-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rover623
félisten
válasz
adalbert1 #5618 üzenetére
Szia!
Hetente csak ketten-hárman kérdezik meg itt hogy mi a különbség az Ultra és a Dragon között...
Olyan oltári nehéz lenne használni a keresőt és/vagy visszaolvasgatni...?De leírom: SEMMI KÜLÖNBSÉG NINCSEN KÖZÖTTÜK!!!!!!
Annyit ér a Dragon, mint az SLI vagy a Crossfire Edition elnevezések...
-
ricsy888
senior tag
válasz
adalbert1 #5622 üzenetére
Szerintem akkor maradj az Ultránál. Az a biztos. Ezek szerint
ez cl4-es,, és jól bírják a tuningot ezek a geil ramok. -
ricsy888
senior tag
válasz
adalbert1 #5618 üzenetére
Hali!
Én biztosan a Corsair XMS2 800-t venném.[link] Lehetőleg a cl4-eset. Szerintem a Geil Ultra és a Black Dragon közt semmi érezhető különbség nincs pl. gamekben. De az ultra sem rossz választás[link] Még szóba jöhet a GEIL Value 2048Mb DDR2 800Mhz de ez mondjuk cl5-ös, és mondjuk egy KINGSTON 2048Mb DDR2 800Mhz ,de szerintem a Corsair vagy az Ultra jobb választás. Tudom nem volt nagy segítség de hátha valamivel előbbre jutottál -
Qru
MODERÁTOR
válasz
adalbert1 #700 üzenetére
Elvileg nem kéne ha egyforma az időzítéseik akkor simán kéne mennie. Ha visszább vetted az előzőn az időzítéseket, akkor lehet ilyen. Érdemes ilyenkor load def. bios beállítással indítani, esetleg másik slotban is kipróbálni (lehet pl poros a slot és nem érintkezik tökéletesen, épp ilyen napja van a lapnak, stb, stb). De ha megy már, akkor nincs gond.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
adalbert1 #680 üzenetére
Ha gúgliban nemtalálsz, akkor...
Talán próbálj a boltban keresni hasonló sorszámút. Pedig néhol sokat jelent a DC. Esetleg ph! aprón is keress hasonló számú modult. (pl feladsz egy hirdetést, hogy ilyen és ehhez hasonló sorszámú és/vagy korú ramot keresel. Próba - cseresznye!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest