- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodmeister
csendes tag
Nekem is lenne egy kérdésem. De előtte mesélek egy számomra igen örömteli hírt
Minap úgydöntöttem a kommersz Samsung 512 DDR400-as memóriám mellé veszek még egy hamár kommersz legyen az is elven egy hasonlót. 1 év telt el a két modul megvásárlása óta, chipek is mások, és az időzítés is. A boltban is mondták, h hiába tudna az alaplap dual channel-t, mert biztos nemfog működni dualban, mert kb ha gyártószalagról leveszel két modult és az rakod be, kb csak az megy dualba. Erre berakom és összehangoltam az időzítéseket,..mitad isten megy dualban, szal most van 1giga dual kommersz samsung ramom 2.5-3-3-6 időzítésekkel és elég magas feszültséggel. Everest Ultimate edition 2007-tel 6600mb/s az olvasási sebesség és az írás kb. 4500mb/s. Ez jónak számít a konfigomhoz mérve illetve ahhoz mérve h brand modulok? Nah és most kérdezek: Mi az optimális a CPU-nak és a memóriának? Milyen DRAM
SB arány? 1:1-ben megy most. Ez mit jelent? (Proci FSB-je kicsit húzva van amúgy) Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB(2x16GB)KIT DDR5 7200MHz CL34 XMP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged