- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandleee
tag
Köszönöm a részletes leírásodat. Még átgondolom, hogy mi legyen végül.
Az enyém is kintről behozott, viszont végig márkaszervizben szervízelt, amit a szakszervíz átvizsgálás után is megerősített. 210 xxx-km, ami még egész hihető is. (2010-es) Én direkt ezt a 2.0dci nissan motoros meganét kerestem, mindenképpen ilyet szerettem volna. Eddig nekem nagyon tetszik, a kötelező dolgokon felül, 1-2 apróságot kellet rajta megcsinálni.
A ph2-is nissan én úgy tudom.
-
mandleee
tag
Akinek van tapasztalat chippel tudna írni pár szót róla, akár PM-ben is? Egyenlőre csak gondolkodok érdemes lenne-e. Az alany Megane III 2.0dci, szóval Laguna III-as tapasztalat is érdekelne.
Első kérdésem fogyasztás csökkenést sikerült elérni nektek? Nem az általános fogyasztás csökkenésre gondolok elsősorban, hanem pl. autópályán hasonló körülmények közötti fogyasztásra, pl. fix 140-el ugyanazon a távon, vagy hasonló fordulaton sikerült fogyasztás csökkenést elérni?
A másik kérdésem, mivel a kuplung, váltó a gyárban készített nyomatékra lett megtervezve, így feltételezem a nagyobb nyomaték nem biztos, hogy jól kihat az alkatrészek élettartamára. Nektek volt ebből problémátok?
Atc-t néztem ki, itt 180 LE-t tudott a gyári 160 helyett és itt azért jócskán húztak rajta 45LE/100Nm-t. Ez nem viseli meg a váltót?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest