Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Android szakmai topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
Nemrégen, az egyik hétfői napon lehetett ingyenes full verziót igényelni az Ashampoo WinOptimizer 8-hoz.
Fiam fel is tette és vagy Ő cseszett el valamit vagy ez a program, de szerintem az utóbbi mert az Ashampoo miután optimalizálta a rendszert, azóta sokkal lassabban töltődött be a FF, a Crome böngészőről már nem is beszélve. A Thunderbird mikorra bejött addig (kis túlzással) lefőztem egy kávét. Nem sorolom inkább..., de még lenne mit!
Azt meg már csak így halkan jegyzem meg, hogy a Start/Kikapcsolás után feljövő kis kék ablakból valamiért eltüntette a negyedik ikont, a Hibernálást.
Leszedtük ezt a sampont és feltettem az ASC-t. A WinFix, a Startup manager és a Disk Doktor meg a többi modulja szépen mindent helyre állított. Most minden újra f@szántosan, flottul és gyorsan megy megint az XP-n, úgy ahogyan kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest