- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
gessztenye #5001 üzenetére
És? Semmit nem jelent. Attól még igen nagy marhaságot írtál, de ha nem akkor cáfolj meg.
-
rob210
Topikgazda
válasz
gessztenye #5001 üzenetére
Bocsánat előre is nem akarlak megbántani de feldobtad a labdát.
Vezettél is már?
Mert látni a 3 éves fiam is látott már -
Winner_hun
félisten
válasz
gessztenye #4992 üzenetére
Annyi glicerin, amivel normálisan körbe lehetne kenni a kerekeket, kb. annyiba kerülne, mint egy új gumi.
No akkor kérlek ezt számszerűsítsd.
-
Grafiqs
őstag
válasz
gessztenye #4992 üzenetére
Nekem nincs télire felnim, így csak lemostan nagynyomásúval mielôtt vittem volna cserére. A gumikat szintén lemosom és szilikonnal lefújom úgy rakom le. Csak még nem volt idôm megcsinálni...
G
-
AMD Power
titán
válasz
gessztenye #4986 üzenetére
Én mindig figyelem a gumikat... és mikor csere van gumiápolóval lekezelem őket.
-
benvolio
őstag
válasz
gessztenye #4982 üzenetére
A nyáron kapott új féktárcsát és fékbetétet.
-
válasz
gessztenye #4981 üzenetére
Arra kell figyelni, ahogy kopik a mintázat, egyre gyengébben fog viselkedni a gumi vizes és havas úton! Épp ezért a téli gumikat 3-4mm mintaárok környékén már le szokták cserélni!
Ha nem is cseréli le az emberfia, rossz körülmények között a fejében kell lennie, hogy még a többszörös díjnyertes gumik is gyengülnek, ahogy fogynak el.
Szóval egy a lényeg, a gyorshajtással egyenértékűen veszélyes a követési távolság be nem tartása(ezért áll majd minden esős napon az M0-ás)! -
Szplöttyy
senior tag
válasz
gessztenye #4164 üzenetére
Köszönöm!
Amúgy, chiptuning mennyire érdemes, az 1.5DCi motornál? Mennyit erősödhet? turbódízeleken elég sokat lehet húzni, ahogy láttam, de fontos, hogy ne essen szét a motor. 86ról mondjuk 95, esetleg 100ló, akkor már megérné belefektetni.
-
Ebit
addikt
válasz
gessztenye #2729 üzenetére
A porlasztót korábban linkeltem, akciósan 56 k volt darabja.[link]
A felújitást, kiszerelt állapotban történő mérés alapján végzik, és részlegesen, ezután bizonytalan futásidővel rendelkezik a Delphi rendszerek esetében,fokozottan igaz a 8..,é 10.. Le motorok injektorai esetében.
-
FRENK1988
veterán
válasz
gessztenye #2731 üzenetére
Ezt kaptam hozzá
Zselés
Meg kell a zenéhez
-
Ebit
addikt
válasz
gessztenye #2693 üzenetére
"Nagyságrendben 200e Ft az egész üzemanyagrendszer felújítása. (4 db porlasztó, szivattyú, csövek takarítása ultrahanggal, üzemanyagrendszer takarítás tanktól motorig cakk-pakk, üzemanyagszűrő)"
Garit mennyit adnak rá, és mit csinálnak a porlasztókkal?
Várom a válaszodat. -
Magnum_
nagyúr
válasz
gessztenye #2708 üzenetére
-
Ebit
addikt
válasz
gessztenye #2693 üzenetére
Ezt nekem szántad?
Garit mennyit adnak rá, és mit csinálnak a porlasztókkal?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
gessztenye #2697 üzenetére
köszi, elolvasom
milyen dci-d van és miben?
ui:látom, keszthelyi vagy, nyáron hetente megfordulok arra (B.fenyvesen vagyok nyáron)
-
ABE
őstag
válasz
gessztenye #2697 üzenetére
A környezetemben két fajta autóst ismerek: akinek azért mindegy az autó teljesítménye, mert bármi is van alatta, nyugisan megy, a másik típus pedig bármelyik autóval tud dinamikusan közlekedni.
Amúgy a nagyon gyenge gépeket és sem komázom, pl. egy modern alsó-középkategóriás autóban kimondottan ellenzem a 75-80 lovas motorokat. Viszont azt sem szeretem, akinek addig fontos az autó teljesítménye, míg egy gyengébb autót le nem tud nyomni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
gessztenye #2692 üzenetére
gyanitom, hogy az az 55lovas golf nem turbós, hanem szivós.
a fékre köszi a tippet, de uj betét lesz a megoldás valszeg, de tudsz pontos tipust irni a zsirt illetöen? köszi
-
ABE
őstag
válasz
gessztenye #2692 üzenetére
Hát nem tudom... amennyire én tapasztalom, azért tartanak gyengének egy 1.6-os benzines motort 100-115 lóval, mert nem hajlandóak pörgetni. Na most, aki állandóan elvált 2500-nál, annak nem 110, hanem mondjuk 70 lovas autója van, így már érthető. A Golfos példát véletlenül se értsd félre: ha valaki alacsony fordulaton elvált benne, akkor megdöglik, nem gyorsul, vége van. Abszolút értékben véve egy gyenge autó, de egyáltalán nem lehetetlen tartani vele a forgalom ritmusát. Ha kell, azt is kell egy kicsit engedni, hogy pörögjön, különben szinte forgalmi akadály. És egy 1.6-os benzines motor is elviszi simán a Scenicet, csak éppen egyszerűbb a gyenge motorra fogni, hogy nem megy az autó, mintsem megtanulni kezelni a váltót. Persze ez szubjektív vélemény, és bocsánat érte, de kicsit már szúrja a szememet, amikor mindenhol azt olvasom, hogy így meg úgy szarok az 1.6-os benzines motorok, és bezzeg a dízel, mert az nyomatékos, stb. Nem vonom kétségbe, hogy egy erősebb és nyomatékosabb dízellel harmonikusabb az autó, na de azért őszintén: átlag sofőr hányszor használja ki ténylegesen a rendelkezésre álló teljesítményt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest