- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
Donki Hóte #21178 üzenetére
Semmi extra, felhívsz egy magyar számot, bediktálod a robotnak amiket kell, türelmesen, és ő visszamondja az aktiváló kódot.
Figyelni kell a diktálásnál, mert ha elrontod pl. a 6. kódcsoport 3. számát, akkor vissza minden, kezdheted elölről.
Elég sokat aktiváltam telefonról, tényleg nem nehéz, csak türelemjáték.
Egy kód copypaste persze sokkal egyszerűbb. -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Érdemesebb kódos változatot venni. Átutalod (pl. Paypal akitől én rendeltem, de sztem bitcoinban is lehet...) és 3 sec alatt kapod emailben az aktiváló kódot, bemásolod és kész is. A fiam mellettem aktivált telefonon Office-t, kicsit szenvedős volt, de sikerült. Sztem magyar számot hívott, mert én fizetem a szàmláját, és nem volt külföldi hívás rajta...
-
UserX
addikt
válasz
'Elképzelhető esetleg', hogy 'szürke zóna'
, de hát mi 'jóhiszemű' vevők vagyunk, hiszen például az 'Árukeresőn' is szerepel!!!
Némi guglizással lehet, hogy találni 'még jobb', ÉS VALÓBAN MŰKÖDŐ (az általam linkelt biztosan az) ajánlatot!
WINDOWS 11 PRO
Szerk.: Céges gépre valószínűleg én sem tenném fel... -
BigManus
addikt
válasz
Donki Hóte #21157 üzenetére
-
fogselyem
senior tag
válasz
Donki Hóte #21098 üzenetére
Nekem le van tilva a defender, a tüzfalon kiengedtem.
Adomány nélkül is működik. -
Shad0w
senior tag
válasz
Donki Hóte #21072 üzenetére
Már lejárt az akció
-
válasz
Donki Hóte #21035 üzenetére
Én meg 2 frissíthető standardot gyűjtöttem be 2014-ben ingyen, azóta is azt használom.
-
Drag77
senior tag
válasz
Donki Hóte #21032 üzenetére
link
Ez állhat a háttérbe, írj szerintem a support-nak. -
cigam
titán
válasz
Donki Hóte #21032 üzenetére
A 6.20 a legfrissebb verzió!
-
UserX
addikt
válasz
Donki Hóte #20990 üzenetére
Csak még annyit, hogy a 100x VPN szoftver miből él???
Felkeresik a Pszichiátriai Oszályok Paranoia Részlegét?
Ha követed, egyre több AV-ben, IS-ben beépített funkció...
Üdv:
UserX -
UserX
addikt
válasz
Hidd el, hogy van rá igény!!!
Lehet, hogy ha te Ausztráliában élnél, nem tudnád e nélkül nézni a magyar verzsönt...
Vagy például, ha nincs megfelelő IP címed, az M4 SPORT-ot is blokkolják 'külhonban'!
A szolgáltatók viszont folyamatosan szűrik az IP címeket, pontosan a VPN megakadályozására (is...).
De mint írtam, az általam linkelt elég fapados a szolgáltatások terén, viszont most ingyenes!
Részemről az OFF lezárva! Akinek kell vigye, akinek nem inge, az meg ne vegye magára!Üdv:
UserX
Szerk.: A VPN-nek van külön topikja, ott lehet folytatni a témát!
-
NF-
tag
válasz
Pl. 5 évig használtam indiai YouTube prémiumot. Csak az előfizetés idejére kellett a VPN. Így havi 70 centért használtam 5 évig. Kár hogy épp most nyírja ki a Google ezt.
-
NF-
tag
válasz
Donki Hóte #20976 üzenetére
PDFGear?
-
karlkani
aktív tag
válasz
Donki Hóte #20974 üzenetére
A letöltött .zip-ben van egy .txt, amiben leírja, hogyan kell aktiválni (6 hónap).
-
Mikemend
senior tag
válasz
Donki Hóte #20974 üzenetére
A SwifDoo úgy néz ki trial, viszont alatta ott van a sok ingyenes, teljes verziós program.
-
válasz
Donki Hóte #20883 üzenetére
1. Azt jelenti, hogy a promóció ideje alatt aktiválni kell
2. aktiválástól számított 365 napig bármit megtehetsz vele
3. 365+1 naptól nem fog elindulni a progi, de a korábban létrehozott W2go, Win telepítő, WinPE stb stb az működni fog. -
válasz
Donki Hóte #20819 üzenetére
Ha valóban komolyan/komolyabban foglalkozol/dolgozol az Office-l (tehát nem hébe-hóba csinálsz egy plakátot, vagy jelenléti ívet stb stb), akkor az MS rákényszerít az O365 használatára, ugyanis az O2021 (meg a megjelenő O2024) nem kap funkciófrissítést a támogatási idő alatt sem. Ez azt jelenti, hogy pl. jelenleg is vannak olyan függvények az Excel 365-ben, amik nem léteznek a naprakészre frissített O2021-ben...
Sajnos Én is vettem másnak (égett is a pofám miatta) retail kulcsot. Elsőre be is lehetett aktiválni az Office-t vele, aztán pár év múlva kicserélődött a gép, újra lett húzva minden, és akkor már nem fogadta el, mert hogy túl sokszor aktiváltak ezzel a kulccsal.
Nyilván lehet erre azt mondani, hogy akkor vegyek megint pár ezerért egy másik kulcsot, de Én ezt nem teszem, mert az ilyen alakok ezen keresik hülyére magukat (tisztelet a kivételnek), hogy 1 kulcsot 50 embernek is eladnak...Az általad említett EU bírósági precedens meg el lett baxva egyszerűen, ugyanis a mennyiségi licences termékeket nem szabadott volna belevenni a használt szoftver értékesítési ítéletbe, mert annak használatát és feltételeit az MS belső üzletszabályzata szabályozta és szabályozza most is (nem pedig az EULA, mint az OS-nél, ami alapot adott az ítéletnek), azaz
# 5 vagy több gépes lehet a licenc
# magánszemély nem veheti
# csak egyben értékesíthető tovább, nem lehet feldarabolniNa most ezek az "árusok" (pont az elbaxott EU-s ítélet miatt) mindenkinek árulják, darabokban is (és etikátlanul, többször is).
Ha az MS úgy ítéli meg -teszi ezt teljesen jogosan-, akkor fekete listára teszik a VL kulcsokat, akik ilyet vettek, azoknak szivacs. -
cigam
titán
válasz
Nem jogellenes, de gyakran nem OEM, hanem Volume licence-et adnak, és azokból elég ritka (mint az igazmondó politikus) hogy egy pakk 1db licence-ből ál. Márpedig a mennyiségi licenceket nem lehet megbontva, darabonként eladni, még az EU-ban sem.
-
nfsu17
veterán
válasz
Mert pl a családi O365 hat (6) db gépre feltehető, azaz ennyi legális office-od lesz, up to date.
Mellette meg 6x1TB tárhely.
Tehát lényegében van tárhelyed, ami mellé kapsz egy office-t. Vki így fogja fel. -
válasz
Donki Hóte #20809 üzenetére
Csak ott van fájlméret korlátozás, amikor ilyen "remegő kézzel" készített videókat(ún. shaky videos) szeretnél rendbe tenni (hogy mekkora ez a méret, arról sajnos nem találtam infót), egyéb esetben nincs méretkorlátozás.
-
kress
aktív tag
válasz
Donki Hóte #20456 üzenetére
szokott lenni akció, meg asszem van családi licence ha összeálltok többen
-
válasz
Donki Hóte #20454 üzenetére
Magyar a fejlesztő, nem tudtam aktiválni egyszer, sokadik gépen, írtam emailt, megoldotta nekem.
-
válasz
Donki Hóte #20451 üzenetére
Többre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest