-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Srácok szeretnék a 2x1GB 800 Mhz Kingston ramom helyet 2x2GB ramot ami 15-16 ezer és simán viszi a 900-950 Mhz-t húzva hogy a procimat 3,5 Ghz on tudjam nomrálisan hajtani, ez ügyben kérném a segítségeteket nézelödök már de a véleményetek érdekel!
Ezeket találtam ami 2X2GB de még ajánlatokat várok ! Köszönöm!
-
Xirtam
veterán
Sziasztok, krédésem lenne hozzátok
Szóval van 2db Kingstone 800mhz DDRII. ramom
Dual Channels-ben vannakDC Mode -> Symmetric
Dram Frequency 400 Mhz
FSBRAM 1:2
Cas#latency CL -> 5.0 clock
stb stb.
Comamnd Rate (CR) -> 2Tigazából húzni szeretném
de nemigazán értem CPU-z ben van az a fülecske hogy SPD
és ott a Timings Table nah nekem oda 3 táblát kitölt
leírom hátha tud valaki segíteni h most ez mégis mi lenne
Frequency
200 MHz 266 MHz 400 MHZ
Latency
3.0 4.0 5.0
Ras to cas
3 4 5
tras
9 12 18
voltage
1.8 V 1.8V 1.8V
gondolom ha elkezdeném emelni az FSB-t +100-150 MHz-val a memóriákat akkor a feszt si emelnem kéne de megéri? mert máskép nem tom úgyebár a procimat sem húzni! bírnák ezek vagy valami?
Kicsit hülyén fogalmatztam de segítsetek PLS thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest