- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Ma találkoztam egy furcsa problémával. Dolgozó jelzi, hogy nem éri el a hálózati meghajtókat és nem tud kapcsolódni a egyik kulcs-soft program se az adatbázishoz. Mindkét dolog külön-külön szerveren van. Mindenki másnál működnek. A dolgozó gépén ping-re válaszolnak az eszközök sőt eltudom érni \\gépnél paranccsal a megosztásokat.(de pl az elöző nap működő távoli asztal már nem bír kapcsolódni) Mivel megoldást nem találtam így gondoltam újra dobom a gépet, úgyse sok idő, már majdnem végeztem amikor újra felütötte a jelenség a fejét pont az orrom előtt. Éppen hálózati nyomtatót telepítettem amit a telepítő megkereset magától majd kiválasztottam és közbe mentek el vadászni fentebb leírtak. Most ott tartok, hogy rendszer újradob és egyenkét elkezdem felrakni a progikat és nézegetem, hogy jó e még a gép.
Valaki futott már bele ilyenbe? Dell Optiplex gépek, wifi és lan kapcsolattal is megvan a hiba, tartományól kiléptetve majd vissza a gépet is van hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple asztali gépek
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest