- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
Topikgazda
válasz
Invarg91 #61527 üzenetére
Az érdekes kísélet lehet. Elvileg 5000mhz körül 1:2 if-el versenyképes vagy késleltetésben a 3800 if 1:1el. Átviteli sebességben meg eléggé megelőzve azt. Mivel nem sokan rohangálnak ilyen rammal, így tesztelni kell. Lapon friss biosz?
Próbálj egy xmpt lőni és kézzel az ininity fabricot belőni 1:2 értékre. -
GAbre
veterán
válasz
Invarg91 #61527 üzenetére
Nem tudom eddig miért nem szólt senki.De akkor én írok,amit tudok:
Én úgy tudtam,hogy amd prociba(kistesó 5800x-el).
Legalábbis 3733mhz volt a maximum,mert a chiplet ennyit bír amd-n.
Lehetett jobban húzni,de akkor már nem jött ki az igazi ereje cpu miatt.
Amúgy is 3200 fölött nem igen vannak amd-hez memóriák,hiába írja akár lapod,hogy 4400Mhzig supported(főleg,hogy hivatalosan akkor biztos nem támogatott).De afölé is bőven túllöttél ezzel az 5000mhz-el.
Így nem kell csodálkozni,ha nem akar menni,ha nem találtad neten,hogy lehet(xmp profillal sehogy se szerintem).Akkor kézzel kell időzítést,feszt,és mhz-et lőni és tesztelni.
De mint mondtam jó esélyt látok,hogy nem fog menni ez.
Mellesleg amd ryzen calculator.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 24 Hours of Le Mans
- NBA és kosárlabda topic
- PlayStation 3
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest