Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Én a francia mérnökök balf@szságán vagyok kiakadva, hogy néhány mikrokapcsolót meg kapcsolót miért kellett ilyen kurva bonyolultan megoldani, ráadásul ott spóroltak, ahol nem kellett volna....
És ugye 10 éves, folyamatosan kell rá költeni, pont amit nem akartam. De remélem egyszer vége lesz. Remélem az nem akkor lesz mikor eladom 
Az a baj, h nagyon szerelmes voltam az autóba, de folyton megcsal ez a kiskurva, és a szerelem lassan elmúlik

giigz: nem értem mire gondolsz. 500-ért vetted M1-et? Azért nem vettem azt, mert biztonságban kényelemben jobb volt a M2, így erre esett választásom, meg ugye az extrák. És igen, nekem megérte, csak arra nem gondoltam, hogy 3 hónap/3000km alatt költök rá ennyit. Ha 1-2 éven belül kellett volna, egy szavam sem lenne rá, de sajnos nem kell messzire mennem, hogy találjak olyan m2 tulajokat, akik szintén sokat szívtak vele, csak van akinek van rá pénze, türelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Sci-fi
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos autók - motorok
- Társasjáték topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ugye 10 éves, folyamatosan kell rá költeni, pont amit nem akartam. De remélem egyszer vége lesz. Remélem az nem akkor lesz mikor eladom 

mycso
rob210