- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
válasz
pepe363 #37331 üzenetére
Nem azért fordulhatott elő ez mert SSD beállításoknál kivettem a beállításokból a virtuális memóriát, swapot vagy valami hasonlót hogy ne írkáljon a win a C: re?
Emlékszem régebben 25% volt a használt memória aránya (AIDA val nézve). Most meg
50%. Swap space Total ra ír 4093MB ot. Pont annyi mint a memória nagysága.Próbaként megnézem ha belerakom a +2GB ot. Aztán majd meglátjuk mit mutat.
-
s_marcell
csendes tag
válasz
pepe363 #37283 üzenetére
Mostani lap Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3.
Úgy tudom, ezt tuningolni nem lehet. A feszültséget nem tudom 1.65re állítani, csak 64,re vagy 66ra, így a frekvenciát sem 1600ra.
Már csak azért is lecserélném a másik alaplapot, mert az integrált hangkártya csak 3 jackes, nekem pedig 6 kéne, bővítsre szintén nincs lehetség, csak PCiexress, ami nagyon drága...
-
lizRRR
őstag
válasz
pepe363 #37184 üzenetére
A procidon kurv@ sok V van.
1.42 ?
Én nem tudom milyen Bios ez de nagyon gagyi.
Foggalmam sincs.
Az én ASUS RAMPAGE 3 lapomba minden kis biszb@szt tudok szabályozni.
Tieden meg van 2-3 dolog amit tudsz állítani azt viszont lángos.Biztos meglehetne csinálni , de így h nem ülök ott így nehéz.
-
-
-
vago1
csendes tag
válasz
pepe363 #37122 üzenetére
Hogy milyem ramok kellenek,azt nem tudtam kideríteni.Azt viszont megtudtam,hogy a gyártó szerint pc2100-as sebesséűt kezel,nekem pc3200-as van benne.
Nem lehet,hogy azért megy félértéken?
Bios frissítéssel nem lehetne rávenni az alaplapot,hogy kezelje a magasabbat?
Mégegy kérdésem lenneompaq 07E4h alaplaphoz honnan tudnék biost frissíteni?
Everest elvisz engem egy oldalra,de ott fizetni kellene tizenpárezer forintot.Nekem erre nincs pénzem,megaztán a gépem se ér annyit.
Azért szeretném kihozni belőle a maximumot,kérlek segitsetek ha tudtok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged