- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
válasz
Aprósólyom #66006 üzenetére
-
Corsa02
őstag
A 2 óra TM5 + Anta777 az már elég ahhoz, hogy stabilnak mondjuk?
Volt egy hirtelen bezáródó játék (Forza Horizon 5) esemény, a logger application errornak írja, jelentsen is bármit, gondoltam még tesztelem kicsit hátha valami maradt benne.
-
Corsa02
őstag
válasz
fudi2002 #65634 üzenetére
Alapvetően jól működik a gép, de volt egyik játék hibát dobott kilépéskor.
Amire jutottam, hogy GDM off-al a TM5 egyből elhasal, GDM on-al 1 óra után sincs hiba.Mit tegyek szerinted? Hagyjam így GDM on-al és ennyi? Vagy erőltetni kellene a GDM off-ot és inkább ahhoz hozzáfaragni?
-
Corsa02
őstag
-
Corsa02
őstag
Sziasztok! Segítsetek kérlek!
Bekerültek az X3D mellé a Corsair LPX 3600Mhz CL16 ramok. (micron e-die)
XMP sima, majd 3733Mhz is sima Infinity Fabric 1:1. Viszont amint kikapcsolom a GDM-et már windows boot nem megy, azt csak cmos reset segít. Sem 3733-on, sem 3600-on. 1,4V-ra emeltem a feszt, de úgy sem, emelhetek még kicsit a feszen vagy erre nem lesz hatással?A másik gond, hogy akármit állítok a a subtimming-okon, csak rosszabb lesz a késleltetés. Így még nem jártam. Van ötlet?
Ebben a lapban előtte a Ballistix tök jól ment. -
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, subtiming-ok beállítva stabil a rendszer, viszont az mennyire normális, hogy akár hányszor mérek/tesztelek, mindig van hol kisebb, hol nagyobb szórása az eredményeknek?
Jelenleg ilyen, szerintem egész jó lett:
Viszont a Memory read és copy az azért szór: van, hogy 54000MB/s helyett 53300MB/s, következő 53800 stb... a copy is 49000 és 50000 között ingázik. Ez normális? Mik a tapasztalatok?
Maxxmem2-vel tesztelve ugyan ezt tapasztalom.
Köszi
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Az alaplapba új proci került, 3600-at váltott egy 5700X. Nyílván volt Bios frissítés és reset, most a CPU már ki van tesztelve, Ramokhoz egyelőre XMP profil van beállítva annyi 3733Mhz-re emeltem, mert régen is ennyin ment a 3600-al. Viszont a régi rendszerben be voltak lőve a subtiming-ok is, 4 évet így ment a gép hibátlanul. Szerintetek, most az új procival is simán visszaírhatom a régi timingokat? (2x8Gb Crucial Ballistix DDR4)
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hegesztés topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Medence topik
- Milyen videókártyát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged