- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Köszi a tájékoztatást/tippet!
Teszek még egy próbát mert szerintem az X-sel csesztem el mert el sem olvastam a megerősítő kérdést csak nyomtam hogy yes.Tudom hogy van frissebb bios csak el akartam kerülni.
10+ éve frissítettem egy Giga lapon és azóta se de ha megint hibára fut akkor nem marad más hátra mivel ez a ram szerepel a támogatási listában hogy tesztelték 3200-el.
Tudom, nem szentírás a lista. -
-
Jo4e
csendes tag
Meg ilyenem is van, ez csak egy példa volt a számra, amire gondoltam, de akkor legyen ez: CMV16GX3M2A1600C11
Szóval a lényeg az lenne, h csak azokat tehetem bele amik szerepelnek ezen a listán, vagy azokat is amik nem?
A másik meg, mivel ugye a proci csak az 1600-asokat támogatja, attól függetlenül tehetek bele Pl.: 2400-ast is, csak automatikusan vissza fogja butítani a rendszer 1600-ra, a későbbi esetleges konfig csere mellett szólva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged