- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
trancemusic #45566 üzenetére
Működik.
Ahogy írtad, 1-3-ba tettem a 256-osokat, így már működik, pedig nem csináltam optimized defaultot. Köszi.
Ha az 512-esek voltak 1-3-ba vajon miért nem ment? -
Tomi0703
addikt
válasz
trancemusic #45566 üzenetére
és (#45567) Emperor_: Oké srácok még kipróbálom majd ezeket. Köszi.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Lacielvtárs #45561 üzenetére
Nekik bőven elég ez is. Át akartam térni Linuxra, de nagyon megszokták az XP-t.
Anno gyakorlaton voltam egy cégnél, aztán teli volt DDR1-es ramokkal a raktár (igazából nem használt laptopok, monitorok, alkatrészek), ezek igazából kukázásra vártak. Azt akkor hoztam el pár darab ramot, de csak ezeket találtam meg. Kukázom vagy eladom őket, ahogy nézem még majdnem 1k-t megérnek talán. -
Tomi0703
addikt
válasz
Lacielvtárs #45559 üzenetére
Jaja.
Nagyszüleim gépében teljesített volna szolgálatot, gondoltam jól jött volna az 1 giga mellé még 512mega. XP is szerette volna biztos. Bár az 1 gigából se szoktak kifogyni, mivel mindig csak 1 ablakon böngésznek. Én már azért ki szoktam futni belőle... -
Tomi0703
addikt
válasz
Lacielvtárs #45555 üzenetére
Bekapcsolt a gép. Kiírta, hogy új komponens lett belerakva ezért kéne javítás. Win töltő képernyő után, egér megjelenik, csak fekete a kép. Mind1, úgysem gondoltam volna, hogy egyáltalán be fog kapcsolni.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Lacielvtárs #45555 üzenetére
Okés, kipróbálom akkor majd. Azt hittem amúgy, hogy hülye kérdés és a válasz egyértelműen nem lesz.
Köszi.
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Lenne egy egy ddr1-es foglalatú lap, benne 2 kétoldalas 512-es ram. Na most van nekem két 256-os egy oldalas. Kérdés, mennének-e ezek együtt?
Bocsi, ha nagyon láma a kérdés. -
Tomi0703
addikt
Üdv!
Van egy P4-es régi gép mamáéknak beüzemelve netezésre.
P4 2,8 ghz, 512 mb Samsung DDR-1 400-as ram, Abit IC7-G lap. Nos, haver adott egy HP márkájú 512-es ramot. Ahogy látom ez csak 200 mhz-en megy. Nincs gond így a kettő rammal ugye? Észre lehet valamit venni abból, hogy 200 v 400 mhz-esek a ramok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged