- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
És valahogy tudatni kéne a fórumozókkal, hogy legalább az első hsz-t nézzék át, mielőtt kérdeznek.
Látom, alaposan átolvastad az alapelveket...te is...gyrészt azért mert az emberek többsége úgy gondolja, hogy könnyebb itt megkérdezni valamit, mint keresgélni,
Na, pl. ez az én egyik nagy bajom...a hozzáállás...ha én meg tudtam keresni (esetenként a kérdező helyett), uram bocsá', tanulni a dolgokat, akkor rajta is lássam legalább a jelét annak hogy megpróbálta önerőből megoldani a dolgot...az ő ideje miért értékesebb mint az enyém...?de emiatt SZVSZ nem kéne azt mondani, hogy akkor én itt többet nem szólok hozzá
Szabad országban, szabad ember azt teszi, amit szabad...az én döntésem, jól mondád...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fotók, videók mobillal
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest