- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
Dreadloord #54277 üzenetére
A "rengeteg" azért van mert ebből veszik a legtöbbet. A hibaarány 1,8 ami jobb mint sok drágább ram amiből kevesebbet vesznek. Ez a nagy számok törvénye. Én rengeteget beszereltem már és nem volt gond. Most is rendeltem és várni kell rá mert hiány cikk lett.
-
ates2
senior tag
válasz
Dreadloord #54279 üzenetére
Koszi megprobalom,ha xmpre ranyomok nincs gond csak biosba ugyan ugy 2133 et ir,ha kezzel allitom at h 3000at kene hasznalni akkor doglik meg bios..
-
ates2
senior tag
válasz
Dreadloord #54277 üzenetére
Amit irtal elozoleg hogy egyesevel teszteljuk az jo ? Tehat lehet hogy az egyik menni fog 3000on a hibasnal meg elhasal ?
-
XboxPlayer
tag
válasz
Dreadloord #54273 üzenetére
Értem , és ezt tudom bizonyítani a boltnak vagy memtestet futtassak? Ha szét szedem akkor garit vesztett a gép.
-
Marci112233
addikt
válasz
Dreadloord #54147 üzenetére
Windows verziószáma? Akár az is lehet hiba, hogy régi verziót használsz.
-
joker1220
őstag
válasz
Dreadloord #54145 üzenetére
Nekem ugyanez volt most amikor havernál kipróbáltuk a ramokat. Ki kellett venni a modulokat és visszarakni mégegyszer. Valószínű hogy az egyik nincs teljesen jól a foglalatban ilyenkor. A gép látja, de nem tudja használni...
Egyébként a korábbi hsz emre visszatérve, kipróbáltuk a ramokat egy másik gépben és tökéletesen működnek. Gondolom akkor az alaplapom a hibás vagy az adott két foglalat, sajna nem tudom kipróbálni a másik kettőben mert az eggyikre rálóg a procihűtő...
-
koko52
nagyúr
válasz
Dreadloord #54142 üzenetére
b450 és R5 2600 kompatibilis az Aegis-el. Sok konfig volt már itt is amiben ment. Egyesével kéne tesztelni a ramokat nem-e hibásak. Egyébként 2933 amin mennie kell. Próbáld meg manuálisan is.
-
Marci112233
addikt
válasz
Dreadloord #54142 üzenetére
Egy BIOS frissítést megejtenék, hacsak jelenleg nem a legújabb van fent.
Most nem nézek utána, de a memória benne van az alaplap memória támogatási listájában? Ryzen prociknál nagyon figyelni kell mit teszel mellé. -
Dreadloord
senior tag
válasz
Dreadloord #54141 üzenetére
Más baj is van, 2166 MHZ-nál nem tudom fentebb állítani.
Hiába kapcsolom be BIOSBAN az XMP profilet, és állítom be a 2966 MHZ-t (profile 2), amikor elmentem és újraindul, kb. 5-6 alkalommal újraindul egymás után, majd betölt a windows, de visszaáll 2166-ra. Ha újraindítom, BIOSBAN is fent 2166-ot ír, de az XMP-t bekapcsoltnak mutatja és a profil 2-őt is kiszűrkítve mutatja 2966-on.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest