- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
Danecay #57147 üzenetére
Dram Calculator manuális beállításokkal nem volt jó. Most perpill XMP2.0-val talán jó, bár biztosat egy hét múlva merek kijelenteni.
Csak a windows10-est, de majd ma futtatok egy komolyabbat.Jól olvasom, hogy nem a legfrissebb Bios van fent az alaplapodon?
Akkor frissíteném, RP az egyik videójában mondja, hogy ajánlja a Bios frissítést a Ryzenekhez. -
grizlisandor
veterán
válasz
Danecay #57144 üzenetére
Nekem is hasonló problémám van(fentebb), Kernel-power 41 (63) hibával. Elvileg valami fesz probléma miatt instabil rendszer.
Én is a RAM-okra szűrtem a hibát, fentebb láthatod hol tartok. -
Danecay
addikt
válasz
Danecay #57140 üzenetére
Valamint van egy kevés egyforma ((70368744177664),(2)) típusú hibám amire rákeresve egyik okozója a hibás memória lehet. Persze e mellett lehet BIOS Bug is, de eddig nem volt? Nem frissítettem BIOS-t szóval ha eddig nem volt vele gond nem tudom mitől jöhetett elő. Írják, hogy okozhatja a Windows gyors rendszerindítás funkciója amit javasolnak kikapcsolni de ez nálam egyéb okok miatt eddig is ki volt kapcsolva szóval ez is kilőve. A tápegység is okozhatja a jelenséget, de azt is a gép többi fő összetevőivel cseréltem nemrég méghozzá egy elég jó minőségű Seasonic FOCUS Gold tápra, szóval nem tudom
-
Danecay
addikt
válasz
Danecay #42917 üzenetére
Na úgy néz ki, hogy több mint egy hét keresgélés és próbálgatás után meg van, hogy mi okozhatta a problémát. MSCONFIG-ban a Speciális rendszerindítási beállítások alatt be volt kapcsolva a maximális memória használata. Igaz nem volt korlátozva, tehát kisebb méret megadva az összes memória méreténél, de úgy néz ki, hogy ez okozta a gondot. miután kivettem a pipát és újraindítottam a masinát, helyreállt a rend, Memória (RAM) mérete: 4,00 GB
Hátha másnak is jól jön az infó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest