- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Nem. De, ha aláfekszel és odavilágítasz, akkor megláthatod. Korábban Rob tett fel ide képet az enyémről.
Ne higyj el semmilyen kamu dumát, hogy csak tölteni kell a klímát, meg az ablakmosótartályt, régen járt, azért indul nehezen, stb! Ha villanykézifékes, azt próbáld ki! Drága, ha javítani kell. -
Somatom
veterán
Ja, a hátsó híd. Rob levette a kereket, oszt alatta végig volt repedve a hossztartó. Akkor meg lett hegesztve (rálapolással), de egy fél év múlva megint el volt repedve. Csere. Sajnos, alulméretezett a hátsó futómű. Hallottam olyan verziót is, hogy a kereszttartó szilentje odalesz, amitől oldalirányú mozgása lesz a hossztartónak és ettől reped el. Ha 200 ezer Km körüli példányt találsz, akkor garantált a fél millás ráköltés (ez csak a motor).
-
Somatom
veterán
Biztos, hogy Espace IV -et néztél? Abban nincs "üléssor". Mind az öt hátsó ülés különálló, egyforma, kivehető, csúsztatható, megfordítható. Létezett gyári hatszemélyes, aminek a hátsó ülései állítólag karfásak. Ha kiveszed a középső ülést, a két szélsőt pedig egy sínnel beljebb rakod, akkor akár a hátsó ablakig hátra tudod tolni. Sok cucchoz jól jön a Grand plusz húsz centije. Ilyet sem minden egyterűben lehet.
-
Somatom
veterán
Renault Escape sztem nem létezik (legalábbis én nem találtam). Nem Espace -ra gondolsz (flanciásan ejtve: eszpász, ami teret jelent)?
A 2.0D vehető, a 2.2D felejtős. Az állapot a lényeg. Tele van technikai kütyükkel. Ha lelakottat veszel, a gatyádat is ráköltheted. Úgyhogy típusismerettel rendelkező szerelő áldása nélkül meg ne vedd! Én elkövettem ezt a hibát. Bár, lehet, hogy akkor is megvettem volna, ha előre tudom, hogy komplett hátsó hidat kell cserélni. Viszont, ha jó, akkor imádnivaló autó. Az enyém az utolsó kiadás, a nagypuncis. Elütöttem vele egy rókát, kéne ez-az az elejéhez, de mindenhol csak telefonszámokat mondanak. Legalábbis sztem azok csak telefonszámok lehetnek, nem árak.Szóval a 2012 utánihoz semmi sincs bontóban és az is horror áron.
Ha főfalusi vagy, akkor megismerkedhetsz az enyémmel (nem eladási céllal).
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest