- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hossszú
őstag
Több mint egy hét eltelt a Xado kezelés óta a tapasztalataim igen pozitívak.
Az utóbbi napok hideg időjárása volt a legjobb teszt időszak. A motor reggelente a legnagyobb hidegben is egy pöccintésre indul a váltó vajpuhán jár. A motor füstölése szinte teljesen megszünt, sokkal rugalmasabb és csendesebb lett.
A motor egy 300ekm-t futott 2,2TD. -
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
Ma megcsináltam a 300000-es szervízt.
Az autó kapott új levegőszűrőt, pollenszűrőt, gázolajszűrőt, motorolajszűrőt, Eneos 10W-40-et plusz Xado Stage1 Maximum-ot a váltó pedig kapott 2 tubus gélt. Az olaj leeresztése előtt természetesen kapott 7 tasak Xado Vita-Flush-t.
Néhány nap múlva remélem nálam is fog működni az orosz csodabár a váltóm mintha máris könnyebben járna.
-
hossszú
őstag
válasz
FRENK1988 #13028 üzenetére
Azt hittem szofita van benne, akkor valamilyen bajonetes foglalatja lehet.
Talán ilyen BA9-es? -
hossszú
őstag
válasz
FRENK1988 #13026 üzenetére
A sofitából ha jól emlékszem 3 vagy 4 hosszúságú létezik, mérd meg a hosszát és úgy keress rá.
Itt 4 fajta van a képen. -
hossszú
őstag
Alkatrészt hol szoktátok beszerezni, a hátsó fékberendezést lassan ki kell cserélnem ehhez kellene beszerzési forrás.
-
hossszú
őstag
Nekem is meg van az első teli tankos fogyasztás mérésem.
53 litert tankoltam 755 km-re ez egész pontosan 7 literrre jött ki. Ebben volt munkába járás, városban szaladgálás, meg max. 50 km-es főúton való használat.
2,2TD Grand Espace a maga 1,67 tonnás önsúlyával. -
hossszú
őstag
-
hossszú
őstag
válasz
hossszú #10656 üzenetére
Az új szerzeményemről a képek
Renault Espace lll -
hossszú
őstag
Espace 3 kéziváltóba milyen minőségű olajat és mennyit kell venni.
A múlt héten kicseréltettem a vezérműszíjat az összes kacatjával együtt plusz a motorolajat és az összes szűrőt, már csak a váltó olaj van hátra. -
hossszú
őstag
Nincs szerencsém az Espace-l, ma egy szembe jövő teher autóról a szélvédőmre pattant valami ami természetesen berepesztette az üveget, ragasztani nem lehet mert olyan mértékben sérült, cserélni kell.
-
hossszú
őstag
válasz
AMD Power #10838 üzenetére
Pedig nagyon jó olaj az ENEOS Japán elsőszámú olaja érdemes utána nézni.
-
hossszú
őstag
Espace 2,2DT motorba milyen és mennyi motorolajat kell vennem?
-
hossszú
őstag
válasz
Kornel #10738 üzenetére
Nagyon függ a használat módjától a beltér állapota. Jó néhány autót megnéztem mostanában a garantált 160eKm-es amit szinte csak városban használtak olyan szinten le volt lakva, hogy el sem tudom mondani viszont a 300eKm-es főleg hosszabb távokra használt autó szinte újszerű állapotban volt.
-
hossszú
őstag
válasz
rob210 #10655 üzenetére
Ne is mond, hatalmas még az is lehet, hogy nem fér be a garázsomba.
Sok mindent olvastam, hallottam erről az autóról jót, rosszat de nekem ilyen autó kellett. Jelenleg minden tökéletesen működik rajta és esztétikailag is szép állapotban van igaz a szinével egy kicsit még barátkoznom kell (sötét zöld).AMD Power természetesen lesznek képek csak előbb el kell rendeznem a cuccokat a garázsban.
-
hossszú
őstag
Ma beléptem a klubba egy 2,2 DT Grand Espace-l
Az első benyomásom nagyon pozitív, bízom benne, hogy nem is fog megváltozni.
Az autó Magyarországon lett üzembe helyezve és ami szerintem nagy szó, hogy 1 gazdás, nagyon megkímélt és rendszeresen karbantartott. -
hossszú
őstag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék vásárolni egy Espace lll-at.
Amit még nem döntöttem el, hogy benzinest vagy dieselt, kb.évi 20-25ekm-t mennék vele.
Szerintetek milyen motorral válasszak, figyelembe véve a karbantartási, üzemeltetési és az esetleges javítási költségeket.?
Vásárláskor mire kell még különösen figyelni? Gondolok itt tipus hibára, rozsdásodási pontokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest