- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android dual SIM okostelefonok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Hát nekem csak ennyi...
De mivel keveselltem, gyorsan rittyentettem egy virtuális PC-t az XP-m alá, aztán az kapott egy Vistát (mert állítólag a Vista memóriakezelése jobb mint régebbi winfosoké), és tényleg...gyorsabb lett a memóriám (meg a procim)...
Vagy nem
Lehet hogy az Everest mért hülyeséget? Lehet hogy XP alatt sincs köze a valóságos teljesítményhez...?Gyengébbek kedvéért idézek a helpből:
Benchmark pages of Lavalys EVEREST Ultimate Edition provides several methods to measure system performance. These benchmarks are synthetic, ie. the results show only the theoretical (maximum) performance of the system. In contrast to application tests, synthetic benchmarks do not tend to reflect the "real world" performance of the computer.
És ami a lényeges:
These benchmarks provide quick and easy comparison between computer states, e.g. when certain parameters (CPU clock speed, memory timings, etc) change in system configuration.
Ez mintha nem arról szólna, hogy két (vagy több) gép teljesítményét lehet vele összemérni...inkább arról, hogy egy gép fejlesztése (változtatása) közben elért fázisokat hasonlíthassunk össze...
Továbbá:
Lavalys constantly improve the benchmarks of EVEREST, hence comparing benchmark results of different EVEREST versions is absolutely not recommended. For example, attaining a result of 200 scores in EVEREST Version 2.50 cannot be directly compared to a result of 200 scores measured using EVEREST Version 2.80.
De ezt mintha írná ékes magyar szóval minden teszt futása közben is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 16GB (1x16GB) 5200MHz CL40 Intel XMP INGYEN FOXPOST
- SK hynix 32GB DDR5 Notebook RAM
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest