- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
válasz
Aprósólyom #66188 üzenetére
Dehogyis!! A kettő közti sebesség különbségre voltam csak kíváncsi, hogy mindegy-e melyiket veszem. Csakis a KIT
-
cibus
senior tag
6000/30-36-36-96 mennyivel jobb, gyorsabb a 6000/30-38-38-96 -nál?
számít valamit? vagy ez már tényleg simán belőhető egy kattintásra expo-val, hogy a 2. menjen első időzítéssel? -
cibus
senior tag
válasz
koko52 #52984 üzenetére
Ezért is volt mákom, pláne, h még jó áron elment az előző, így szinte fél áron volt. Meg már megvan több mint fél éve, azért az sem egy hátrány, h azóta már tudom használni
elégedett is vagyok a teljesítményével, de kB 30-40% potenciál még benne van így is, mert a 4.gen nem tudja kihajtani.
-
cibus
senior tag
sziasztok
nagyon erősen gondolkozom egy 8600K konfig vételén.
Viszont lévén, hogy még sosem volt Z-s lapom, illetve K-s procim, így sosem OC-ztam.
Tudnátok nekem ajánlani a z370+8600K mellé egy-két megfelelő, jó minőségű, (aránylag) jól OC-zható 2x8as ram KIT-et? Nem akarom teljes mértékben a határig kihúzni, csak valami egészséges szintre belőni, ami még bőven stabil és nincs vele gond, viszont hozna valamit teljesítményben. Milyen ramokat érdemes nézni? Corsair, G. Skill?
Hány MHz, milyen időzítéssel?
A gép csak játékra lenne fontos.
Köszönöm szépen!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Home server / házi szerver építése
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Akció! 2 hónapos Kingston FURY 2x 64GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast RGB EXPO RAM (128GB) 96 hó. gar.
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest