- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudimaki98
újonc
Sziasztok!
Adott egy Clio 1.4 amiben sajnos kezde a végéhez érni az UCH.
Hogy érdemes cserélni? Milyen teendőim lesznek? Ujraprogramozás? Mennyibe fog kb kerülni és hol érdemes csinálni?
Köszi a válaszokat előre is! -
dudimaki98
újonc
Autó műszerésznél cseréltessek kábeleket? Vagy a csatlakozását nézzük meg?
-
dudimaki98
újonc
Sziasztok.
Még régebben irtam egy Renault Clio 2 ről, ami hidegben nem szeret indulni. Most olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy ha elkezdjük melegíteni a motorvezérlőt ( Ecu) és az oda vezető kábeleket akkor pöccre elindul. Mit lehet ilyenkor csinálni? A check engine lámpa teljesen megszünt létezni. Még a gyujtásnál sem villan fel. Valamint pár dolog megbolondult a kocsiba ( hátsó ablaktörlő semmire nem reagál, fékezésnél az index enyhén világít, immobiliser ki lett ütve emulátorral).
Relék cserélve. Biztik is. Biztos hogy az Ecuval van baj.
Adatok: Renault Clio 2 (2000 1.4 16V 72kW 98 lóerő)
Ecu: Sirius 32Mit tudunk csinálni? Ötletek?
Előre is köszönöm! -
dudimaki98
újonc
Sziasztok ismét
Nemrégiben már írtam ide, hogy nehézkes az indulás (Renault Clio 2 1.4 (2000 évjárat)) így a hideg bejöttével. Szóval Holtponti jeladó cserélve, gyertyacsere megvolt meg minden más is. Az autót az Immobiliser letiltja. De úgy vettük hogy "ki lett szerelve"!
A lényeg, letilt az IMO. A szokásos nyomd meg a bezár gombot, visszateker 1 re majd indít nem segített rajta. Relé vagy biztosítéj csere még kellene de kiindulási alapom sincs melyik lehet az. Vagy ha tudtok még módszereket, esetleg trükköket akkor jöhetnek! Aki járt így dobjon egy kis segítséget
Nagyon nagy Pacsi!
-
dudimaki98
újonc
Sziasztok!
Hosszas töprengés után gondoltam inkább ide írok mert érdemben választ sehol sem kaptam.
A lényeg tehát. Adott egy Renault Clio 2 1.4 benzines 72kW - os autó. Eleinte üzemi hőmérsékleten gázadásra elkezdett dadogni, rángatni. Majd az ősz bejövetelével az esős időben 5-6 indításra kezdett működni a motor. Ahogy beérkezett a 0 fok onnantól kezdve nem indul. Gyertya csere megtörtént (bár a (hívjuk most Gumixnak) boltba 95 lóerőshöz adtak pedig a pofájukba toltam mi kell), Felső holtponti jeladó takarítása megtörtént, a gyújtótekercs bevizsgálva, üzemanyag szűrő cserélve, AC pumpa hibátlan.
Indításnál teker, minden klafa, csak nem indul
Ha valaki tudna segíteni annak egy hatalmas Pacsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Gorenje Side by side hűtő
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával