- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
ejnye-bejnye a Telekomnak...
-
tsteve
senior tag
válasz sfefe #109794 üzenetére
ne add fel...
én pl. mobiltelefonról használom chrome-mal és most is prímán megy...
végszükség esetén próbálj ki más hardvert (másik pc-t ill. másik telefont) vagy más böngészőt pl. Firefoxot...
de ez igazából nem ide tartozó téma, valószínűleg a java vagy böngészők topikba való...[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz radio100jozs #109147 üzenetére
nem rossz.. de ennél azért kicsit többre számítottam
-
tsteve
senior tag
válasz MaxxDamage #108323 üzenetére
1422 hívásának díjazása: siker esetén 1500, 3000 vagy 4500 ft/alkalom.. a segítségnyújtás típusától függően.. először persze ajánlatot adnak, amit elfogadhatsz vagy visszautasíthatsz... magának a hívásnak külön egyéb díja nincs
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz mano660 #107658 üzenetére
dettó... nálam sem látszik most a havidíjas, csak a 3 db domino.. sőt.. a havidíjas számlákat sem látom már... pár napja még minden OK volt...
érdekes valóban... nem engedi újracsatolni sem, mert már -szerinte- fel van csatolva. semmilyen trükkel nem tudom láthatóvá tenni a havidíjast.. most romlott el nálam is a napokban[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz tsteve #107018 üzenetére
az alábbi (eu-zónás) országok vezetékes és mobil számai egységesen 75.60 ft/perc díjjal hívhatók domino esetén május 1-től:
Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Dominikai Közösség, Észtország, Finnország, Francia Guyana, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Guadeloupe, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Martinique, Monaco, Montserrat, Nagy-Britannia és Észak-Írország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Reunion, Románia, Saint Martin (Sint Maarten), San Marino, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Vatikán
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz radio100jozs #102406 üzenetére
egyidőben csörög több készüléken a multisim, német Telekomnál 12 éve létezik már a szolgáltatás...tipikusan akkor hasznos ha több különböző eszközben használod pl. laptop, telefon, okosóra, stb...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz tibor23 #101779 üzenetére
optimista túlságosan ne legyen senki a digi lehetőségeit illetően... a digi részvényárfolyamok a kibocsátáskori 40-ről 30 lejre estek mára a román tőzsdén a kibocsátás óta az eltelt másfél év alatt... ennyi lett a várt szárnyalásból.. talán ez is oka annak, hogy belassult újra minden digi fronton.. ezt látják természetesen a többi szolgáltató döntéshozói is... a másfél évvel ezelőtti pár hónapos pánikot a gúnyos kacaj váltotta fel az ő oldalukon, ha a digi neve szóba kerül...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Thunderzolee #98060 üzenetére
generálj hozzá jelszót... pl. telekom oldalon vagy a 1777-en
-
tsteve
senior tag
válasz punky10 #97892 üzenetére
ha valóban minden domino kártyát korlátoz a Telekom 30 mb/s-ra, azaz a Maratont is, akkor büntetést kell(ene) kapnia... ezt egyszerűen ki tudja mutatni a hatóság... a hasonlatod ez esetben nem stimmel a szerencsejátékra, hiszen ott valóban nyerhetsz is, itt viszont nem lesz magasabb sebességed soha, ha korlátot állít a cég... de én nem fogom jelenteni most őket, nincs maratonom
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz rothfb #97888 üzenetére
állj te is így őhozzájuk.. az én kb. 2 évtizedes folyamatos bejelentéseimet kb. féltucat szolgáltató közel 500 milliós eddigi összbüntetése bánta a különböző felügyeleti szervek részéről... nekem sincsenek már rég illúzióim egyik céggel kapcsolatban sem
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
nem kell ehhez semmiféle csomag váltás, alapból minden magenta1-esnek dupláznak... nekem sem látszik semmi sehol, a 1414 szerint mégis megtörtént, nekik ez látszik -állítólag- egy másik adatbázisban... de az nyilvánvaló hogy megint csak zavar van az erőben, mert ez sok esetben nem látszik ott ahol kellene...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
érdekes ez a magenta 1 netes duplázódás... 1414 esküszik rá hogy megtörtént, de sehol sem látszik, sms sem jött persze róla, ez az applikációkban sem ártana ha látszódna azért...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
a legfontosabb:
a MOST opció ma éjfélig még aktiválható domino-ra annak, aki elmulasztotta eddig...
+DOMINOMOST a 1414-re
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz #86564352 #96803 üzenetére
azaz nem kerül kivezetésre az opció...szóval van még pár óra aktiválni.. igyekezetek, akit érint.. az akciós ászf-ben szerepel április 1-től is, tehát működni fog, amíg ki nem vezetik... a kivezetést 30 nappal előtte nyilvánosságra kell hozni, ha hátrányos, tehát BIZTOSAN nem kivezethető holnaptól..
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
április 1-től eu-ban is működik a tvgo.. ha volt már, akkor bocs...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
a telekom alkalmazást nézegettem... 76 Ft/MB-ot ír a world gprs limit díjára eu-ban, a valós 1.92 Ft/MB helyett....sosem tudják már tisztességesen megcsinálni ezt az alkalmazást?
-
tsteve
senior tag
épp a 'csalók' ellen lesz hatástalan.. mert azok egy grammot sem fognak fogyasztani a hivatalos keretből, s így nem érinti majd őket ez a fajta korlátozás...ha pedig a netsemlegesség lebegne a szemük előtt a cégeknek, akkor simán eltörölnék ezeket a korlátlan opciókat...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz radi8tor #95511 üzenetére
tv, éjszakai net, facebook, stb...
"A Belföldi korlátlan tematikus adatopciók igénybevételi feltételei
kiegészítésre kerülnek azzal, hogy az előfizető díjcsomagjában
foglalt adatmennyiség elérésére irányadó általános feltételek
szerint (az adatforgalmazás lassítása vagy leállítása), azzal
összhangban a díjcsomagban foglalt adatmennyiség elérésekor
az adatopció keretében biztosított alkalmazásokhoz használt
adatforgalom is lassításra, illetve leállításra kerül. "[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
tsteve
senior tag
arról volt már szó, hogy március 1-től a korlátlan tematikus is leáll ill. lassul, ha az adatcsomag elfogy? ha már volt téma, akkor bocs... a Telekom is a Telenoros útra lépett
-
tsteve
senior tag
válasz fornettisuti #94732 üzenetére
2270 Ft volt 2017-ben a move xs e-pack kedvezmény nélkül... ez az összeg csökkent most 17 Ft-tal 2253-ra...az áfa változás hatása ez...
e-pack esetén az összeg 1953 Ft lett az eddigi 1970 Ft helyett...[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz enginev3.0 #94721 üzenetére
e-pack? itt nem változott valami az esetedben? ez adhat 300 ft különbséget talán...esetleg csúsztál az előző befizetéssel vagy nem elektronikusan egyenlítetted ki, stb....
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz szoke12 #94716 üzenetére
a flotta kezelőktől érdeklődjetek... ők tudnak erről konkrét infót adni, hogy milyen opciók vannak náluk... mi itt azt sem tudjuk melyik flottában vagytok, azaz nem igazán tudunk segíteni...egyébként létezik egy flottás topic, oda ird meg a flották konkrét nevét, ott talán több infót kapsz...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Oposzumtoszó #94043 üzenetére
az aktuális Ászf szerint domino-ban havi 100 perc hanghívás fogadás ingyenes csak az eu-ban... afölött 4.2 ft/perc extra díj lehet... hogy a gyakorlatban ez hogyan működik, azt nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
Telekom Wi-fi fon Prémium
jogosultság:Travel & Surf EU S / M /L , Travel & Surf World roaming csomagok mellé új megrendelés esetén kizárólag havidíjas és miX előfizetőknek
(ez ad csak külföldi wi-fi fon hozzáférést, a hotspot működés nem elég, az akciós Ászf szabályozza ezt így)
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz enginev3.0 #92329 üzenetére
én is reménykedem valami normális árú netes csomagban, miután az iqpro ügyfélkezelési problémák miatt lejáratta magát előttem...havi 10-20 giga kéne 4 ezer alatt
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz zeon.hu #91354 üzenetére
van olyan kártya amivel jelenleg is jól működnek a Google applikációk nálad ugyanazon a készüléken? vagy kizárólag csak dominoval próbálkoztál eddig?
első körben én google play szolgaltatásokat próbálnám újra installálni...nálam prímán működik a domino is
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Soulfly842 #90777 üzenetére
márpedig a telekom szerint pont a napinet az, ami jó a promócióhoz...
-
tsteve
senior tag
válasz rfszabi #90721 üzenetére
konkrétan az van a Telenornál, hogy 2 mbit/s alá nem csökkenti a cég a sebességet halózat menedzsment útján ... azaz fenntartja ő is a jogot ugyanarra, amire a telekom is... ilyen (túlterhelést okozó) alkalmazás lehet a p2p de akár a streaming is, s a cella használhatósága miatt ezt ők is leirták, ráadásul a garantált sebesség is nulla...ez is korlátozás, de csak szükség esetére vonatkozik...
-
tsteve
senior tag
válasz r3dsnake #90725 üzenetére
hivatalosan a Telenor is csak 2 mbitet vállal, azaz fenntartja a jogot a korlátozásra... ha nem találkoztál eddig ilyen jelenséggel akkor gratulálok, szerencséd volt.. én a balaton parton láttam 1 mbit alatti sebességet is gyakran a telenor kártyás előfizumon augusztusban...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz r3dsnake #90713 üzenetére
a hwsw írt róla hogy az új korlátlan csomagban 2 mbit/s-ra van lassítva a p2p.. gondolom rákérdeztek erre, s nem az ujjukból szopták...hogy automatikusan alkalmazzák-e vagy csak havi X GB után, az persze más tészta... az eredeti kérdés ugyanis a torrent lassításra vonatkozott...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz radio100jozs #90635 üzenetére
valóban nem mindegy és a telekom -jó szokása szerint- költői homályban hagyja a dolgokat most is... egy megbízhatónak tűnő forrás van, az a hvg cikk amit linkeltem, s ők valószínűleg rákérdeztek előtte mielőtt azt írták, hogy csak 29-ig lehet igénybe venni... de ha neked van jobb forrásod, oszd meg...a telekom saját oldala köztudottan nagyon nem megbízható, de még ott sem írják ezt egyértelműen, amit tudni vélsz...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz EmberXY #90617 üzenetére
valóban nem a hivatalos telekom oldalról származik, de az utóbbi idők telekomos tévedéseit figyelembe véve talán jobb is... a hvg ugyanis jóval kevesebbet téved mint a telekom web felületének szerkesztői..... ők (a hvg-sek) valószínűleg rákérdeztek erre konkrétan is
[ Szerkesztve ]
-
-
tsteve
senior tag
emellett ez az 'új' opció nem rendelhető, csak a promóció keretében vehető igénybe... hogy később lesz-e belőle rendelhető opció arról nincs infó egyelőre... a régi lezárásra került előfizusban május 1-én, ahogy írtam korábban, s amire a kérdező is gondolt...megoldás lehet esetleg a domino, ott még él a régi típusú opció... elvileg legalábbis
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok