- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marczin.r
csendes tag
válasz
marczin.r #40091 üzenetére
Helló lehetséges, hogy az alaplap többet fogyaszt ha a rendszer memória dual chanelben van mintha egy modulban ??Mert a fentiekben említettem a memória problémám és megoldódott, hogy lekapcsoltam minden rendszer hűtőt és az előlapi kijelzőt. A válaszotokat előre is köszönöm.
-
marczin.r
csendes tag
válasz
marczin.r #39956 üzenetére
Még azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a böngésző programok mindig összeomlanak.
mindegy milyet használok
a mozillát tudom stabilizálni az Xfast RAM programmal ami az alaplapomhoz van. És általában akkor is újra indul a gép ha online zenét hallgatok. Nem mindig de az esetk többrégében is. A háló kártyámnak nincsen baja mert egy rammal megy vagy más fajta rammal. -
marczin.r
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a gépemmel és tuti a Ram a ludas.
A konfigom:
Alaplap: Asrock N68-S3-UCC
Proci: Phenom II X4 840
Ramorsair Vengeance 2X4GB kit típus
LM8X3M2A1600C9
Videókártya: Sapphire HD 5830 1Gb DDR5
A gép random újraindul kék halál után. És mindig ellenőrzi a memóriát mikor újraindul de semmi baja nincs kipróbáltam másik gépben megy rendesen az alaplapom is ha másik RAM van benne akkor nem csinálja ezt.
A segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest