- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
diegoam #20953 üzenetére
Ha semmiképp nem akarsz már rajta többet fejleszteni, és elég az 1Gb akkor én a 2x512-őt venném, csak akkor meg felesleges a Samu, mert 3db nem megy DC-be! Vagy ha nem annyira fontos a +sebesség a DC miatt, akkor megveheted az 1Gb-ost és lesz 1.5Gb-od és ha mázlid van mennek együtt, még a DC is elképzelhető! Mikor én vettem 2x1Gb kingstont beraktam a 2x256Mb mellé és mentek DC-ben, csak PC2700-asként ismerte el együtt őket, így 333Mhz-en járatta(eladtam a 256-osokat inkább) De akkor már miért nem próbálod meg a használt 512-es samut
Ezek a dolgok már bevállalás kérdése -
kriszbon
őstag
válasz
diegoam #20941 üzenetére
Ha jól tudom 4 ram foglalat van, tehát később még tudsz bővíteni! Az 1x1Gb nem szerencsés választás, mert nincs DC és itt nagyon sokat számít! Hát az 1 giga ma már igen halvány, de te tudod, jobb lenne a 2x1Gb de az üzletbe drága kb.23-24k újan a kingston, a kingmax nem biztos hogy jó választás mert sok lap nem szereti meg nekem rossz tapasztalataim vannak velük pl. más típusu rammal nem is biztos hogy megy, főleg nem DC-be! A kingston nem válogat annyira(nálam úgy ment DC-be hogy Kingston+Samu+Infineon+Hinyx vagyPQI) Keress használtan egy 512-es PC3200-as Samsungot, ez lenne a leg egyszerűbb, de mindenképp két modulba gondolkodj!
-
diegoam
csendes tag
válasz
diegoam #20939 üzenetére
Na, közben odáig eljutottam, hogy sima DDR kellene (DDR 400 PC3200) nekem és elég az 1 GB. Így viszont nem túl nagy a választék
Melyiket ajánljátok Kingston vagy Kingmax, mert szinte mindenhol csak ilyen RAMok vannak ebben a típusban ami nekem jó. Mi a jobb 1x1 GB vagy 2x512 MB?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robot fűnyírók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- SKHynix 32G DDR4 2400 Szerver RAM - 2 maradt
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest