).
Ettől függetlenül igaz, egy telefonért hülyeség lenne nyilván. Mondjuk látott már olyant a világ hogy bennfentes infók alapján történik ez vagy az... (lásd Fed pont olyan kötvényeket vásárolt mint az elnökség... véletlen? )
Amúgy meg közeli embernek akár mondhatna tippet is, közelebbit. Nyilvános fórumon nyilván nem lesz ilyen.
Ha annyira kell az ájfo(s)n, akkor ennyiért is megérheti... (esetleg érdemes körbe nézni hol merre mi van).
Én tavaly tabletet vettem pont így kb. Mondom jó lesz a wifi-s, de inkább nagyobb tárhellyel - úgy se lesz olcsóbb. Erre ugyan úgy az edigitálnál, BF akcióban az lte-s változat került annyiba, ha jól rémlik ugyan az csak lte-s változat. - De, hogy így lesz erre ugye semmi garancia.
Egyébként úgy prognosztizálják, hogy pont november, december lesz egy nagyobb árugrás. ED-nél pl már fel is emelték min a duplájára az adott terméket - amit évek óta nézek...
több opció is előfordulhat, pl hogy máshol olcsóbban is koszorják az iphone-t. Bár gondolom inkább régebbi modelleket, mint az épp aktuális előttit. (no meg ezekre úgy rárepülnek, hogy sok esélyed sincs).
Ha biztosra mész, akkor mostanában megrendeled max (esetleg rákérdezel 1414-en, menni a készlet, vagy várhatólag-e még ilyesmi). Gigaerős net opció mellé asszem most van vmi 30.000 akció is.
Vagy megnézheted az androidos felhozatalt még lehet jobban is is jön majd Ugyan annyiért, vagy töredékéért
-
törölt tag
válasz KillerATi #124863 üzenetére
Egyelőre túl van ez misztifikálva... (bár telefont nem 1-2 évre szoktam venni... nekem teljesen jó még most is a 4g (2018-ban lett véve), nem is tervezek emiatt telefont cserélni... A szokásaid azok amik eldönthetik esetleg ezt a kérdést, hogy fontos-e vagy sem... nekem pl nem
-
törölt tag
válasz 4Grider #124855 üzenetére
én fiók nélkül szoktam, talán emagról vettem vmit, vagy nem tudom már ahol nem érte... telekom csoportossal megy, nálam.
Tőlem, nem szokott ilyen plussz adatokat kérni... érdekes...
Pár hónapja volt kártyás rendezés is, telekom felé, akkor sem kért, semmilyen magán jellegű adatot, csak ami a fizetéshez kellett...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 4Grider #124852 üzenetére
"Az alkalmazás is kért be tőled addinfo adatokat, mint e-mail cím, név, lakcím, telefonszám? Mert ha nem, akkor logikus, hogy a TRA elhasal."
alkalmazással ugyan még nem, de weben ilyesmit szinte sosem kértek... max emailt egyes esetekben talán, ha vmi miatt szükséges volt. -
törölt tag
válasz Gubu0101 #124850 üzenetére
Én tudtam Már nem is tudom mit rendeltem...
Viszont az Aliansnál ott már nem engedte - ott megjelent a takarék logója...Azért mondom ,hogy vmelyik rendszer folyamat kéri, vmelyik figyelmen kívül hagyja...
De elvileg minden alkalommal kérnie kellene. az ipin az elektronikus pin kód néven futott asszem az automata menuoontjainál.
-
törölt tag
válasz Gubu0101 #124848 üzenetére
igen Takarékbanknál van elektronikus (ipin). Tehát beírod az adataidat, kapsz egy sms-t, azt is beírod, és utána, kell ez az ipin - legalábbis egyes szolgáltatoknál kéri, egyeseknél nem.
Cetelemnél is votl, olyan, hogy nem is jött sms, máshol meg kérte...
Nem tudom mitől függhet, lehet megállapodás, vagy fene tudja... (elvileg ugye mindenhol kellene kérniük).
ipin-t legegyszerűbben a bankautomatánál, vagy netbankon keresztül tudsz módosítani. (csak arra figyelj, nehogy a sima pin kódodat módosítsd, asszem elektronikus pin, vagy mi a neve automatán).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hm, szóval ha magenta1 lesz (emiatt) az "átvető" új tulaj, akkor nincs külön díj sem? Ez nagyon jó tudni...
Kaba, ez tényleg így van? Tudsz erről vmit? (vagy vki?)
-
törölt tag
Ha van hűség, egy telefonszámon/csomagon x év, attól még lehet tulajdonos váltás? (minden maradna úgy, csak X. Y. helyett A. S. lenne pl a tulaj. )
-
törölt tag
válasz Gubu0101 #124707 üzenetére
Hát nem tudom... egy hosszú beszélgetést nem biztos, hogy mobilon kell...
-
törölt tag
válasz Gubu0101 #124703 üzenetére
Már akinek... az ismerőseim jó részének (döntő többség). Van vezetékes telefonja, és nem csak lóg a madzag, kortól függetlenül... Aztán hallottam olyanról is aki csak interneten keresztül telefonál... - az sem rossz dolog pl külföldön, de otthon szerintem nem szükséges... feltétlenül... (másodlagos harmadlagos opcióként elmehet...).
Nekem pont internet+ vezetékes van, sőt nálunk 2 vezetékes is van.
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #124690 üzenetére
Köszi, akkor asszem web-es feltöltés lesz... app-ban néztem ma, de nem találtam ilyen opciót, csak 1500 és 3000 volt.
De akkor webről majd feltöltöm Hamarosan aktuális lesz. köszi.
-
törölt tag
válasz Dinter #124600 üzenetére
Én ma néztem az appot feltöltősként. És van továbbra is 30 napos korlátlan, csak másik menüben. Asszem egyszer, vagy megújuló... már nem tudom...
Viszont itt vki említette korábban, hogy van 2000 összeg, és 1 éves futamidő (366 nap egyenlegfelhasználási idő). Amit viszont nem találtam... Vagy csak app-on keresztül nem lehet? De terminálnál, üzletben igen?
-
törölt tag
válasz Lackooo84 #124681 üzenetére
Kéne... de általában nincs így...
Nekem a futár nézett amikor mondtam, hogy ki lehet bontani a csomagot emagnál...
Ált tényleg az van, hogy átveszed, aztán eltűnik, dehogy várja, hogy megnézd, kibontsd vagy bármi... amúgy külsérelmi nyomra vonatkozik, ha jól tudom belső sérülésre nem. (azt utólag kell jelezni...) sokan pl nem véletlenül videózzák a kibontást.
-
törölt tag
válasz Littoral #124658 üzenetére
Online regisztrációs felületen nem tudod meg csinálni? Esetleg hívd fel őket te (bár szerintem online is kellene működnie), és tisztázd a helyzetet, - remélhetőleg másik ügyintézővel.
Van egy másik tippem is, ezeknek az adatoknak egy részét a telekom app-ban/weben is látod másold be onnan, hátha vhol vmi rendszerhiba van, hogy biztos elfogadja.
"Bár még bízok a legendás szervezettségben, azaz abban, hogy hétfőn mégsem történik majd semmi."
Nem azért, de a weboldal is hibázhat. Először talán azt kellene kideríteni, mi az érvényességi idő.
2. Ha sem online, sem ügyintézővel nem müködik, sem applikációból. Akkor még meghatalmazással (vagy lehet csak személyesen) eltudtok menni az üzletbe.De szerintem meg lehet oldani anélkül is. többféle okmányt ki lehet választani, legalábbis a vodánál így van.
Azért mert kifogtál egy rossz ügyintézőt, még nem kell bevágni a durcit (akár jogos, akár nem), mert ettől nem fog megoldódni...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát ez elég érdekes... mert én úgy tudom, eddig ez úgy ment, ha rendelt vki vmit, és a futár, elhagyta, vagy megsérült akkor küldtek egy másikat. (Legalábbis üzleteknél így megy). Ilyen esetről eddig még nem is hallottam... fura...
-
törölt tag
válasz ubyegon2 #124531 üzenetére
Én inkább újra indítom... mert volt, hogy tesztként, nem az ajándék perc fogyott... bár az is lehet, hogy a 30-as szám már csak látszatra harmincas... mert amikor tesztként a vezetékest hívtam, az rendben volt... újra indítás után... na majd le tesztelem, újra...
Ha kaptál sms-t stb, akkor gondolom rendben kellene legyen.
Amúgy vodánál, most pl nem látni az ingyen 5 gb-okat, én beállítottam ,hogy mutassa az elmúlt 30 napot (1-től hónap végéig), így látni a fogyasztást pontosan)... Bár míg használtam addig sem ment el 2 gb sem kb. Most pedig még kevésbé valószínű... Maratonból is van még 800 mb... de jó lesz jövőre is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ubyegon2 #124527 üzenetére
appból töltötted fel? mert ha jól olvasom arra vonatkozik. Tavaly vagy mikor nekem is volt 100 gb-om, de azt csak úgy ünnepi alkalomra kaptam a vodától pár hétre. Évente szokott lenni ilyesmi. Amúgy lehet újra kell indítani a telefont... Nekem vodánál erről jött sms is, de gondolom telekomnál is.
-
törölt tag
válasz MadMancs #124391 üzenetére
Nekem motorola, majd alkatel, aztán sony ericsson (v630i kb) volt, sokáig. Talán 6-8 év. Utána lett egy E1-es sony, az volt az első androidos... kipróbálni teljesen jó volt... csak aztán le lett öntve alkoholos itallal... és azóta leszázalékoltam, amúgy müködik, még. Szóval elég strapabíró, hogy ezt is túl élte... és az aksija is jó. Így ezek után nem volt kérdés, hogy a köv teló, már komolyabb android, és sony lesz/legyen... meg volt még pár kritérium, de nekem ez teljesen megfelel lényegében, azóta már pár sorozat kijött. Ez kb 2017-2018-as modell lehet... most meg lassan 22 van már. De lényegében minden ami kell megy rajta. Japánok azért értenek az ilyesmihez
Persze, én is tudom, hogy asony, kis piaci részesedéssel rendelkezik, de ettől még jók. Nyilván kinek mi az igénye melyik modell stb kell. Ár érték arányban nekem teljesen jó
-
törölt tag
Ez vajon megy Sony L1-en?
Másik, ha jól látom a szolgáltató oldaláról is van megkötés... (bár gondolom ezt a telefon még nem tudja... vagy nem tudok róla, sem a volte-t igaz?) -
törölt tag
Dehogy nincs az ügyfél előfizet, mert gondolja, gondtalanul böngészhet, közben meg nem A cég meg jól jár.
Ha meg reklamál, akkor megmutatják, hogy van apró betű isEz a navigációs dolog ezt ki, és hol veheti igénybe, mennyi a költsége feltétele?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #124297 üzenetére
lehet csak hálón belül ingyenes... legalábbis sok helyen fel van írva.
-
törölt tag
válasz simpley #124262 üzenetére
Mert akik váltottak, azoknak hetek óta be van ragadva a szolgáltatás, nem sikeres, vagy egyéb anomália. van akinek pl hibrid lett a kártyája, fél feltöltős, fél előfizetős.
"Feltöltősben Telekom a legjobb ha kell egy kevés mobilnet, és rendszertelenül használod."
Netre igen, ha rendszertelenül használod, de ha kell legyen.
Viszont telefonra a voda jobb, eleve 19 forint minden hálózatba. Másrészt, meg napi 300 ft-nál többet nem tudsz költeni, mert utána ingyenes szintén minden hálózatba."Ha lenne náluk Marathonhoz hasonló le nem járó net, még a T kártyámat is átvinném hozzájuk."
hát igen, akkor verhetetlenek lennének, kb minden téren. Bár nekem a jó dolgok is bőven elég... - lenne sokszor... mivel nem igen használok netet. egy két üzenetre meg pont elég lenne az is. De egy ilyen csomag valóban hiánypótló lenne.Telekomnál, előny talán a net -garancia (ha van min 2 otthoni szolgáltatásod), és a maraton... a Domino day ugye az egy napos volta miatt nem sok vizet zavar. Ez vodánál jobban meg van oldva, min 3-5 nap, mint lehetőség. Igaz kisebb adat/hangot ad.
A Dominoday arra lenne, jó, ha épp kellene, vmi miatt, és pont akkora esik.Egyébként meg amit egyik kezükkel adnak másikkal elveszik a túl rövid idő miatt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #124259 üzenetére
jó tudni. thx.
-
-
törölt tag
válasz tibor23 #124252 üzenetére
ja a másik meg, hogy csak 30-as számra jó a beszélgetés... Vodánál meg bármelyik irányba, ha kapok ingyen perceket, 15-30-60 stb. igaz ott max 500 mb lehet. Kivételes alkalmakkor volt több is pl karácsony, február körül 100 gb.
vagy most a leállás miatt.
Ez így ebben a formában inkább marketingre jó, már mint a domino day. Pedig azt gondoltam volna, egy ilyen nagy cégnél ez másképp van, már mint többet megtehetne... nyilván ha akarna...
(#124253) UHHH
igazából vodánál is van hasonló, ott "jó dolgok" a neve. De attól függetlenül is szoktam kapni főleg perceket, csak úgy sms-ben... újabb kártyára is... bár lehet az eltelt idő alapján megy (évtízed-ek). És az bármely irányba 3-5-7 nap kb. Más kérdés, hogy sokszor azt sem használom felMost meg az átállás miatt már nem tudom hányadszor, min 3x kapni 5 gb-ot, előttem meg pár gb-ot... a mostani az két hétre, a köv az egy hónapra... de végül is jól jött... igaz kb a felét használtam el az 5 gb-nak max... vagy annyit sem.
Viszont a telenor, az tényleg semmit nem ad. sőt talán a legdrágább feltöltősben a 3 közül.
Én lehet a maraton miatt tartom meg esetleg a kártyát... - ilyen nincs máshol, hogy korlátlan ideig van adatkereted (már mint nem jár le).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz simpley #124233 üzenetére
Lehet, hogy jól hangzik... de mivel max 24 óráig tudod használni, nem sokra mégy vele.... Legalábbis, én vagy elfelejtem, mert későn szeretném aktiválni, ezzel kitolva 1 nappal, vagy azon rövid idő alatt úgy sem használnám... ha 3-5 nap lenne, akkor talán több haszna lenne vmivel...
Most a vodánál volt 5 gb, legalább 2-3 hétre, az átállás miatt... szerintem a felét, jó ha elhasználtam... pedig nem voltam otthon. (összesen meg lenne vagy 20 gb is).
Így pusztán ezért nem biztos, hogy érdemes váltani... de az nyilván felhasználási szokásaidtól függ... de ha egy nap alatt elhasználsz 600 mb-okat, akkor gondolom olyan neted is van, előfizetve. Tehát megint nem sokat oszt/szoroz.
a beszélgetést talán előbb elhasználja vki. Bár nálam az sem feltétlenül... sőt.
-
törölt tag
pl, hogy csinos csajok legyenek? (a pult mögött)
"Az üzletben dolgozókat hagyjuk inkább - bár próbálok nem általánosítani, mert nem mindegyik inkompetens, de nagyobb hányaduk sajnos az, mivel egy ideje nem az ilyen szempontból is minimális hozzáértés a lényeg, hanem más..."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz karl_fischer #123994 üzenetére
esetleg hívd fel az ügyfél szolgálatot, hátha tudják mi a gond. vagy betudják kapcsolni...
-
törölt tag
Van lehetőség arra, hogy egy telekomos szám korábbi tulajdonosát megtudjuk? Ha nem ismerjük a teljes nevét?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Galaxy Watch 4 Classic 46mm fekete
- ASUS GeForce RTX 4070 Ti 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX4070TI-O12G-GAMING) Gari: 2027.01.29 -ig
- iPhone 14 128GB Apple garancia! Akku 99%!
- Huawei SuperCharge HW-050450E00 10W hálózati gyorstöltő adapter USB, 5V/4,5A + gyári kábel
- EVGA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING - Újszerű, hibátlan állapotban!