- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeller01
tag
válasz
Dexar007 #18048 üzenetére
Dexar007!
Nekem is P5B-m van és azóta csak volt Kingmax memóriáim. Darabonként 1Gb. Iszonyat sokat szenvedtem vele a kék halálok miatt. Teljesen spontán össze vissza bejönnek! Kiderült, hogy a P5B egyáltalán nem szereti a Kingmaxot. Két p5b-vel is próbáltuk 4 féle kingmaxal kékhalál volt mindig. Most Geil Ultra 800mhz van benne kb. 6 hónapja, de még nem találkoztam kék halállal! Jelenleg 2Gb van én is tervezek cserét, de akkor is csak 2X2-re mert ez a p5b utálja a memóriákat
Ha teheted cseréltesd ki 2db 2gbosra /NEHOGY KINGMAX bármi, de ne az/ a tiedet meg add el neten.
JA, a Samsung az a másik memória. Ott még 1 db 512nél is kékhalál van! -
Pubszon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest