- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
És valahogy tudatni kéne a fórumozókkal, hogy legalább az első hsz-t nézzék át, mielőtt kérdeznek.
Látom, alaposan átolvastad az alapelveket...te is...gyrészt azért mert az emberek többsége úgy gondolja, hogy könnyebb itt megkérdezni valamit, mint keresgélni,
Na, pl. ez az én egyik nagy bajom...a hozzáállás...ha én meg tudtam keresni (esetenként a kérdező helyett), uram bocsá', tanulni a dolgokat, akkor rajta is lássam legalább a jelét annak hogy megpróbálta önerőből megoldani a dolgot...az ő ideje miért értékesebb mint az enyém...?de emiatt SZVSZ nem kéne azt mondani, hogy akkor én itt többet nem szólok hozzá
Szabad országban, szabad ember azt teszi, amit szabad...az én döntésem, jól mondád...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Tőzsde és gazdaság
- Ubuntu Linux
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest