Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NFree

addikt

Sziasztok pár napig csendbe voltam , nem is próbálkoztam , de , jelenleg sa 1,3v tx 1,275v , nos ha ezeket az értékeket meg próbálom emelni vagy csökkenteni jön a instabilitás , és már nem egyszer kellett wint visszaállítani . annyit kérdeznék csak , hogy a ramvezérlőnek értük el a határait ? hogy innentől kezdve nem akar jobban menni ? nagyon ritkán eltalálok egy 4266 ot de instabil teljesen , jelenleg 4133mhz en teszi a dolgát cl16-on , de tegnap csak megpiszkáltam és csak a ram feszt emeltem 1,525v ig Nincs elérhető leírás.
    ennyire lett elég , ez után próbáltam még faragni , de nem indult . és érdekes módon utánna már ez sem , viszont ezen a ment egy 5 perc tm5 hiba nélkül , de mivel csak bench-re lett volna , így nem a stabilitás volt a szempont , viszont ennek elenére 63k irás olvasás érték jött össze , ami szerintem elég alacsony . szóval proci memvezérlő a gyenge van rá esély ? mert gondolkodom a cserén hátha , kicsit feljebb tudnám tornázni.
    Esetleg , ha gear 2 módba menne a ram , azzal tesztekre nem lehetne erősebb dolgot kihozni? mert ott ugye azért jobban engedi a mghz ben a ramot , és a fent nevezett fesz értékeket sem kell eddig emelni , és hátha menne , vagy hagyjam ? :F :R

Új hozzászólás Aktív témák