- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
válasz
Pakmara #61763 üzenetére
Csak mint érdekesség leírom. Felraktam egy retro bordát (thermalright hr-07). Egy gskill ripjaws 3200-es ramra (a masikon még a gyári borda van). Jelenleg olyan 20 perce fut a TM5@anta. A két ram között cca 4.5 fok eltérés van. Ha kapna kicsit több levegőt,lehet még nagyobb lenne az eltérés.
-
Pakmara
őstag
válasz
Pakmara #53029 üzenetére
Default beállításokon lement egy alap (4 db) kör memtest no error. Visszatettem az xmp profilt --> Aida lehalt. Adtam neki még egy kis feszt 1,35-->1,36; fél óra Aida rendben lement, viszont az éjszakai 15 kör memtesten megint elhasalt (az első pár kör lement hibátlanul de aztán a 8. és 9. teszten elkezdett hibázni). Ma reggel defaulton megint megpróbálok egy hosszabb 25 körös memtestet, hogy van-e hiba alapon is. Ha ott is hal akkor talán tudom gariztatni, ha nem akkor csak az OC-t nem bírja. Aminek nem örülök mert qvl listás, ráadásul a szétszedés előtt ment ezekkel a beállításokkal.
-
válasz
Pakmara #53027 üzenetére
Akkor lehet a ram döglik. Amúgy meg hogy a táp féléves, még az is mehet tönkre. Sokszor volt már itt példa, hogy "áá a táp új. nincs baja!' Nem hát. Minden jó volt csak az nem. Szóval nem biztos, hogy az is jó. De ha a ramoknak nem lesz baj, akkor egy próba tápot keresnék a helyedben, hogy azzal mit mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konteó topic
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest