-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fla$hly #35160 üzenetére
Biztos, hogy az a 6-6-6-20 időzítési sor jó annak a RAM-nak? Gyanús, hogy túl szűk. Bár ezen az órajelen... Viszont a hibák mindig ugyan ott jelentkeznek, szóval jó eséllyel RAM hiba. Azért nem ártana ránézni a BIOS-ban a memória beállításokra.
Pubszon: Az ECC nem befolyásol semmit ilyen esetben. Simán nem veszi figyelembe az ahhoz tartozó nyolc adatvezetéket a vezérlő.
-
dewil666
őstag
válasz
Fla$hly #34590 üzenetére
Nem biztos hogy hardveres probléma okozza a kék halált! Nekem míg sikerült beállítani megfelelően a biost a ramhoz hogy memteszten is jó legyen a Windows alatt volt kék halál(teszt előtt) Azután memteszten hiába nem hibázott néha kék halál előjött. Újra kellett telepíteni az operációs rendszert (mert kék halálnál sérülhet) és megoldódott a probléma.
-
jim_raynor70
aktív tag
-
Fla$hly
aktív tag
válasz
Fla$hly #34551 üzenetére
Hali
Nos, kivettem az 1ik ramot, a bent lévő ramon lefuttattam a memtestet, 1 óráig futott, ez idő alatt semmiféle hibát nem jelzett ki rá. Na mondom akkor elkezdek youtube-ozni, hiszen akkor így nem szabadna kék haláloznia, hát az 5. videónál, kitettem 1080p-be a videót, belepörgettem a közepébe, és dirr, kék halál... szóval tökre nem értem.
Itt a kép róla: [link]
akkor mégse memória hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- SKHynix 32G DDR4 2400 Szerver RAM - 2 maradt
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest