Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem azt akarom mondani hogy nem ért hozzá vagy hogy láma, csak engem zavar hisz ezzel most az én becsületemen esne folt.
3 nap próbagart adtam neki + van rá gar 2008.08.26-ig az Aqua-ba.
De mivel 3 napon belül szólt hogy a fenti szitu van, így mondtam hogy nálam is azt irta ki de nem tanusitottam neki különösebb figyelmet.
De ha neki így nem felel meg akkor természetesen visszautalom az árát, hisz eddig se és a közeljövőben sem akarok/szándékozok átverni senkit sem, nekem pár ezer forintnál többet ér a a becsületem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinston 8GB DDR5 5600MHz SO-DIMM memória
- SK Hynix 8 GB DDR5 5600MHz SO-DIMM
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fudi2002